Brigáda Albert vs. Lidl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
BRIGÁDA ALBERT VS LIDL
Ahoj holky,
Hledám si brigádu a už jsem měla pohovor v Albertu, kde mi řekli, že stačí sehnat tyhle věci a podepíšeme pracovní smlouvu. No, k tomu mám ve středu pohovor v Lidlu, takže se cítím blbě, že nechávám Albert čekat, ale 155 Kč/h a 131 Kč/h je sakra rozdíl.
Jaké máte zkušenosti s brigádou v těchto supermarketech vy? Bojím se, že kdybych nakonec šla do Lidlu, tak budu mít třeba jednu směnu za týden, když já můžu pořád a chci si vydělat. Jsem z toho taková nervózní. Říkám si 155 korun, ale jestli bych si nakonec nevydělala víc v tom Albertu. Měly jste někdy brigádu ve dvou supermarketech zároveň? Já bych chtěla právě pracovat co nejvíc. No nic, zajímají mě vaše zkušenosti se vším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Víš, hodně závisí na manažeru konkrétní prodejny. Takže v jednom Lidlu/Albertu může být super a v druhém horor.
Malinká rada: politika Lidlu vůči zaměstnancům - první z obch. řeťězců, jenž podstatně zvýšil mzdu, ostatní ho následovali - hodně vypovídá. A také, jak se cítíš v prodejnách: já v Lidlu super, lidičky tam sice hrozně makaj, ale připadají mi klidnější, spokojenější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejspíš nebudeš moct pracovat v obou obchodech kvůli konkurenční doložce, kterou dávají do smluv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit