Brigáda v Německu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@dituleska píše:
No…ono masáže-co si budeme povídat
no prave
, ale jako je to je jeji vec je svobodna, ale myslim si ze mi nerekla celou pravdu-nevim
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no prave, ale jako je to je jeji vec je svobodna, ale myslim si ze mi nerekla celou pravdu-nevim
![]()
tak mohla masírovat, třebas ve spodním prádle v příjemné hotelu a co se týče obsluhy…jak se jmenují takové ty společnice co obsluhují hosty a popřípadětřebas masírují??ty mívají hodně peněz a s chlapama nic mít nemusí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možný je všechno..
Můj manžel třeba 5 let vozil holky, které tančily v Itálii a říkal, že tam dělaly různé profese..sbíraly jahody, dělaly za barem, pracovaly v obchodě a tak různě a všechny dělaly to samé
![]()
- Citovat
- Upravit
@SuzaG píše:
Přesně tuhle částku tam má moje švagrová jako doktorka v nemocnici…tak se mi to zdá nějaký divný. Asi se kamarádka musí činit, aby to vydělala.
rikala ze delala od 10:00hod do 00:00-kazdy den
-krome nedeli
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
rikala ze delala od 10:00hod do 00:00-kazdy den-krome nedeli
no takže společnice-masérka by takovou pracovní dobu nevydržela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
no takže společnice-masérka by takovou pracovní dobu nevydržela
kdyz sme se o tom bavily, tak rikala ze mela dene par masazi-tak 6 a pak obsluha, shvalne az prijde dnes na sklenku nahodim nenapadne tema
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
rikala ze delala od 10:00hod do 00:00-kazdy den-krome nedeli
Hmmmm, tak to má cca 180,– na hodinu, což zase na Německo takový terno není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
kdyz sme se o tom bavily, tak rikala ze mela dene par masazi-tak 6 a pak obsluha, shvalne az prijde dnes na sklenku nahodim nenapadne tema![]()
normálně jí řekni že ti byla nabídnutá práce společnice ale že nevíš co si od toho máš očekávat..uvidíš kolik ví informací ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
normálně jí řekni že ti byla nabídnutá práce společnice ale že nevíš co si od toho máš očekávat..uvidíš kolik ví informací
to asi neklapne
-mam 2 deti, pritele, neco vymyslim ![]()
- Citovat
- Upravit
No nevim, na eura to je 2700 cca, to je hodne slusny, asi to nema zdaneny, co?
pracuje teda docela dlouho
, takze se to docela nasbira a urcite ma nejaky dyska. Takze by to mohlo byt i jen z toho, tezko rict.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SuzaG píše:
Hmmmm, tak to má cca 180,– na hodinu, což zase na Německo takový terno není
kruci holky, ted abych kvuli vam pocitala-ale je to tak, co pise suza. tak to ja tady v nemecku vydelam za hodinu vic-a to jen uklizim…problem je v tom, ze nedelam tolik hodin… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj-mam jen takovy dotaz
myslite si, ze je mozny ze si kamoska vydela za masaze a obsluhu v hotelu v Nemecku 68tis. za mesic? ty penize ma-vydelala jsem je ale, ale jestli tam nahodou nedela neco jinyho..
bavily jsme se o to a rikala ze neeeee