Brigáda/praxe 2025
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda/praxe 2025
Všechny Vás moc zdravím
Chtěla bych se s Vámi podělit co mě poslední dobou trápí a za případné nabídky či pomoc budu ráda. No psal se rok 2020 v tu dobu jsem se vyučila kadeřnicí. To se všechno pokazilo díky covidu a to tak že i na učilišti jsme měli zavřené kadeřnictví a neměli jsme šanci si najít práci v oboru
Byla jsem nucená jít do fabriky a hrozně mi to zlomilo srdce ikdyž rodina tvrdí ať se tím netrápím mám to pořad v hlavě a mrzí mě to..
Už dlouho jsem byla rozhodnuta co chci v životě dělat. No ve fabrice jsem tedy 5 let a unavuje mě to a chtěla jsem Vás poprosit o rady jak se odpíchnout
Jsem z Plzně a momentálně by mi stačilo docházet někam do kadeřnictví třeba jen na brigádu a tak ale vůbec nevím jak to řešit
Byla bych ráda za typy a klidně i doporučení do nějakého kadeřnictví kde by byla šance že by mohli přijmout slečnu ve věku 24 let která by to chtěla dělat a nebo chvilkově i vypomáhát. Jestli prosím Vás znáte kadeřnictví v centru Plzně či Plzeň-Sever kde by mě pod sebe vzali byla bych hrozně ráda
Děkuji moc za reakce a ještě dodám kdyby měl někdo připomínky proč to nezkusím sama tak snaha byla a veliká ale bohužel každý odvětil větou na učnici nemáme momentálně čas
Investuji do svého vybavení a momentálně stříham známe ale těch nabídek moc není. Myslím si že jsem spolehlivá a jde za mnou vidět práce vím že i po takové době by byla stejně nutnost si udělám znovu kurz. Děkuji že jste to dočetli až sem a že jste mi věnovali chvíli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Dáda217 obchazej ta kadeřnictví a nechavej jim tam vizitky. Chod osobně a jestli mas i nějaké fotky/ukazky své práce, tak to tam nechavej s kontaktem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 Díky za reakci
Už jsem to zkoušela několikrát a už ani nevěřím že by někdo kívnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele většina kadeřnic má někde pronajatý křeslo a stříhá na sebe ![]()
Pokud jsi šikovná, udělej to taky tak. Nafot ukázky své práce, udělej si sociální sítě, nějakou reklamu, akci, soutěž. Rozhoď sítě kde se dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Toho se bojím chtěla jsem zezačatku pod někoho a pak i třeba na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáda217 No pokud se v roce 2025 vymlouvas na covid, tak se moc nedivim tomu, ue ze nikde nechteji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si ten kurz znova udělej a pak zkus oslovit nějaké kadeřnictví v obchoďáku, ne? Jestli jsi z toho úplně nevypadla a umíš, co je potřeba, třeba by byla šance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Základy nejsou problém, jako techniky stříhání apod. to taky ne ale spis se naučit nové střihy co jsou teď trendy
To je jasný že kurz si udělám já chtěla jen ze začátku se do toho zas pomalu dostat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to chce mít vlastní portfolio ukázek. Co jsi česala, jak stříháš. Mám víc kadeřnic. Rozdíl v krajích.
K jedné jsem začínala chodit, když si zvala po vyučení a během dodělávání maturity domů. Pak měla klienty ve městě v pronajatém salónu. Teď má několik let postavený barák na vesnici. Záměrně má salón součást toho nově postaveného domu. Až si naučila lidi na svoji kadeřnickou stopu, tak si práci přetáhla na vesnici. Protože ví, že za ní pojedou/pojedeme kdekoli. Češe i svatby. Spolupracuje s vizážistkou. Mám ji 100 km.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 jo vždycky když je kadernice dobra tak lidi za ní klidně dojedou
já si vždy fotím různé střihy před a po jak dámské tak panské a vždy to nasdílím na TikTok, Instragram na Fb toho moc nedávám páč mi přijde že se moc lidí neozve.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáda217 hele,ja mám třeba jen FB a nejsem žádný dinosaurus. Insta nemam, tik tok jsem nikdy neviděla. Na fb se da právě dělat hezká reklama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 jasný chápu zase hodně mladých využívá TikTok a podobné sociální sítě protože je to IN chce to jít s dobou zas tak stará nejsem abych v tomhle byla nějak mimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit