Práce či brigáda v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
24.9.14 11:09

Zakladatelko, odkud v Praze jsi? Zrovna za sebe sháním náhradu, jedná se o úklid panelového domu 1× týdně, za 3 200,– měsíčně, přes zimu je k tomu ještě uklízení sněhu a tam je to navýšeno o 500 měsíčně. Víc podrobností případně v soukromé zprávě. Klidně pište i ostatní maminky nejen na mateřské, které byste o tenhle druh přivýdělku měly zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
5.8.15 15:27

Hledáte brigádu na prázdniny? Práce na pobočce v Praze 8 - kompletace balíčků pro prvňáčky a objednávek z eshopu. 80 Kč na hodinu. Informace na sevt.cz nebo na https://www.facebook.com/SEVT.cz. Doporučuji rovnou zavolat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
8.9.15 11:33

Ahoj maminky, kdyby tu byl někdo, kdo by měl zájem o práci v gastronomii od pondělí do pátku 7-15, nebo třeba 8-16 (dle domluvy), tak mi napište sz, kde dám více informací :-) Práci nenabízím přímo já, ale manžel je šéfem, který shání spolehlivou a šikovnou zaměstnankyni… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.9.15 21:00

No to znám to se mi taky stává. U pohovorů prostě nemám šanci uspět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.16 20:57
@Burj Chalifa píše:
Ale ta buzerace. :(

Buzerace je právě nejhorší ve velkých firmách. Třeba v Amazonu je to uplně šílené. Arogance ze strany vedení a nechtějí prodlužovat smlouvy. Nebo společnost Ekospol. Neustále mi vyskakují nějaké jejich inzeráty, třeba asistentku hledají už tak 2 roky. Už od několika lidí jsem slyšela, že je to tam hrozné a nikdo tam nevydrží, proto pořád inzerují :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
14.4.16 22:56
@BeautifulBonnie píše:
Nebo společnost Ekospol. Neustále mi vyskakují nějaké jejich inzeráty, třeba asistentku hledají už tak 2 roky. Už od několika lidí jsem slyšela, že je to tam hrozné a nikdo tam nevydrží, proto pořád inzerují :zed: :zed:

Takovejch firem/míst je. Se s tím smiř. Je takovej problém inzerát přeskočit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat