Práce či brigáda v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
6.4.14 17:38

Doporučuji nespoléhat jen na inzeráty, ale dívat se také na stránky větších firem, a také úřadů, institucí(školy, nemocnice apod.),neziskovek a příspěvkových organizací..protože tam bys se svou školou měla větší šanci. Pošta hledá lidi na přepážku, a nechtějí tam jazyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.4.14 17:39
@Yuzi píše:
Doporučuji nespoléhat jen na inzeráty, ale dívat se také na stránky větších firem, a také úřadů, institucí(školy, nemocnice apod.),neziskovek a příspěvkových organizací..protože tam bys se svou školou měla větší šanci. Pošta hledá lidi na přepážku, a nechtějí tam jazyky.

Ale ta buzerace. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.4.14 15:58

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte někdo stále zájem o práci nebo o někom nevíte. Jedná se o nově otevíraný provoz v Suchdole na náměstí. Budou se tam dělat sandwiche, péct záviny, asi i nějaká ta buchta, káva s sebou, fresh juice…potřebuji nějakou šikovnou paní či slečnu na prodej a druhou na výrobu. Vyučení v oboru není podmínkou. Důležitější je šikovnost, pozitivní postoj k práci, usměvavost. Pracovní doba cca od 8,00-18,00. Ještě nevím přesně, protože otevření plánujeme cca na polovinu května..děkuji moc za reakce..Pište kdyžtak soukromé zprávy…ještě jednou díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.5.14 12:26

Celní správa, hledají asistentku, podívej se na jejich stránky, nic extra tam nechtějí, ale cv do 12.5.! Jestli tedy ještě práci nemáš.. http://www.celnisprava.cz/…-spravy.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.7.14 11:48

Ahoj,

hledám už všude, tak proč se nezeptat ještě tady! :)

Nevíte někdo o nějaké brigádě v Praze? Ideálně na Praze 5? Nejraději bych dělala někde ve výrobě - kompletace atd…vždy jsme měla brigádu jako dělnice :) Vzdělání mám vysokoškolské, do práce nastupuji na konci srpna, ráda bych si mezitím trošku přivydělala. Bohužel všude shánějí jen promotéry, hostesky popř. lidi do call centra - na to bych asi neměla. Jako poslední možnost vidím Tesco - ale moc se mi do toho nechce :mrgreen: Budu ráda za každý tip - třeba i kde hledat :kytka: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
3.7.14 11:49

Videla jsem vyvesku v Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.7.14 11:51

@mroe V Albertu na Andělu? Super, večer se tam chystám, tak to okouknu, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
3.7.14 12:00

Ahoj, určitě potraviny, nebo obejdi obchodní centra. Mají tam ve výlohách spoustu vývěsek, že berou brigádníky. Vytiskni si pár životopisů a vyraž :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.7.14 12:05

@Ivulee14 Já jsem právě v jednom obchůdku v OC dělala loni - přes známého. Když jsem viděla kolik životopisů jim přišlo na brigádu, kterou zveřejnila jejich šéfová - a to ani nikoho nesháněli, chtěli mít jen na výběr až budou někoho akutně potřebovat, tak jsem získala pocit, že sehnat brigádu je opravdu nereálné :mrgreen: Ale večer se chystám na nákup, tak si s sebou asi vezmu CV a snad na něco narazím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
3.7.14 12:12
@SoonSoon píše:
@mroe V Albertu na Andělu? Super, večer se tam chystám, tak to okouknu, díky :kytka:

Ne, v Albertu na Zbraslavi. Ale mozna hledaji i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
3.7.14 12:26

@SoonSoon Ono se vždycky hlásí hodně lidí, ale většina je taková jednodušší. Alespoň u nás to tak bylo a lidi s maturitou, nebo VŠ se hlásili málokdy. Ale když se přihlásili, tak je většinou vzali. Určitě to stojí za pokus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
3.7.14 13:11
@Anonymní píše:
@krtek7489 : středoškolské a momentálně dodělávám VOŠ veřejnoprávní. Cože je mi k ničemu. Přitom jsem pracovala jako recepční a poté učitelka v MŠ. Jenže nejsem prsatá blondýna a nemám AJ na špičkové úrovni - na čemž jsem zatím vždy končila.

Já jsem prsatá blondýna a mám aj na úrovni :pankac: :pankac:, ale taky se mi už párkrát stalo, že mě kvůli tomu nevzali, že by to bylo moc okaté.. :pankac: :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.9.14 02:26

@enny3 souhlas, mám tu samou zkušenost, že prsatou blondýnu se vzděláním ‚radši‘ neee :evil: vždy teda u pohovoru žena :roll:

• Citovat
  • Upravit
788
14.9.14 08:51
@Kies píše:
@enny3 souhlas, mám tu samou zkušenost, že prsatou blondýnu se vzděláním ‚radši‘ neee :evil: vždy teda u pohovoru žena :roll:

to je takové klišé, jako že „prsatá blondýna“ zničí prac. kolektiv apod (různé důvody)..spíš to bylo tím, že jste neobstály u prac. pohovru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.9.14 11:55

@Sofierules neobstály, to máš pravdu, naštěstí pak na lepší pozici při pohovoru s chlapem se úspěch dostavil :mrgreen: klišé je to jak pro koho, ale to není předmětem diskuze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat