Studium informatiky na ČZU vs. informatika pro vzdělávání na UJEP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium informatiky na ČZU vs. informatika pro vzdělávání na UJEP
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je tady někdo, kdo studuje informatiku na ČZU kombinovaně nebo informatiku pro vzdělávání na UJEP.
Zajímá mě, jak to vypadá v praxi hlavně časově, a co se týče náročnosti.
Na ČZU jsem koukala na harmonogram, ale spíš bych potřebovala slyšet realistický pohled od někoho, kdo to opravdu studuje,
jak často se jezdí do školy, kolik času zabere samostudium a jestli jsou ty třídenní bloky (pátek až neděle) opravdu povinné, včetně neděle. Mám malé dítě a zatím si to úplně nedokážu představit, jak by to šlo skloubit.
Pracuji ve školství a chtěla bych si dodělat bakaláře, protože mě informatika baví a ráda bych se tomu víc věnovala i do budoucna.
Původně jsem chtěla na ČZU (bydlím v Praze, takže by to pro mě bylo jednodušší), ale trochu mě odradilo právě to, že výuka bývá tři dny.
Na UJEP jsem koukala taky, ale nenašla jsem přesně, jak tam funguje kombinované studium – jestli mají výuku spíš jen pátek a sobotu, nebo taky celé víkendy.
Každopádně to chci zkusit příští rok, jen bych byla ráda za vaše zkušenosti, názory a upřímný pohled, jestli se to dá zvládnout při práci a s malým dítětem.
Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemůžu mluvit za všechny fakulty, protože jsem na všech nestudovala a ani na jedné škole nepracuju, ale vždycky jsou rozepsané bloky, které čítají tři dny, reálně ale bývá na obou školách studium hlavně v pátek a v sobotu. Na ČZU jsme neměli ani jeden čtvrtek, na UJEPu teď býváme dvakrát za semestr ve čtvrtek od pěti. Kolega studuje ČZU a mají méně dní výuky než na UJEP (10 dní za semestr, na UJEP má 16).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na studijnim oddeleni radi odpovi, jak casto a ve ktere dny probiha vyuka na kombin studiu.
Mel bys presne informace protoze obory se od sebe muzou lisit…vyukou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit