Brigáda na poště
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jinak za noviny a letáky není hodinový plat, je tam plat za doručený kus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
14 tis. čistýho za roznášení formou brigády?? Kolikrát za měsíc jsi roznášela?? Přijde mi to dost peněz
každý den
vč sobot - tou dobou se vozily ještě noviny v sobotu. Přes týden komplet pošta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A 14 čistýho jsem od pošty jenom za letáky a noviny ještě neviděla. A to jsem plný úvazek, doručování denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
každý denvč sobot - tou dobou se vozily ještě noviny v sobotu. Přes týden komplet pošta.
Hmmm
Přijde mi to teda fakt dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pošta
@Anonymní píše:no tak asi bych to zkusila klidně na týden jak ti to bude vyhovovat u nás nabízí 65 kč na hodinu spíš bych měla strach z počasí i když ted na jaře to není tak zlé jako v zimě
Jsem nyní v trochu špatné finanční situaci a tak hledám přivýdělek. Napadla mě pošta, kam jsem se došla zeptat, a brali by mě na brigádu - roznos dopisů, letáků, novin, důchodů. Zatím nevím, kolik bych měla na hodinu, na finální domluvu mám přijít až příští týden (onemocněla jim jedna paní a příští týden se uvidí, jak to s ní bude dále a jak často by mě podle toho chtěli…)
Když jsem se o tom ale zmínila kamarádce, říkala, že tam byla a nešla by do toho znovu. Jsme menší město (cca 8500 obyvatel), ale je to prý otročina, nedá se to stihnout ve stanoveném čase, a tak tam je člověk běžně místo do 14 hodin třeba do 15 nebo i do 16. Navíc je tam velká zodpovědnost kvůli velkému obnosu peněz při roznášení důchodů.
Kdyby to byla jediná nabídka práce, tak ji samozřejmě beru, mám ale rozjednanou ještě jednu, a tak se můžu rozhodovat a ráda bych slyšela zkušenosti jiných.
Byla jste některá na poště na brigádě? Jaké to bylo, šly byste do toho znovu?
Anonym - moje finanční situace, díky za odpovědi
- Citovat
- Upravit
Od jara do podzimu paráda. Když napadne sníh, tak je to problém, ale taky to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
HmmmPřijde mi to teda fakt dost
jo, měla jsem víc jak moje máma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka73 píše:
A 14 čistýho jsem od pošty jenom za letáky a noviny ještě neviděla. A to jsem plný úvazek, doručování denně
no však jsem to psala výše, že komplet. Paní se ptá na komplet roznost (noviny, letáky, důchody atd..).. brigádně si člověk vydělá víc, jak stálý zaměstnanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
tak to já i na té brigádě brala mnohem víc, 14 tis plus dýška
Teeda, to je hezká sumička. Ona by prý měla víc, kdyby prodávala produkty. Kvůli tomuhle s tím sekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Teeda, to je hezká sumička. Ona by prý měla víc, kdyby prodávala produkty. Kvůli tomuhle s tím sekla.
jo, to věřim, to mi taky nesedělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se to by mi ani rak nevadilo, s klicema to slo, delala jsem si to kdy sem chtela.. me stval nejvic ten vytah… zvedat x desitek kilo v predklonu.. ale tak to je na nasi poste, jinde to je to treba jiny..
a ta buzerace to bylo moc, penize nepridali..a jen si vymysleli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigáda na poště (motorizovaná)
OBNOVUJI STAROU DISKUZI.
Holky, slečny, paní…chtěla bych se Vás zeptat. Dostala jsem nabídku brigádně rozvážet autem poštu. Mám jen zatím domluvenou schůzku, abych se podívala co a jak. Po telefonu jsem se nezeptala, jak je ta práce ohodnocená
. Tak jsem se chtěla zeptat Vás, jestli jen tak náhodou nevíte, kolik asi tak přibližne bere brigádník na poště na hodinu.
moc děkuji za info. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
OBNOVUJI STAROU DISKUZI.
Holky, slečny, paní…chtěla bych se Vás zeptat. Dostala jsem nabídku brigádně rozvážet autem poštu. Mám jen zatím domluvenou schůzku, abych se podívala co a jak. Po telefonu jsem se nezeptala, jak je ta práce ohodnocená. Tak jsem se chtěla zeptat Vás, jestli jen tak náhodou nevíte, kolik asi tak přibližne bere brigádník na poště na hodinu.
moc děkuji za info.
minulý rok mi nabízeli 60 kč na hodinu a dpp
letos bych řekla, že tak 66-70 kč na hodinu
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:Řekla byhc, že „víc“.
minulý rok mi nabízeli 60 kč na hodinu a dpp
letos bych řekla, že tak 66-70 kč na hodinu
Minimální mzda je 66,–/h. Vzhledem k tomu, že jde o řízení vozidla (a k tomu ještě něco navíc), tak bych se řadila min. do 2. skupiny s minimem 72,90,–/h. Nneí to žádná výhra, ale co už.
Zeptej se na schůzce, tak se pořád můžeš zvednout a říct, že za to dělat nebudeš. A jako ptát se na odměnu do telefonu, když jdeš na schůzku odhledně toho co a jak
Myslím si, že to by bylo nevhodné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit