Hledám práci v Brně, můj rodičák jde na dluhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.7.15 09:14

hledám práci v Brně

Ahoj, jsem na rodicaku, mam 2 male deti, rozvadim se, mam skrz manzela dluhy. Odesla jsem od nej v lednu, od te doby mi nedal ani korunu. Rodicak nam 7 tisic, z toho skoro 6 tisic jde na dluhy. Doted jsem mela nasetreno, uskromnit se uz vic nemuzu. Hledam tedy nejakou praci. Nemate nekdo rady? Zase nemohu delat denne… Hlidani mam omezeny. Idealni by bylo treba 2 x tydne nejaka noční, treba benzinka, nebo nejaky uklid domacnosti, kanclu na par hodin tydne… Nevite nekdo o necem? Nebo nejake rady? Budu delat temer cokoliv… Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
8.7.15 10:05

Co nejake nocni vybalovani v Tescu, jestli se to jeste dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 11:31
@bubulina píše:
Co nejake nocni vybalovani v Tescu, jestli se to jeste dela?

Prave nemuzu nic najit. Ted jsem volala i na jeden uklid a tam uz je obsazeno. ale pan si na me vzal kontakt, tak se treba ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.7.15 11:50

Nejsem teda z Brna…ale známá dělá brigadne v kauflandu a říkala, ze nabírají porad. 75kc na hodinu. A ji se i prizpusobuji smenama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
8.7.15 12:48

@MilijonDolarBejby Ahoj, Černá Hora je asi z ruky co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 13:01
@Chaarlynecka píše:
@MilijonDolarBejby Ahoj, Černá Hora je asi z ruky co???

Zalezi jak casto… Je to daleko, kor bez auta… Co by to bylo a jak casto? Problem je, ze nemam hlidani pro deti skoro vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 13:03
@Izzz píše:
Nejsem teda z Brna…ale známá dělá brigadne v kauflandu a říkala, ze nabírají porad. 75kc na hodinu. A ji se i prizpusobuji smenama.

Inzerat jsem nikde nenasla, jen albert, ale tam chcou 20 hodin tydne, to bych asi nezajistila hlidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
8.7.15 13:23

@MilijonDolarBejby neporadim,ja sama som teraz prisla z mesta a podarilo sa mi uchytit len 5 dni brigad.
Je leto a vsade su studenti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 15:26
@Anatalia píše:
@MilijonDolarBejby neporadim,ja sama som teraz prisla z mesta a podarilo sa mi uchytit len 5 dni brigad.
Je leto a vsade su studenti.

Prave… Vsechno je obsazeny, nebo kazdej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
8.7.15 15:43

@MilijonDolarBejby a inak si nemala doteraz brigady? Tak priebezne od toho ledna.
Myslim to tak, ze ci uz nie si niekde pracovne „zapisana“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 15:45
@Anatalia píše:
@MilijonDolarBejby a inak si nemala doteraz brigady? Tak priebezne od toho ledna.
Myslim to tak, ze ci uz nie si niekde pracovne „zapisana“.

Ne, bohu zel nebyla moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.15 03:52
@MilijonDolarBejby píše:
Ahoj, jsem na rodicaku, mam 2 male deti, rozvadim se, mam skrz manzela dluhy. Odesla jsem od nej v lednu, od te doby mi nedal ani korunu. Rodicak nam 7 tisic, z toho skoro 6 tisic jde na dluhy. Doted jsem mela nasetreno, uskromnit se uz vic nemuzu. Hledam tedy nejakou praci. Nemate nekdo rady? Zase nemohu delat denne… Hlidani mam omezeny. Idealni by bylo treba 2 x tydne nejaka noční, treba benzinka, nebo nejaky uklid domacnosti, kanclu na par hodin tydne… Nevite nekdo o necem? Nebo nejake rady? Budu delat temer cokoliv… Dekuji moc

škoda, že jste z Brna, ráda bych jinak pomohla :(
ps. omlouvám se za případné chyby či překlepy, ale píšu z mobilu z letiště, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.15 04:06

Co mekace, Kfc, hladová okna? Ja takto chodim 2× týdne na 12hod. noční a vydelam si hezké peníze…

• Citovat
  • Upravit
11.7.15 08:24
@Anna Ada píše: škoda, že jste z Brna, ráda bych jinak pomohla :(
ps. omlouvám se za případné chyby či překlepy, ale píšu z mobilu z letiště, děkuji

jste moc hodna, dekuji

@Anonymní píše:
Co mekace, Kfc, hladová okna? Ja takto chodim 2× týdne na 12hod. noční a vydelam si hezké peníze…

Co jsem se divala, tak by jim 1-2× tydne nestacilo. Ale nasla jsem jen jeden inzerat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.7.15 10:29

@MilijonDolarBejby predpokladam,ze by sa jednalo o brigady-a pocet smien si urcujes ty. Jednoducho mozem vtedy a vtedy..
Ja tiez chodim len v urcite dni. Mam aj normalny pracovny pomer. A nestalo sa mi, zeby ma nutili chodit aj castejsie. Jednoducho mozem vtedy a vtedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat