Práce či brigáda v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.4.14 22:49

Prace v Praze

Ahoj holky, všude se říká, že sehnat práci v Praze je snadný. Ono je, pokud chcete dělat pomocnou sílu s kuchyni nebo servírku. Ale co dělat, když člověk není ekonom a ani zdatný na jazyky?

Nevíte prosím někdo o nějaké práci, či brigádě v Praze??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
5.4.14 22:53

Že je to snadný říkají jen ti, kteří nikdy v Praze práci nesháněli (tím myslím práci jinou, než prodavačku či tu servírku)… Lidé shánějí práci spíš přes známé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717
5.4.14 22:56

Tak zalezi, co chces delat, jakou mas praxi a co umis. Ja osobne s tim problem nikdy nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
5.4.14 22:58

Práci nevím, je to bída. Ale zaručenou brigádu seženeš v nějakém call centru. Což je teda pakárna, ale když není nic jinýho, tak je to lepší než být úplně bez koruny. Můžeš zkusit třeba GFK Czech, tam se dělají jen výzkumy veřejného mínění a trhu, takže nic neprodáváš, jen kladeš otázky a zaznamenáváš odpovědi. Sídlej na Kavčích horách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.4.14 23:01

Hlavně záleží jaké máš vzdělání, co umíš. Třebe se základním vzděláním to člověk nemá jednoduché ani v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.14 23:02

Anonym zakladatelka

@krtek7489 : středoškolské a momentálně dodělávám VOŠ veřejnoprávní. Cože je mi k ničemu. Přitom jsem pracovala jako recepční a poté učitelka v MŠ. Jenže nejsem prsatá blondýna a nemám AJ na špičkové úrovni - na čemž jsem zatím vždy končila.

• Citovat
  • Upravit
35316
5.4.14 23:11

Na ucitelku v MS nemas vzdelani a jako recepcni jsi bez jazyku taky k nicemu… takze stredoskolacka bez praxe… tak to budes mit tezke vsude, i v Praze. Byt tebou zapracuju aspon na tech jazycich, na tech pohoris vsude, pokud nemas jinou zasadni prednost nebo specializovane vzdelani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.14 23:49
@Anonymní píše:
@krtek7489 : středoškolské a momentálně dodělávám VOŠ veřejnoprávní. Cože je mi k ničemu. Přitom jsem pracovala jako recepční a poté učitelka v MŠ. Jenže nejsem prsatá blondýna a nemám AJ na špičkové úrovni - na čemž jsem zatím vždy končila.

Já prsata blondyna jsem :-D a po MD jsem prači sháněla skoro rok a půl. Měla jsem smůlu… 13let jsem byla OSVČ v obchodní oblasti a z toho důvodu me nikde nechteli, prý nemám zkušenosti :-D a jinde zase prý vidím moc do zákulisí obchodu :-P

• Citovat
  • Upravit
36504
6.4.14 08:24
@Anonymní píše:
Já prsata blondyna jsem :-D a po MD jsem prači sháněla skoro rok a půl. Měla jsem smůlu… 13let jsem byla OSVČ v obchodní oblasti a z toho důvodu me nikde nechteli, prý nemám zkušenosti :-D a jinde zase prý vidím moc do zákulisí obchodu :-P

A co jsi nakonec našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.4.14 08:53

Já jsem taky problém neměla, ale měla jsem i při škole praxi a spec. vzdělání. Jinak je to taky naprd. Se střední školou nejsi nic a bez jazyka uz vubec.

Napada me tak akorat McDonald, nebo supermarket. tam je to teda dost otročina. Ten mekáč mi přijde lepší, tam jsem pracovně chodila a nepřišlo mi to taková hrůza, takže v nouzi bych si to uměla přestavit. Samozřejmně tam ta AJ je taky kolikrát třeba, pokud neuklízíš na lobby.

hlavně ne call centrum. Aby tě to nevyšlo ještě dráž.

a co nějaká neziskovka? Střední školu máš jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.14 08:53

Já bydlím v Praze. Vystudováno mám učitelství, ale bohužel jsem nemohla najít práci na hpp, takže jsem jen občas učila jako zástup za nemocné učitelky. Mezitím jsem si hledala alespoň nějakou práci mimo obor. A je to opravdu těžké. A to mám vysokou.Ta mi ale na nic není :roll:
Zkus hledat práci nebo alepoň brigádu na prace.cz.Můžeš také chodit nba placené diskuze, ale ty jsou bohužel jen jednou za půl roku. Také se přihlaš do agentury(např. Credit Czech),tam ti práci seženou hned. Jinak jestli máš kondičku, můžeš zkusit se přihlásit k městské policii.Tam berou i s maturitou. Také by tě kdykoliv vzali do nějakého většího obchoďáku, např. Kauflandu, Glóbusu atd.ale je mi jasné, že tam kaiéru neuděláš. A hlavně se tam k zaměstancům chovají jako k hadru.

• Citovat
  • Upravit
5345
6.4.14 10:00
@pikola píše:
Tak zalezi, co chces delat, jakou mas praxi a co umis. Ja osobne s tim problem nikdy nemela :nevim:

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.4.14 10:46

Oproti jiným částem republiky to snadné je. Práci jsem ještě jako studentka našla bez problémů. Bohužel ted o žádné nevím. A pokladní nedělám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
6.4.14 13:18

V Praze je sice menší nezaměstnanost než jinde, ale i díky množství hyper-super marketů, které zaměstnají i lidi, kteří jinde práci nesehnali. Lepší práce se většinou sežene přes známé, nebo musíš mít trochu štěstí, či specializaci. Kdo si myslí, že v Praze na každém rohu čeká teplé místečko s úžasným platem viděl Prahu leda na fotkách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.4.14 17:38

Doporučuji nespoléhat jen na inzeráty, ale dívat se také na stránky větších firem, a také úřadů, institucí(školy, nemocnice apod.),neziskovek a příspěvkových organizací..protože tam bys se svou školou měla větší šanci. Pošta hledá lidi na přepážku, a nechtějí tam jazyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat