Zdravotnický asistent v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravotnický asistent v Praze
Zdravím všechny…ráda bych se zeptala jestli nemá někdo zkušenosti s prací zdravotnickeho asistenta v Praze…zdali nemocnice berou…dále ještě mám dotaz ohledně ubytování např. Nemocnice Motol má v nabídce ubytovnu pro mimoprazske…tak by me zajímalo jak to tam chodi a vypadá… moc děkuju za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že tě všude v Praze vezmou všema deseti. Je totiž taková krize co se sester týče, že si budeš moct vybírat, byť jsi „jen“ asistentka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bajunka99 asistenty v Motole potkávám. Co se týče ubytovny - jsou dvě. Jedné se říká Hruška (ulice U Hrušky) a je kousek pod areálem (3 minuty dolů od jižní vrátnice). Kdysi bývala brána za hezčí a klidnější, dávali tam tenkrát (píšu o době před rokem 2000
) doktory a sestry. Pak je Éčko (budova má půdorys tvaru E) a ta je hned v areálu, u výstupu z metra vlevo (žlutý barák s modrými balkony). cca před 10 lety ji začali rekonstruovat a postupně ji opravovali. Leč už nevím, jestli třeba neopravovali i Hrušku, takže současně nemohu napsat, kde je to hezčí. Na Éčko dávali i sanitáře i ostatní personál (později to už moc nerozlišovali) a úplně klidno tam nebylo. Co platilo, že pokud sis to sama nevyžádala, tak nemíchali personál. Prostě dávali na pokoje spolu sestry, spolu sanitáře, nemíchali to. Jen když se pak třeba lidi skamarádili, tak jim vyhověli, když byl prostor. Kromě běžných dvoulůžáků mají v nabídce i jednolůžáky (nadstnadard). Na té Hrušce bývala snad součástí pokoje (nebo buňky??) kuchyňka. Na Éčku bylo společné na chodbě a podle toho to vypadalo, i když pak udělali, že ke kuchyňce má klíč třeba jen 20 lidí z daného okolního počtu pokojů. Nevím, jestli dávají ubytování vybrat, za mě nedávali. Ale je to 18 let zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za info
Já jsem právě mela obavy protoze vím že treba u nás na Moravě moc rádi asistenty neberou…a už vůbec nechtějí umožnit dalkove studium…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chtěla bych se zeptat když jsem nedodelala zdravotní školu mám pouze 3eoky zdravotnické školy ale nemám ctvrtak jestli bych mohla dělat v nemocnici aspoň ošetřovatelkou nebo sanitarku?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat když jsem nedodelala zdravotní školu mám pouze 3eoky zdravotnické školy ale nemám ctvrtak jestli bych mohla dělat v nemocnici aspoň ošetřovatelkou nebo sanitarku?
ano, můžeš. Podle toho, kolik máš za sebou studia, můžeš dělat ošetřovatelku či sanitárku. Zrovna nedávno nastupovala holčina, co sice má 4 roky zdr. asistenta, ale maturita se jí nepovedla, takže zatím pracuje jako ošetřovatelka, a až dodělá maturitu, tak přejde na pozici zdr. asistenta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit