Brigáda v těhotenství - kde ji najít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda v těhotenství
Dobrý den,
od příštího týdne budu na ÚP a termín porodu mám začátkem srpna. Do práce mě nikam nevezmou, tak jsem chtěla zkusit aspoň brigádu…nevíte o něčem? Nebo kde bych měla aspoň hledat? Vím, že to bude těžké…ale opravdu brigádu chci, potřebuji…a už nevím kde hledat. Děkuji předem za zkušenosti, rady a prosím zdržte se rýpavých komentářů (vždy se někdo najde). Hezký zbytek dne mamči
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že těžko něco seženeš. Normálně je s tím problém, natož v těhotenství. Já jsem na pracáku celý těhotenství..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim, ja bych tak mesic pred termin na brigade padla… jeste pres leto v hicu!!!
Co zkusit sedave a nenarocne mista? Zmrzlina, trafika???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud dostaneš podporu, tak si k ní ale nemůžeš přivydělávat @terkaterka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka jinak, jaká lokalita? k nám půjčovali na záskoky slečny z jedný agentury a tuším dvě z nich těhotné byly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka tady těžko něco najdeš - na emiminu.. zkus jobs.cz a pod. Ale nepředpokládám, že Tě někde jako těhotnou vezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kate92 Vím, že je to těžké. Nepřestanu hledat, i když je to asi zbytečné..ale nikdy nevíte…
@Liren Podporu nedostanu, musela jsem přerušit školu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liren Momentálně bydlíme Praha-východ-Klecany, ale budeme se do dvou měsíců nejspíš stěhovat na Prosek. Jinak dojedu kamkoliv…
@martina.se Jen jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nebyl také v takové situaci…každý den projíždím všechny možné webové stránky…koukám na inzeráty atd. Jen je opravdu problém s těhotnou. S tím jsem počítala, ale zkouším i tak dál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka jasné. Na tom jobs.cz je brigád celkem dost - hodně i na doma. Chce to prubnout. Třeba call centrum by Tě vzít mohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka zkus hotely a penziony, jestli nehledaj zázkok za recepční, pokud tedy umíš jazyky nebo aspoň AJ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaterka Jestli Praha, zkus to na plavečáku v Podolí na letní bufet nebo zmrzku, tam berou furt. Berou i na pokladnu, ale tam bys umřela, to nepřijímej ani v největší nouzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
pokud vše bude v pořádku a nic se nepokazí jako minule, tak za čtrnáct dní dostanu průkaz ( jsem 10 týden ). Pracuji jako security na noční, a kvůli zákonu, nemohu v práci dál pokračovat, protože denní pro mě není( Nemá zaměstnavatel takovou práci). Takže budu doma. Říkala jsem si to samé. Nic nedělat nejde, a každý den pucovat byt taky není nic moc. Existují brigády, jako je skládání propisek, nebo dávání letáků do obálek. A pokud je dotyčná šikulka, může si i vydělat. Já se asi do něčeho takového pustím, protože bych opravdu špatně snášela, že mám obě ruce v pořádku a živit by mě musel manžel. Takže nevím zda jsem Ti poradila, ale pokud tě to zaujalo koukni na net.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka245 píše:
Ahojky,
pokud vše bude v pořádku a nic se nepokazí jako minule, tak za čtrnáct dní dostanu průkaz ( jsem 10 týden ). Pracuji jako security na noční, a kvůli zákonu, nemohu v práci dál pokračovat, protože denní pro mě není( Nemá zaměstnavatel takovou práci). Takže budu doma. Říkala jsem si to samé. Nic nedělat nejde, a každý den pucovat byt taky není nic moc. Existují brigády, jako je skládání propisek, nebo dávání letáků do obálek. A pokud je dotyčná šikulka, může si i vydělat. Já se asi do něčeho takového pustím, protože bych opravdu špatně snášela, že mám obě ruce v pořádku a živit by mě musel manžel. Takže nevím zda jsem Ti poradila, ale pokud tě to zaujalo koukni na net.
Ono na webu co se týče skládán propisek nebo dávání letáků do obálek jsou jenom fejky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem na to koukala a hledám něco kde nechtějí posílat nic dopředu. Ještě se neozvali. Pokud tu bude zájem, a budou solidní, když tak napíšu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit