Brio sing ts

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
30.3.10 09:10

brio sing ts

Prosím o radu,nemáte někdo zkušenosti s kočárkem brio sing ts?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
20.5.10 12:07

Taky bych ráda slyšela nějaké názory na tento kočárek, nemá ho některá maminka, která by poskytla pár zkušeností a dojmů? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Strawberrynka
3.2.12 03:41

Ano, my ho měli a byli jsme nadmíru spokojeni. Vzhledem ke konstrukci je tedy rozhodně vhodnější do města a ne do přírody, jelikož nemá odpružená kolečka, jinak je perfektní :)

• Citovat
  • Upravit
286
13.6.12 17:15

Dobry den, zajimalo by mne, v cem je kocarek brio sing (http://www.malvik.cz/…io-SING-2012) sportovni verze odlisna od kocarku brio go. Mohl by mi nekdo prosim poradit, kdo ma zkusenosti?
 DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.4.14 07:50

Ahoj,
nabízím kočárek Brio sing, případné dotazy ráda zodpovím :)pište prosím do zpráv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.4.14 17:03

Dobry den,
mam spoustu dotazu ohledne tohoto kocarku :-)
Je kocarek odpruzeny? Pokud ne, drnca dost na nerovnem povrchu? A co jizda ve snehu? U sportovni casti jsem se docetla, ze se neda dat do lehu, to je asi velke minus napr. u pulrocniho ditete? A da se na nej pripevnit sedacka Maxi-Cosi?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
21.4.14 04:35

Dobry den,
odpruzemy je a jako jeden z mala umoznuje houpani ditete v kocarku…sportovni verze nelze dat do lehu to mate pravdu, ale deti usnou vsude :D s kocarem jezdim ruzne povrchy jak teren tak silnice a v zime jsem tedy zadny problem nezaznamenala. Aohledne te autosedacky si nejsem jista ale nejspis ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí