Brigády Sodat Bno

510
13.6.15 22:28

Brigády Sodat Bno

Zdravím maminky i nemaminky,

nemáte některá zkušenost s brněnskou agenturou Sodat, která nabízí brigády? Nebo i zkušenost s pozicemi, které nabízí, tj. např. balení PC komponentů, navěšování dvířek v lakovně, pomocné práce ve výrobě (kosmetika) atd., u některých si nejsem jistá, co si pod tím přesně představit.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6160
13.6.15 23:40

@lebi
Před cca deseti lety jsem u nich měla nějaké brigády, na pokladně v Tescu, doplňování v Tescu a taky jakési balení součástek do papírových krabiček.
Byla jsem spokojená, práce ok, peníze i vyplacení ok.

Ale je to už dávno, za deset let se toho mohlo dost změnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
14.6.15 06:36

@lebi Taky jsem cca před deseti lety u nich měla brigádu v Tescu, jak píše @zvědavá borůvka, ale je to jen zprostředkovatel a tudíš si z tvého výdělku bere dost velkou část, proto bych se raději poohlédla u konkrétní firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.15 08:42

@lebi
Aktuální zkušenosti:
PC komponenty - Moduslink - ruší často směny, Modus tak funguje
Lakovna - je tam dost teplo, ale OK
Pokladny - většinou Makro, ale nejlépe placené
Kosmetika - vražedné 12h směny na Lesné, šroubování víček krémů, balení krémů
Zpracování masa - sice Modřice, u Olympie… nemuselo by to být špatné

Nevýhody:
pořád se nalítáš do té agentury - pro výkazy (vyzvednout, odevzdat), pro prachy

J.

• Citovat
  • Upravit
510
14.6.15 12:58
@Anonymní píše:
@lebi
Aktuální zkušenosti:
PC komponenty - Moduslink - ruší často směny, Modus tak funguje
Lakovna - je tam dost teplo, ale OK
Pokladny - většinou Makro, ale nejlépe placené
Kosmetika - vražedné 12h směny na Lesné, šroubování víček krémů, balení krémů
Zpracování masa - sice Modřice, u Olympie… nemuselo by to být špatné

Nevýhody:
pořád se nalítáš do té agentury - pro výkazy (vyzvednout, odevzdat), pro prachy

J.

No do té kosmetiky se mi právě moc nechtělo, nevím, jestli bych těch 12h dala. :D
Jinak ty PC komponenty nejsou moc fyzicky náročné? Kromě toho, že jsi asi celou dobu na nohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.15 16:40

@lebi
Je to klasická fabrika na Slatině, nabízí to snad každá agentura v Brně.
Balení věcí do krabiček, věci jsou většinou malé… žádné velké předměty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.15 08:30

Přečti si téma: „Práce v brněnských fabrikách.“
Moduslink se tam zmiňuje často, ne zrovna v pozitivních věcech. Znám spoustu lidí, kteří tam pracovali. Tuto firmu nabízí skoro každá agentura. Díky těm podmínkám tam nemůžou najít zaměstnance, měli problémy i v době krize.
Náplň práce není nijak strašná, ale označení koncentrák jsem slyšela od lidí často a to měli obvykle zkušenosti z vícero továren.
Pokud jde o tu kosmetiku na Lesné, kdysi mi někdo říkal, že je tam gestapácká mistrová, ale nevím, jestli to ještě platí. Práci tam nabízelo i Adecco, které nemá moc pověst ani mezi agenturami.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.15 16:04

O tom, jak je to na kosmetice skvělé píše i sama agentura na svém FB:
 https://www.facebook.com/…54657102813/?…

• Citovat
  • Upravit
2
26.7.15 20:47

MODUS LINK

Modus- je práce ve stoje, nijak náročná není jen pak hrozně bolí ruce a nohy.
Jinak volala jsem o víkendu na nonstop linku měla jsem úpal bylo mi špatně a napsali mi, že mám jít do práce, pak jsem jim psala a oni že musím mít omluvenku od lékaře je to normální? Jít kvůli úpalu k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
26.7.15 21:01
@Sýri píše:
Modus- je práce ve stoje, nijak náročná není jen pak hrozně bolí ruce a nohy.
Jinak volala jsem o víkendu na nonstop linku měla jsem úpal bylo mi špatně a napsali mi, že mám jít do práce, pak jsem jim psala a oni že musím mít omluvenku od lékaře je to normální? Jít kvůli úpalu k lékaři?

No je asi fakt lepší si najít jinou brigádu, kde se to nebude tak hrotit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.15 08:56

@lebi
To asi ano, od soboty jsem jim volala na linku, ktera je pry nonstop v nedeli mi psali, ze se mam dostavit tak jsem jim psala ze jsem se jim snazila dovolat a oni, ze jelikoz je to narychlo tak prineste omluvenku od lekare.. pritom kdyby to nekdo zvedl -_-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.15 22:40

@Sýri
Jj, dovolat se je problém - i v týdnu, když chci rezervovat. Nadruhou stranu - v práci ti to taky omluví bez papíru od lékaře?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.15 08:16

Zlodějská agentura

Všechny agentury jsou zlodějské-kdo má žaludek na tom být hůř jak prostitutka, at maká přes agentury na pozicích prase za pár kaček.
Divím se že čech k čechovi se chová jako k levnému praseti.no jo není práce, ale za každou cenu? at si uvědomí z koho mají prachy.bez lidí by byli nic, tedy bez hloupích lidí.

• Citovat
  • Upravit
15.3.16 14:16

nejhorší

Pracovala sem HPP uvázek u nich pouze dva dny protože nám při pohovoru do rr doneley nebo taky basta turkey neukázaly ani jakou práci budeme vykonávat a byl to děs, po dvou hodinám sem měla ruce jako by mě je někdo přejel parniválem. po dvou dnech sem dala vypověd a za oba dva dny sem ani nedostala zaplaceno.kdyz sem volala že mi vyplata nedošla tvrdily že musím počkat že dojde ani po týdnu na učtu nebyla zase tvrdily že jde o chybu a je to dva měsíce a pořád nic nedošlo takže SODAT už nikdy více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.17 08:42

Sranda

Drzé *** na recepci hlavbě ta blondatá *****, a vyplňovaní hloupích otázek pro *****.

edit admin: nevhodné výrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat