Brigáda v McDonald

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LenkaKratka1
27.5.25 10:07

Brigáda v McDonald

Zdravím! Před týdnem jsem nastoupila do řetězce McDonald jako brigádník, kvůli flexibilitě směn. Kterou mám a velmi to oceňuji. Zatím jsem z mých 5ti navrhovaných dnů byla přijata na směnu pouze jednu. Což chápu, stále jsem začátečník a musím se “oťukat” a zároveň je nás hodně nováčků na restauraci. Ale chtěla jsem se zeptat někoho zkušeného. Mohu mít směn více třeba až budu více zkušená? Nebo je to v restauracích standart? Jak jste to měli vy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
282
27.5.25 13:21

Ahoj :) mladší dcerka chodívala na brigádu do mekáče od 15 let, makala v Praze bo u nás (nejjižnější Morava) nic takového není a v Praze žije i další dcerka, takže bydlela u ní, co vím, tak směn mívala celkem dost, ale přesně to opravdu nevím - pokud by jste chtěla, tak Vám dám na ni kontakt (telefon nebo messenger) a můžete se o tom pobavit přímo s ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenkaKratka1
27.5.25 13:39

@xxkouckaxx to byste byla moc hodná, instagram nebo Facebook bude stačit. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
282
27.5.25 15:09

@LenkaKratka1 máte zprávu tady v poště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.5.25 15:39

Já v mekáči měla plno směn už odbzačátku. Naopak na ně tlačili, abych chodila víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
30.5.25 21:09

Zalezi kde mekac je a jaky ma provoz…bo asi maju az moc brigadnikov a provoz neni az taky husty, tak nepotrebuju tolko ludi…ja jsem delala roky v Prahe u dalnice, takze tam to bol masaker :D potrebovali furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 00:00

uniforma v McDonald's

Zdravím,
uvažuji o brigádě v McDonald's a měla bych dotaz, pokud je tu někdo, kdo tam pracuje/pracoval. Viděla jsem, že uniforma zaměstnanců se skládá z košile nebo trička a poté černé kalhoty a myslím, že jsem viděla i jednu paní s černou sukní. Jsou sukně povolené? Myslíte, že bych mohla mít černou sukni, bez potisku a délka je tak ke kolenům? Nebo musím mít kalhoty?
Děkuji všem za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
64828
31.7.25 07:01
@Anonymní píše: Více

Viděla jsem více lidí v sukni. Jen nevím, jak je to s bezpečnostními pravidly jestli nezáleží na pozici. Kvůli práci s horkým olejem atd. Nejlepší je zajít do konkrétního mekáče, kam bys chtěla a zeptat se na podmínky. On i každý mekáč vlastní někdo jiny ( někdy teda má jeden víc poboček v okolí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2804
31.7.25 07:07
@Anonymní píše: Více

Ja delala hostesku a tam byla sukne povinna. Maji je primo v restauraci, ruzne velikosti. Na miste se i perou a zehli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64828
31.7.25 07:14
@Janee19 píše: Více

To bude podle pobočky. Dcera pracovala pro člověka, který měl tři pobočky a oblečení se fasovalo jinde. A všechno si prali sami doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2804
31.7.25 07:26

@vokishka to je mozny. A taky toto bylo pred dvaceti lety, tak se mozna pomery zmenily 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.7.25 07:57

Takhle to bylo tehdy u nás na restauraci, ale asi to bude obdobné. Oblečení se fasuje a pereš si ho doma. Jako „obyčejný crew“ zaměstnanec máš kalhoty a triko, jako manažer nebo barista pak dostaneš kalhoty, košili a sukni (u baristů je sukně jak kdy). Jako hosteska na lobby dostaneš košili, u nás se sukně nedávala, byly k ní kalhoty. Podle barvy košile poznáš, kdo je na jaké pozici.

Jednoduše, nesjpíš nedostaneš hned košili a sukni, musíš se k tomu „vypracovat“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat