Brigáda přepisování textů - máte zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přemýšlej - už podle toho , jak jsou ty stránky dělaný z toho podvod jen sálá. Není tam co je to za firmu, adresa @seznam.cz je dooost podezřelá, nikde žádné jméno, adresa, IČO, nepíšou zda to bude práce na dohodu nebo že musíš mít živnosťák
Kvůli stovce je nikdo žalovat nebude, zřejmě spoléhají na to, že se najde dost naivků co jim tu stovku pošlou ![]()
Jo a ten seznam firem je fakt směšný - zkus si alespoň jednu z nich najít v obchodním rejstříku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše Gina… Není tam název té firmy, IČ, nic. Firmy ze seznamu dole neexistují. Nepíše se, jestli potřebuješ ŽL nebo je to jiná forma.
Jo a musím se smát…co je to za měřítko „20 textů“? Nikdy jsem to nedělala, ale snad se to měří v normostranách nebo tak něco ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypadá to teda divně, nevím… Je to dělané a psané příšerným způsobem, kromě toho nechápu, proč bych měla někomu platit za to, že pro něho budu pracovat
To snad má být obráceně, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No přesně, jednotka jeden text, co to je? To jako dostanu zaplaceno stejně za jeden 10 a jeden 50 stránkový text?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo máte pravdu, moc jsem nad tím nepřemýšlela, našla, přečetla a chtěla hned radu.
Zkusím hledat dál. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me by hlavne zajimalo, jak je to mysleno - jako prepisovat texty z papiru do pocitace? Kazdej text jinej, nebo treba 50 stejnych? Krome toho, ze je to podvod jako hrom, tak je to i pekna pitomost, proto staci jen parkrat zmacknout ctrl+c a ctrl+v a mas padesat stejnych textu za deset vterin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě to připadá hodně podezřelý - napadlo mě, jestli by to nechtělo dát podnět na nějaký stát. orgán (ČOI, SOS apod + kam a jakou formou se to oznamuje?) aby to prověřili, nebo pak za rok bude reportáž v Černých ovcích, kolik lidí podvedli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mně to přijde taky divný. Já přepisuju texty pro jeden časopis a ještě jsem psala pro jedno vydavatelství a vždycky se platilo za stránku. A to se ještě přepočítávaly znaky podle určitého vzorce. Takže odměna za text mi přijde dost nesmyslná.
Byla bych hodně ostražitá a asi bych do tohohle kšeftu nešla ![]()
Tereza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pro jaký časopis přepisuješ? Já jsem taky něco podobného hledala ale neúspěšně. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte maminy. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost tady s touto firmou. Všude kde se platí nějaký počáteční poplatek mi zavání podvodem, ale práce je to lákavá, tak prosím napište zkušenosti. Děkuji
http://www.prepisovani-textu.estranky.cz/