Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky potřebuju radu…mým favoritembyl v cross ale čtu na něj skoro samé špatné recenze tka jsem koukala a ještě ten firkon vyhovuje všem mým náročným požadavkům,ale jaký z těchto dvou byste doporučili sami za sebe?Ten firkon se mi sice vzhledově až tak mco nelíbí ale splnuje vše co potřebuju a co potřebuje manžel(ten hlavně požaduje nízkou cenu.
Nikde podel fotek nemohu najít rozměry kol toho firkonu nejsou moc malá? a co třeba sporták má nějaké mouchy či nedostatky-?Předem děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Veranourčo firkon..měla jsem ho taky a jsem spokojená…a V-cross ten jsem měla taky a byl na prd:-)
karinečka v cros je na prd?to čtu dost často no škoda:(a ten firkon jak se s ním jezdí v zimě ve sněhu?je lehce ovladatelný?koukala sjem sporátk má šířku 31 cm není to moc úzké?
jo docela je to uzké…ale jednoznačně u mě zvítězil atlantic espiro:-) to je prostě fakt dobrej kočárek......jinak ovladateněji je lepší V-cross
jéé taky není špatný ale sedačky sportáku nejde dávat po i proti směru jízdy beč čehož se neobejdu:(
jj no tak nějaký čas ještě mám tak se pokouknu:) a má ten firkon nějaé nevýhody?ta ovladatelnost je hodně špatná?
Crystal, o Firkonu Verano je tady už několik diskuzí, tak můžeš kouknout, najdu ti odkazy. Jinak všechno včetně velikosti kol je na www.batolatko.cz
no kámoška má V-cross a teď říkala, že druhému pořídí asi něco jiného, že moc spokojená není. Jednak je dost malý (a to její malá je docela drobná) a je prý docela nestabilní jako ta vanička, to usazení
lenajs díky hned mrknu:)
brusek:malý?mně se právě zdála korbička velká třeba oproti x landeru nebo cortine:(
Brusek hlavně když třeba člověk chce najet na chodník tak se překlopý celej kočár na jednu stranu firkon to same…