Brigáda ihned od nástupu na MD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda na mateřské dovolené
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nemáte některá zkušenost s brigádou na mateřské dovolené? Mám možnost pracovat pro svého zaměstnavatele, ale teď mi dělá personální trochu problémy, mohu pracovat ihned od nástupu na MD? Pokud máte někdo zkušenost a podělíte se, tak budu moc ráda… Bea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Rajcatko84 pokud vím, tak na mateřské dovolené (tedy dokud pobíráš peněžitou pomoc v mateřství) pracovat nemůžeš. Jakmile nastoupíš rodičovskou dovolenou, pracovat můžeš, ovšem ne na stejné pozici a na stejnou smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavca I při pobírání PPM lze pracovat, akorát to nesmí být na tu smlouvu, ze které je PPM čerpána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže kdybych měla smlouvu na brigádu, DPČ, tak bych pracovat mohla? Už od nastoupení na MD 6 týdnů před porodem? Normálně jsem zaměstnanec, na smlouvu. Ale byla by to stejná práce, jen na DPČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rajcatko84 Nesmí to být stejná práce, u jednoho zaměstnavatele nesmíš mít 2 smlouvy na stejnou práci, bez ohledu na MD, tohle platí obecně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavca pri rodicaku muzes pracovat uplne na stejne pozici. Pobiras dal Rodicovsky prispevek, ale ukoncis Rodicovskou dovolenou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě to zajímalo
Jsem na RD a zaměstnavatel mi od září nabídl, že bych mohla nastoupit na O,3 úvazek. Bylo by to ale na stejné pozici, na jinou by to ani v této práci nešlo…Je možné takto při RD pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkub píše:
Taky by mě to zajímaloJsem na RD a zaměstnavatel mi od září nabídl, že bych mohla nastoupit na O,3 úvazek. Bylo by to ale na stejné pozici, na jinou by to ani v této práci nešlo…Je možné takto při RD pracovat?
Ano. Ja jsem se do sve prace na svoji pozici vratila v zari a do ledna jsem pobirala rodicak. U tebe bych si to nechala napsat jako brigadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa @j.a.n.i1 holky díky za info
právě, že jsem řešila podobnou situaci se zaměstnavatelem a mzdová mi řekla, že na PPM pracovat nemůžu, až na RD a to na jinou smlouvu…evidentně nebyla na tom správném školení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
@Pavca pri rodicaku muzes pracovat uplne na stejne pozici. Pobiras dal Rodicovsky prispevek, ale ukoncis Rodicovskou dovolenou!
a ještě budu mít asi úplně blbej dotaz
ale co se tím tedy změní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavca píše:
a ještě budu mít asi úplně blbej dotazale co se tím tedy změní?
Můžeš dostat výpověď, jinak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Můžeš dostat výpověď, jinak nic.
to můžu dostat i na RP ne? pokud zaměstnavatel zruší moje pracovní místo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit