Brigáda v těhotenství - kde ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
5.1.16 22:36

Ahojky,
jsem na tom úplně stejně.. :( Měla jsem rozjednanou brigádu v drogerii, ale když jsem zjistila, že jsem těhu, už mě vzít nechtěli.. :think:
V tomto stavu asi fakt žádnou brigádu neseženeme.. :?
Těm skládáním propisek a obálkám moc nevěřím, všude chtějí poslat peníze a to opravdu nehodlám..! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.1.16 12:53
@Zuzka245 píše:
Ahojky,
pokud vše bude v pořádku a nic se nepokazí jako minule, tak za čtrnáct dní dostanu průkaz ( jsem 10 týden ). Pracuji jako security na noční, a kvůli zákonu, nemohu v práci dál pokračovat, protože denní pro mě není( Nemá zaměstnavatel takovou práci). Takže budu doma.

A to ti končí smlouva nebo dáš výpověď?
Když pro tebe zaměstnavatel nemá práci, tak tě musí nechat za plný plat doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.16 19:12

Brygady v těhotenství

Dobry den měla bych dotaz jsem 7 měsici a jestli bych si nenašla brygadu děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.7.16 19:16
@Lada Tesařová píše:
Dobry den měla bych dotaz jsem 7 měsici a jestli bych si nenašla brygadu děkuju

brigádu…
Co umíš, co můžeš nabídnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.16 19:23

Já jsem v těhotenství chodila hlídat na noční na stavbu až do 6. měsíce, pak už to bylo moc vidět a dostala jsem padáka. Ale peníze se při studiu moc hodily. :mrgreen:
Viděla jsem krásnou brigádu v relaxačním centru ve Vysočanech - recepční pro bazén, případně lázeňská, co chodí sypat vůně do sauny. To by se mi jako těhulce tehdy líbilo víc. Též sháněli někoho na brigádu v Libčicích na koupališti, to máš kousek. Jinak samá rachota, vybalování v supermarketu, to by se ti nelíbilo a pro těhotnou to není dobré. Jak psaly holky víše, na tom jobs.cz je asi největší výběr brigád, krom annonce jsou i na prace.cz, bazos.cz, fajnbrigady nebo na facebooku na brigády. V Lysé někoho sháněli na stánkový prodej borůvek, to je sice daleko, ale tyhle stánkařky jsou potřeba pořád, jestli bys to chtěla dělat, jistě seženeš.
Můžeš též doučovat někoho po skype, jestli něco umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
3.12.16 13:57

Brigáda ...

Koukám, že tato diskuse už nějak utichla, já dělám brigádu z domova a je to moc fajn. Je to oslovování firem, kontakty mám přidělené - nehledám je na netu a ptám se jaký mají program na účetnictví a na další procesy ve firmě… za pouhé dvě hodiny denně za 14 odpracovaných dní jsem vydělala 8000 čistého :-) pokud by některá z vás chtěla taky brigádu, napište mi do zpráv ju :-) můžu ji zprostředkovat, stačí když máte doma PC a internet a hlavně čas a chuť pracovat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.17 07:29

Brigáda - Lenka 81

Zdrávím Lanka 81,
jsem tu poprvé a jsem v situaci, že čekáme s partnerem dalšího potomka a potřebovala bych brigádu. Je možné my zaslat podrobnějsí informace na email **** Děkuji M. F.

8.4.2017 - edit admin: osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 10:19

@terkaterka https://www.fajn-brigady.cz zkus tyhle stranky, jestli je neznas :palec:
stara diskuze sakra :mrgreen: pajdon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 10:21

@katerinaholoubkova dej blizsi info :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.3.18 18:02

@Lenka 81
Ahoj, pořád ještě děláš tu tebou zmiňovanou brigádu :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
23.3.18 01:03

Ahoj

@Innocence jj ja ji delam, jen jak jsem psala uz do zprav mame plny stav bohuzel L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.1.19 23:45

@Lenka 81 - Dobrý den, o takovou brigádku bych měla taky zájem. Jsem ve 4. měsíci a nikde mě na brigošku nechtějí, většinou hledají někoho dlouhodobě, ale já předpokládám, že budu schopná nějak altivněji fungovat ještě tak 3 měsíce a pak padnu :D. Taková brigáda z domova by pro mě byla super! Je to stále aktuální? Děkuji za více info moc moc :) !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
1.2.19 20:40

@Tinkahr Dobrý den, bohužel práce z domu je už neaktuální.Už máme nabráno. Teď ještě jen sháním lidi do call centra v Brnu - ale to není na doma… a nevím ani odkud jste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
2.2.19 21:34

Hledáme posilu na brigádu či HPP (4,6 a 8 hod)

Ahoj :mavam: všem maminkám a návštěvnicím e-mimina, které jste z Brna nebo bydlíte poblíž - mám pro Vás skvělou nabídku brigády nebo možno i jít na HPP - na 4, 6 nebo 8 hod denně. Hledáme na centrálu do Brna komunikativní lidi pro práci s klienty po telefonu, ve které se jedná o kontaktování stávajících zákazníků - nabízíme pestrou práci - čeká na Vás spousty zajímavých projektů. :dance: Finančně je to parádní a naše bonusy nemají strop. :lol: Flexibilní pracovní doba – ve volbě směn máte úplnou volnost, nemusíte se pasovat do směnného rozvrhu – ten u nás není, tedy ideální pro vyzvedávání ze školky. Těším se na Vaše odpovědi. Ptejte se na cokoliv. Bližší info poskytnu do zpráv. Děkuji Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.19 11:52

Přivídělky k mateřské

Dobrý den, :mavam: nevíte někdo o nějakem vhodnèm přivídělku k materské? Máte napriklad nekdo zkusenosti s realitkama jestli by se to dalo zvladat i po narozeni miminka? Nejlepsi by byla prace z domu, ale o nicem co by bylo důvěryhodné jsem neslyšela. :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat