Brigáda v lahůdkách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
brigáda v lahůdkách
V pondělí nastupuji do lahůdek… docela se bojím
vím není čeho, ale že něco zkazím a tak :/( máte někdo zkušenost? co budu tak dělat ze začátku? videla bych to na vytírání, ale to by mi nevadilo, alespon bych toho tolik nezkazila
btw jdu do billy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja delala v lahudkach v bille 2 sice brigadu ale o vytirani to fak neni
normalne se obsluhujou zakaznici, pripravuje se zbozi a tak ja tam prisla prvni den a dali me k holcine ktera tam byla treti den a mjseli sme se tam s tim poprat sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budeš normálně obsluhovat zákazníky vytírání k tomu patří, ale pouze samotné vytírání rozhodně ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mishicka1 jak kdy zalezi, na jak, velkou jde prodejnu, ja tam parkrat zustala sama a, mela sem, co, delat, taky smeny nejsou nic moc, meli sme 14 hodin ztoho sem si obcas ani nestihla udelat prestavku na jidlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina taky jsem dělala v bille v lahůdkách tak že o tom něco vim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mishicka1 no nevim teda kde ja vysridala nejdriv velkou prodejnu aletam se lidi stridali jak, na bezicim, pase a nikdo, nic neznal takze po 2 tejdnech uz sem zaucovala novy a v jednom kuse tam byly fronty ze sme se celou sichtu nezastavili. a na mensi prodejne sem zas byla sama a kdyz nebyli zakaznici tak sem tam treba celejch 14 hodin stala a nudila se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina no mě ještě není 18, tudíž mám poze odm hodin… jinak se bojím, že se nenaučím od oka dávat salam atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melitery to se naucis rychle na tom neni nic az tak tezkyho, mnohem horsi je si zapamatovat kody kazdy polozky co se tam prodava
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina tak už sem tamy byla 2× a sem spokojená
kolegině jsou hrozně fajn a ze vším mi pomůžou… je zase fakt, že ty kodyjsou děsný, ale prodávají se hlavně 5 věcí a ty už si pamatuji a na ostatní se kouknu na cedulku
jde to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melitery jojo oni se prodavaji vesmes jenom veci co jdou zrovna na akci
pristi tyden se zas bude brat neco jinyho
stesti zes chytla fajn kolegyne ja mela dobry asi 2 s tema se to tam dalo vydrzet ale obcas tam delej tak protivny a liny zensky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už sem tam 2 a půl týdne a už sem si zvykla… už nejsem tak nervozní, když někomu něco prodávám
jinak někdy něco po*eru, ale nedá se nic dělat no
učenej z nebe nespad @Kriss Tina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit