Brigáda, poraďte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda, poraďte
Zdravím,
potřebují radu, jsem v evidenci na ÚP a byla mi nabídnuta brigáda na rok, musím se odhlásit u ÚP? Jak to je se zdravotním pojištěním, je možné mít brigádu jako hlavní příjem při smlouvě na DPČ.
Nebo si mám hledat něco na Hpp moc se v tom nevyznám, je to moje první brigáda, děkuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@krystinka993 píše:
Zdravím,
potřebují radu, jsem v evidenci na ÚP a byla mi nabídnuta brigáda na rok, musím se odhlásit u ÚP? Jak to je se zdravotním pojištěním, je možné mít brigádu jako hlavní příjem při smlouvě na DPČ.
Nebo si mám hledat něco na Hpp moc se v tom nevyznám, je to moje první brigáda, děkuji:)
Při evidenci na ÚP, si můžeš přivydělat určitou částku, nevím teď ale na jakou smlouvu, jestli DPČ, nebo DPP. Každopádně by pro tebe bylo ale lepší, kdybys sehnala práci na HPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží kolik by sis tam vydělala, od toho se odvíjí všechno ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na UP můžeš mít jen DPC do výšky poloviny minimální mzdy a nesmíš pobirat podporu. Jinak se musíš odhlásit a platit si zdravotní buď sama a nebo ti ho odveze zaměstnavatel ze mzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina kdybych šla na DPČ a vydělala bych si víc jak 3500 Kč tak by musel odvádět zdravotní zaměstnavatel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka993 píše:
@Kriss Tina kdybych šla na DPČ a vydělala bych si víc jak 3500 Kč tak by musel odvádět zdravotní zaměstnavatel
Ano, DPC nad 3500 Kč jsou povinné odvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vinas26 píše:
Tímto Vám prostřednictvím společnosti MOBROG® nabízím možnost přivýdělku. Jedná se o vyplňování dotazníků, týkající se průzkumu trhu. Jak to funguje?Zaregistrujte se pomocí tohoto odkazu:
Jakmile se zaregistrujete a dokončíte svůj profil, budete přesměrováni na další průzkum jedním kliknutím, kdykoli budete chtít. Nepotřebujete žádné dovednosti, stačí vám počítač, chytrý telefon nebo tablet. Účastněte se průzkumů na zajímavá témata, poctivě a svědomitě odpovídejte na všechny otázky a vydělávejte peníze, které vám budou vyplaceny na váš založený účet u MOBROG. Tyto peníze si následně můžete nechat zaslat po získání minimální částky 100,–Kč. Počet průzkumů který je vám k dispozici, je závislý na vámi již vyplněných průzkumech a to co se týče kvality vašich odpovědí. Vyplnění jednoho průzkumu vám zabere několik jednotek až desítek minut, kdy podle odhadované délky průzkumu a kvality odpovědí vám bude na váš účet připsána odpovídající finanční částka. Veškeré vaše odpovědi v dotaznících jsou anonymní. Registrace, vedení účtu a zaslání peněz bez poplatku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit