Brigáda na poště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
7.4.16 12:33

Jinak za noviny a letáky není hodinový plat, je tam plat za doručený kus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 12:44
@Kikuška90 píše:
14 tis. čistýho za roznášení formou brigády?? Kolikrát za měsíc jsi roznášela?? Přijde mi to dost peněz :think:

každý den :mrgreen: vč sobot - tou dobou se vozily ještě noviny v sobotu. Přes týden komplet pošta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
7.4.16 12:47

Noviny se stále v sobotu nosí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
7.4.16 12:48

A 14 čistýho jsem od pošty jenom za letáky a noviny ještě neviděla. A to jsem plný úvazek, doručování denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.16 12:50
@martina.se píše:
každý den :mrgreen: vč sobot - tou dobou se vozily ještě noviny v sobotu. Přes týden komplet pošta.

Hmmm :think: Přijde mi to teda fakt dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 12:51

pošta

@Anonymní píše:
Jsem nyní v trochu špatné finanční situaci a tak hledám přivýdělek. Napadla mě pošta, kam jsem se došla zeptat, a brali by mě na brigádu - roznos dopisů, letáků, novin, důchodů. Zatím nevím, kolik bych měla na hodinu, na finální domluvu mám přijít až příští týden (onemocněla jim jedna paní a příští týden se uvidí, jak to s ní bude dále a jak často by mě podle toho chtěli…)
Když jsem se o tom ale zmínila kamarádce, říkala, že tam byla a nešla by do toho znovu. Jsme menší město (cca 8500 obyvatel), ale je to prý otročina, nedá se to stihnout ve stanoveném čase, a tak tam je člověk běžně místo do 14 hodin třeba do 15 nebo i do 16. Navíc je tam velká zodpovědnost kvůli velkému obnosu peněz při roznášení důchodů.
Kdyby to byla jediná nabídka práce, tak ji samozřejmě beru, mám ale rozjednanou ještě jednu, a tak se můžu rozhodovat a ráda bych slyšela zkušenosti jiných.
Byla jste některá na poště na brigádě? Jaké to bylo, šly byste do toho znovu?
Anonym - moje finanční situace, díky za odpovědi :kytka:
no tak asi bych to zkusila klidně na týden jak ti to bude vyhovovat u nás nabízí 65 kč na hodinu spíš bych měla strach z počasí i když ted na jaře to není tak zlé jako v zimě
  • Citovat
  • Upravit
2674
7.4.16 12:53

Od jara do podzimu paráda. Když napadne sníh, tak je to problém, ale taky to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:18
@Kikuška90 píše:
Hmmm :think: Přijde mi to teda fakt dost :nevim:

jo, měla jsem víc jak moje máma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:20
@Evka73 píše:
A 14 čistýho jsem od pošty jenom za letáky a noviny ještě neviděla. A to jsem plný úvazek, doručování denně :think:

no však jsem to psala výše, že komplet. Paní se ptá na komplet roznost (noviny, letáky, důchody atd..).. brigádně si člověk vydělá víc, jak stálý zaměstnanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.4.16 13:29
@martina.se píše:
tak to já i na té brigádě brala mnohem víc, 14 tis plus dýška :think:

Teeda, to je hezká sumička. Ona by prý měla víc, kdyby prodávala produkty. Kvůli tomuhle s tím sekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:32
@Tereza1986 píše:
Teeda, to je hezká sumička. Ona by prý měla víc, kdyby prodávala produkty. Kvůli tomuhle s tím sekla.

jo, to věřim, to mi taky nesedělo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
7.4.16 16:54

@martina.se to by mi ani rak nevadilo, s klicema to slo, delala jsem si to kdy sem chtela.. me stval nejvic ten vytah… zvedat x desitek kilo v predklonu.. ale tak to je na nasi poste, jinde to je to treba jiny..
a ta buzerace to bylo moc, penize nepridali..a jen si vymysleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.17 16:49

Brigáda na poště (motorizovaná)

OBNOVUJI STAROU DISKUZI.
Holky, slečny, paní…chtěla bych se Vás zeptat. Dostala jsem nabídku brigádně rozvážet autem poštu. Mám jen zatím domluvenou schůzku, abych se podívala co a jak. Po telefonu jsem se nezeptala, jak je ta práce ohodnocená :zed:. Tak jsem se chtěla zeptat Vás, jestli jen tak náhodou nevíte, kolik asi tak přibližne bere brigádník na poště na hodinu. :) moc děkuji za info. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
4.1.17 17:47
@Anonymní píše:
OBNOVUJI STAROU DISKUZI.
Holky, slečny, paní…chtěla bych se Vás zeptat. Dostala jsem nabídku brigádně rozvážet autem poštu. Mám jen zatím domluvenou schůzku, abych se podívala co a jak. Po telefonu jsem se nezeptala, jak je ta práce ohodnocená :zed:. Tak jsem se chtěla zeptat Vás, jestli jen tak náhodou nevíte, kolik asi tak přibližne bere brigádník na poště na hodinu. :) moc děkuji za info. :mavam:

minulý rok mi nabízeli 60 kč na hodinu a dpp
letos bych řekla, že tak 66-70 kč na hodinu

• Citovat
  • Upravit
3711
5.1.17 09:27
@blabla123 píše:
minulý rok mi nabízeli 60 kč na hodinu a dpp
letos bych řekla, že tak 66-70 kč na hodinu
Řekla byhc, že „víc“.
Minimální mzda je 66,–/h. Vzhledem k tomu, že jde o řízení vozidla (a k tomu ještě něco navíc), tak bych se řadila min. do 2. skupiny s minimem 72,90,–/h. Nneí to žádná výhra, ale co už.

Zeptej se na schůzce, tak se pořád můžeš zvednout a říct, že za to dělat nebudeš. A jako ptát se na odměnu do telefonu, když jdeš na schůzku odhledně toho co a jak :nevim: Myslím si, že to by bylo nevhodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat