Koupě penzionu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Odkaz nefunguje, za kolik je? Docela blízko cigánova. Jak je to s parkováním? Nejsem si jistá zda bude poptávka po ubytování v téhle lokalitě i mimo veletrhy. Kolem nic moc okolí
záleží na ceně a taky kolik by byly náklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa mno já bych do toho nešla, cena není špatná na Brno, ale ta lokalita není nijak moc vyhledávaná. S parkováním tam bude taky asi problém, jako nevypadá to zle, ale nevěřím, že si to na sebe vydělá. Určitě by se s cenou dalo hnout dolů, ale má to myslím určité nedostatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesla bych do toho. Já za tim vždy vidím to, že pokud někdo prodává penzion, hospodu, kavárnu, tak nemůže byt přece výdělečná, jinak by se ji nesnažil prodat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa to sice ano, ale kdo tam půjde se ubytovat a proč? Jasně, když budou veletrhy bude při dobré reklamě plno, nad velkou cenou vysí otazník, to kdo ví jestli bude, navíc to parkování je veliký mínus, protože je to tam s ním opravdu bída a že není možnost zajet do garáže je prostě špatně, už vidím jak jako zákazník hodinu kroužím kolem hotelu a hledám kam se nacpu. No ti lidi tam bydlet v okolí budou pořád, já tam bydlela dva roky a upřímně jsem šťastná, že jsem od tam vypadla. Nevím, ale jako investici bych do toho fakt nešla. Negativa dle mého převyšují pozitiva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit