Brigáda penny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda penny
Zdravím ![]()
Chtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenost s brigádou v PENNY na DPP. Momentálně jsem nervní z výdělku a placení zdravotního, zda se mi to vůbec vyplatí, je mi 18 a práce se zrovna kde bydlím hledá dost blbě. Byla jsem ráda že mi klaplo aspoň tohle, ale nevím zda se to tam vyplatí, chci si něco aspoň vydělat do toho se mi počítá zdravotní a něco na nájem. Psané mám 149kč na hod, směny chodím jak potřebujou oni. Neměly jste to někdo podobně? a kolik jste si tam vydělali? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikolxxxx Tak vynasobit pocet odpracovanych hodin hodinovou sazbou snad zvladne absolvent zakladni skoly. K cemu ti je kolik si vydela nekdo jiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolxxxx píše:
ZdravímChtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenost s brigádou v PENNY na DPP. Momentálně jsem nervní z výdělku a placení zdravotního, zda se mi to vůbec vyplatí, je mi 18 a práce se zrovna kde bydlím hledá dost blbě. Byla jsem ráda že mi klaplo aspoň tohle, ale nevím zda se to tam vyplatí, chci si něco aspoň vydělat do toho se mi počítá zdravotní a něco na nájem. Psané mám 149kč na hod, směny chodím jak potřebujou oni. Neměly jste to někdo podobně? a kolik jste si tam vydělali?
nerozumím jaká je otázka? A proč se zmiňuješ o nájmu? Žiješ sama? Studuješ? Kolik si vyděláš spočítáš snadno počet hodin*hodinová sazba ostatní odvody si najdi procenta a o ta poniž hrubou částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
nerozumím jaká je otázka? A proč se zmiňuješ o nájmu? Žiješ sama? Studuješ? Kolik si vyděláš spočítáš snadno počet hodin*hodinová sazba ostatní odvody si najdi procenta a o ta poniž hrubou částku.
Tak do 10000 pri podepsanem prohlaseni poplatnika zadnw mit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak do 10000 pri podepsanem prohlaseni poplatnika zadnw mit nebude.
no píše něco o strhávání zdravotního, ale možná to chápu jinak, než to bylo myšleno. Celý příspěvek je dost zmatený. Nechápu na co se ptá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII No, zdravotní si bude muset platit sama, takže aby se ji vyplatilo pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolxxxx píše:
ZdravímChtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenost s brigádou v PENNY na DPP. Momentálně jsem nervní z výdělku a placení zdravotního, zda se mi to vůbec vyplatí, je mi 18 a práce se zrovna kde bydlím hledá dost blbě. Byla jsem ráda že mi klaplo aspoň tohle, ale nevím zda se to tam vyplatí, chci si něco aspoň vydělat do toho se mi počítá zdravotní a něco na nájem. Psané mám 149kč na hod, směny chodím jak potřebujou oni. Neměly jste to někdo podobně? a kolik jste si tam vydělali?
Na co se ptáš?
Zda je lepší být na pracáku a být bez koruny, ale mít zaplacené zdravotní a na nájem vzít kdoví odkud.
A nebo je lepší brigáda za 149 kč, než si člověk něco najde a z toho se uživit?
Ano brigáda je lepší a hlavně máš dost dobré peníze na hodinovou sazbu při brigádě. Hodně firem dává míň
- Citovat
- Upravit
Navíc při brigádě v obchodě přijdeš k jídlu a drogerii za velmi výhodných podminek nebo zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 Tyjoo tak to dopadlo uplně hrozně, skončila jsem. Zjistila jsem že mi zdravotní neplatí potom co mi dva dny předtím řekly že platí. Výplata byla v hodnotě vlastně jen zdravotního, takže by to bylo uplně zbytečné 😆 😭
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolxxxx píše:
@smajlik345 Tyjoo tak to dopadlo uplně hrozně, skončila jsem. Zjistila jsem že mi zdravotní neplatí potom co mi dva dny předtím řekly že platí. Výplata byla v hodnotě vlastně jen zdravotního, takže by to bylo uplně zbytečné 😆 😭
A tak jestli jsi měla smlouvu na DPP tak to zaměstnavatel neplatí zdravotko, to si musíš platit sama. Ale zase na druhou stranu většina zaměstnavatelů píše směny brigádníkovi, alespoň na skoro každý den
- Citovat
- Upravit