Hledám práci v Brně, můj rodičák jde na dluhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
14.7.15 20:48

@MilijonDolarBejby Nemohla bys třeba žehlit na kšeft nebo nějaký úklid atd. Vím, že se dvěma cvrčky to jde obtížně, ale jakýkoliv příjem by Ti ulevil a pomohl. Nebo vzít na hlídání třeba jedno, dvě děti…

• Citovat
  • Upravit
15.7.15 07:03
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Nemohla bys třeba žehlit na kšeft nebo nějaký úklid atd. Vím, že se dvěma cvrčky to jde obtížně, ale jakýkoliv příjem by Ti ulevil a pomohl. Nebo vzít na hlídání třeba jedno, dvě děti…

Uklid nemuzu sehnat, dite budu hlidat, aĺe az v srpnu za par korun a jen par hodin, sice malo, ale aspon neco. Ted lepim smlouvy, ale to je jen jednorazovka za tisicovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.7.15 09:37

@MilijonDolarBejby proc nezkusis ten Dacathlon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.7.15 09:44

@Tarinka
Ano, berou tam furt, protože tam nikdo nechce, je to zruky. Se podívej, jak je to tam s dopravou, myšleno MHD. Jen 78, zastávka tam sice je, ale už z tarifní zóně 510, tedy doprava se prodraží. Nebo jít po silnici kus pěšky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.15 09:46
@Tarinka píše:
@MilijonDolarBejby proc nezkusis ten Dacathlon?

Nerikam, ze nezkusim. Zkusim a uvidime. Jen mam obavu, ze kdyz budu delat na smlouvu, tak mi penize vezmou na manzelovi dluhy a exekuce :roll: ale snad to nebude tak rychly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.7.15 09:51

@MilijonDolarBejby
Ono můžeš dělat na černo a nemusíš dostat peníze vůbec :nevim: a pokutu k tomu jako bonus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.15 10:38
@zvidavajanca píše:
@MilijonDolarBejby
Ono můžeš dělat na černo a nemusíš dostat peníze vůbec :nevim: a pokutu k tomu jako bonus

to ja vim, je to risk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.15 22:00

@terezkaSc
Upadlas na hlavu, né? To opravdu někdo kupoval či kupuje, kromě těch načapaných dealerek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terezkaSc
20.7.15 22:22

Na hlavu jsem teda upadla, to ses trefil /mela jsem 5 x otres mozku/ a k tomu jsem prirodni blondyna…takze prokleta? hihi…jo, divil by ses, kupujou, hubnou, jsou zdravejsi, spokojenejsi a vyrovnanejsi. Mene boli klouby a zada…mnoho benefitu. Kdo zkusil, vi, kdo nechce, tomu to nenutime :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat