Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu,nemáte někdo zkušenosti s kočárkem brio sing ts?
Taky bych ráda slyšela nějaké názory na tento kočárek, nemá ho některá maminka, která by poskytla pár zkušeností a dojmů? ![]()
Ano, my ho měli a byli jsme nadmíru spokojeni. Vzhledem ke konstrukci je tedy rozhodně vhodnější do města a ne do přírody, jelikož nemá odpružená kolečka, jinak je perfektní ![]()
Dobry den, zajimalo by mne, v cem je kocarek brio sing (http://www.malvik.cz/…io-SING-2012) sportovni verze odlisna od kocarku brio go. Mohl by mi nekdo prosim poradit, kdo ma zkusenosti?
DEKUJI
Ahoj,
nabízím kočárek Brio sing, případné dotazy ráda zodpovím
pište prosím do zpráv
Dobry den,
mam spoustu dotazu ohledne tohoto kocarku ![]()
Je kocarek odpruzeny? Pokud ne, drnca dost na nerovnem povrchu? A co jizda ve snehu? U sportovni casti jsem se docetla, ze se neda dat do lehu, to je asi velke minus napr. u pulrocniho ditete? A da se na nej pripevnit sedacka Maxi-Cosi?
Dekuji.
Dobry den,
odpruzemy je a jako jeden z mala umoznuje houpani ditete v kocarku…sportovni verze nelze dat do lehu to mate pravdu, ale deti usnou vsude
s kocarem jezdim ruzne povrchy jak teren tak silnice a v zime jsem tedy zadny problem nezaznamenala. Aohledne te autosedacky si nejsem jista ale nejspis ano.