Práce či brigáda v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Doporučuji nespoléhat jen na inzeráty, ale dívat se také na stránky větších firem, a také úřadů, institucí(školy, nemocnice apod.),neziskovek a příspěvkových organizací..protože tam bys se svou školou měla větší šanci. Pošta hledá lidi na přepážku, a nechtějí tam jazyky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
Doporučuji nespoléhat jen na inzeráty, ale dívat se také na stránky větších firem, a také úřadů, institucí(školy, nemocnice apod.),neziskovek a příspěvkových organizací..protože tam bys se svou školou měla větší šanci. Pošta hledá lidi na přepážku, a nechtějí tam jazyky.
Ale ta buzerace. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte někdo stále zájem o práci nebo o někom nevíte. Jedná se o nově otevíraný provoz v Suchdole na náměstí. Budou se tam dělat sandwiche, péct záviny, asi i nějaká ta buchta, káva s sebou, fresh juice…potřebuji nějakou šikovnou paní či slečnu na prodej a druhou na výrobu. Vyučení v oboru není podmínkou. Důležitější je šikovnost, pozitivní postoj k práci, usměvavost. Pracovní doba cca od 8,00-18,00. Ještě nevím přesně, protože otevření plánujeme cca na polovinu května..děkuji moc za reakce..Pište kdyžtak soukromé zprávy…ještě jednou díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celní správa, hledají asistentku, podívej se na jejich stránky, nic extra tam nechtějí, ale cv do 12.5.! Jestli tedy ještě práci nemáš.. http://www.celnisprava.cz/…-spravy.aspx
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
hledám už všude, tak proč se nezeptat ještě tady! ![]()
Nevíte někdo o nějaké brigádě v Praze? Ideálně na Praze 5? Nejraději bych dělala někde ve výrobě - kompletace atd…vždy jsme měla brigádu jako dělnice
Vzdělání mám vysokoškolské, do práce nastupuji na konci srpna, ráda bych si mezitím trošku přivydělala. Bohužel všude shánějí jen promotéry, hostesky popř. lidi do call centra - na to bych asi neměla. Jako poslední možnost vidím Tesco - ale moc se mi do toho nechce
Budu ráda za každý tip - třeba i kde hledat
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe V Albertu na Andělu? Super, večer se tam chystám, tak to okouknu, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, určitě potraviny, nebo obejdi obchodní centra. Mají tam ve výlohách spoustu vývěsek, že berou brigádníky. Vytiskni si pár životopisů a vyraž
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivulee14 Já jsem právě v jednom obchůdku v OC dělala loni - přes známého. Když jsem viděla kolik životopisů jim přišlo na brigádu, kterou zveřejnila jejich šéfová - a to ani nikoho nesháněli, chtěli mít jen na výběr až budou někoho akutně potřebovat, tak jsem získala pocit, že sehnat brigádu je opravdu nereálné
Ale večer se chystám na nákup, tak si s sebou asi vezmu CV a snad na něco narazím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoonSoon píše:
@mroe V Albertu na Andělu? Super, večer se tam chystám, tak to okouknu, díky
Ne, v Albertu na Zbraslavi. Ale mozna hledaji i jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoonSoon Ono se vždycky hlásí hodně lidí, ale většina je taková jednodušší. Alespoň u nás to tak bylo a lidi s maturitou, nebo VŠ se hlásili málokdy. Ale když se přihlásili, tak je většinou vzali. Určitě to stojí za pokus. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@krtek7489 : středoškolské a momentálně dodělávám VOŠ veřejnoprávní. Cože je mi k ničemu. Přitom jsem pracovala jako recepční a poté učitelka v MŠ. Jenže nejsem prsatá blondýna a nemám AJ na špičkové úrovni - na čemž jsem zatím vždy končila.
Já jsem prsatá blondýna a mám aj na úrovni
, ale taky se mi už párkrát stalo, že mě kvůli tomu nevzali, že by to bylo moc okaté..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@enny3 souhlas, mám tu samou zkušenost, že prsatou blondýnu se vzděláním ‚radši‘ neee
vždy teda u pohovoru žena ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kies píše:
@enny3 souhlas, mám tu samou zkušenost, že prsatou blondýnu se vzděláním ‚radši‘ neeevždy teda u pohovoru žena
to je takové klišé, jako že „prsatá blondýna“ zničí prac. kolektiv apod (různé důvody)..spíš to bylo tím, že jste neobstály u prac. pohovru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules neobstály, to máš pravdu, naštěstí pak na lepší pozici při pohovoru s chlapem se úspěch dostavil
klišé je to jak pro koho, ale to není předmětem diskuze
- Citovat
- Upravit