Brigáda v Rakousku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nedávej výpověd, to by ti začla běžet výpovědní lhůta. Musíš písemně ukončit prac poměr ve zkušební době. Blbé slovíčkaření, ale je to tak. Takže si to sepiš, jdi do práce, dej jim to podepsat, odsed si den a znova tam nemusíš. Akorát 14 dní mi přijde jako velmi málo na to, abych kvůli tomu dala výpověd. To bych si spíš hledala jinou práci v ČR, nebo když už zahraničí, tak práci delšího trvání. Ale pokud jsi mladá, a netlačí tě nájem a třeba bydlíš u rodičů, tj nepotřebuješ nutně z práce do práce, tak je to zkušenost a proč ne. Jinak ohledně pojištovny, pracáku atd u takhle kratičkého výjezdu opravdu nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím, mám menší problém a chtěla bych se tu poptat na Vaše názory.
Momentálně jsem v nové práci 3 týdny, ve které mám zkušební dobu 3 měsíce. Bohužel práce je to nic moc, nebaví mě a co se týče finanční stránky, tak to taky není to, co bych si představovala. Naskytla se mi možnost, tenhle čtvrtek si jet na dva týdny přivydělat do Rakouska brigádně přes agenturu. Peníze, co bych si tam vydělala za dva týdny bych si nevydelala ani za měsíc skoro v té firmě. Jak teď mám postupovat? Jsem ve zkušební době, tudíž mám šéfové napsat nebo zavolat, že chci skončit?
A když nastoupím do toho Rakouska, které je pouze na dva týdny, musím se jít nahlásit na pracák? Jestli ano, tak do kdy?
Vůbec se v těchto věcech neorientuju, takže děkuju za odpovědi a rady..