Kočárek Seed Pli

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1129
3.3.10 14:15

Kočárek Seed Pli

Milé maminky, chtěla jsem se optat, zda máte některá zkušensoti s tímto kočárkem. Mě velice zaujal, ale ještě nikde jsem ho okouknout nebyla. Hlavně se mi líbí jeho skladnost a zároveň i prostornost. Jen jsem nikde nenašla, zda jde sporotvní sedačka nasadit i proti směru jízdy a jak se polohuje.
 http://www.baby-ch.cz/seed/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
3.3.10 14:30

Ahojky,

zkušenost nemám, ale mě teda zarazil ten nákupní košík. Já mám na kočáru docela hluboký a jsem za něj ráda, protože tam chca nechca naskládám vždycky mraky věcí ať už nákup nebo jen něco co vezeme s sebou. Což u tohoto kočárku mi přijde dost nepraktické - ale chápu že každý na tom nelpí. :lol:

Jinak mě docela i zarazila cena, taky nemám nejlevnější kočárek, ale tady se připlácí za každou věc navíc - pláštěnka, moskytiéra, taška pod kočárek 8-o apod, takže pak se může cena docela slušně vyšplhat. Ale to už záleží na každém kolik chce do kočárku vrazit. Jsem zvědavá jeslti se někdo ozve, protože jsem o něm dosud neslyšela. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
3.3.10 14:42

Panuško, ten košík mě zarazil taky. Ale jak jsem se pídila, zjistila jsem, že na košík patří ještě taška se zipem na boku. Taška se zdá docela prostorná a díky tomu zipu jí snadno naplníš. Takže zde odpadá nepřístupnost košíku jako je u některých kočárků. A pak prostě popadneš tašku s nákupem a odneseš jí celou domů. To mi přijde docela vychytané. Ještě by mě zajímalo, jaká jsou klečka. Na některých fotografiích jsou kolečka přední i zadní stejné velikosti a na některých jsem zase viděla jedny kolečka menší. Cena mi tak hrozná nepřijde. Ona se tedy základní cena na internetu pohybuje od cca 16000Kč do 22000Kč. Některý internetový obchod má příznivější ceny. Cenově jsem porovnávala s Bugaboo a ten tedy zrovna nepatří k nejlevnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.3.10 15:02

Aha tak to celkem jde, ale právě že na tom tvém odkazu je i ta taška do košíku za 6 stovek :roll: Já mám tříkolklu gesslein a sakumprdum bez autosedačky jsem za ní dala 18 tisíc a i to už mi přišlo dost. :lol: :lol: ale je pravda, že jsou i mnohem dražší kočárky :mrgreen:

Kolečka se možná dají vyměňovat některé kočárky to tak mají. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.3.10 16:11

Tak kočárek jsem viděla osobně, měla jsem možnost zajezdit si sním v rámci předváděcí akce dovozce u nás na prodejně. Kočárek je na trhu relativně krátce. Konstrukce kočárku je dělaná tak, aby byla maximálně eliminovaná možnost poruchy, bylo mi vysvětleno, že se na něm v podstatě nemá co zkazit. Pokud by však k nějakému problému došlo, dávají automaticky nový kus - neopravují. Kočárek je lehký, dobře ovladatelný a maximálně skladný. paní přijela se škodou octavia combi, měla v kufru dva kočárky a ještě spoustu místa. Co na tomto kočárku považuji za geniální je skládání podvozku, kdy i kolečka složíte na placato a to je fakt úspora místa. Potahy jsou odolné UV zářžení, neměly by se šisovat. Pro ty, co nechtějí svůj kočárek potkávat na každém rohu je tento kočárek ideální. /ložná taška je taky velká a ložná plocha korbičky je 80 cm. Viděla jsem i kočárek Micralite od téhož dovozce a ten je taky super, asi bych šla spíše do něj, kdybych si měla osobně vybrat, ale každý má jiný vkus a jiné priority. Seed jsem viděla v olivové barvě a Micralite černý. U toho Seedu korbička přehazovat jde, myslím, že to byla první věc na kterou jsem se ptala. Pokud budeš chtít vědět další věci tak se ptej.
Jo a pokud vím, tak jej mohou nabízet jen internetové obchody, které mají i kamennou prodejnu - dovozce chce, aby si kupující mohl kočárek vyzkoušet a byl mu kvalifikovaně předveden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
3.3.10 16:47

Díky, moc. A nevíš, jak je to s těma kolečkama? Mohu si vybrat jestli chci přední i zadní kolečka stejně velká nebo jsou ty natáčecí kolečka menší. Přikládám odkaz, kde je ta rozdílnost koleček znát http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A ještě u toho polohování u sporťáku, polohuje se jako např. Buzz nebo Bugaboo nebo jdou ty nožičky uvolnit do úplného lehu? Jinak designem mě kočárek moc nezaujal. Zaujaly mě některé vychytávky a hlavně ta skladnost a prostornost. Ale to už jsem psala úvodem. Z barev na výběr teda taky moc není. A asi bych ještě měla strach, jestli se ty kolečka třeba časem nevyvrklají. Když se tak zvláštně sklápí. Bych byla nerada, aby se mi třeba sklopily za jízdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
8.3.10 13:49

Kolečka jsou vepředu Seed Pli pouze otáčivá - tzn. ta menší, jdou ale během okamžiku zaaretovat. Sedačka se naklápí celá, jako u Bugaboo, lze dát ovšem do úplného lehu či dopolohovat záda ještě páskem, který je vzadu na korbičce. Skládání podvozku je celé, zároveň se skládají kola přední i zadní a opravdu nejdou nijak „vyviklat“. Za jízdy se sklopit nemůže, je tam pojistka. Je to těžko popisovat, ale jak člověk vidí, hned je mu to jasné. Je to nejbezpečnější kočárek na trhu. A do košíku není nutné kupovat doplňkovou tašku na nákup, lze tam dát i plast. přepravku. Navíc, košík je navržený tak, že uveze i jakoukoli jinou tašku s nákupem, třeba i igelitku… žádný jiný kočárek nemá takovou nosnost jako tento!

• Citovat
  • Upravit
Ewelyna
8.3.10 13:50

A cena je 17.890,– + pláštěnka zdarma… na netu jsou pozadu a ceny ještě nemají upravené

• Citovat
  • Upravit
Ewyta
10.6.10 11:46

Ahoj, prosim tě, kde je možné si tento kočárek v reálu prohlédnout? docela se mi líbí. Jo a neviíš jaké značky autosedaček lze na něj upevnit?
Diky Eva

• Citovat
  • Upravit
1129
11.6.10 19:11

Evyto, co jsem četla, tak na kočárek je takový univerzální adaptér a ten prý pasuje na 99% autosedaček. Ale to by určitě měli vědět v prodejnách, kde ho nabízejí. Na tomto odkázku jsou prodejci, kde by měl být kočárek k vidění http://www.baby-ch.cz/prodejci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
1.2.11 20:48

koupil si už někdo tento kočárek? jak jste s ním spokojení? zajímá mne hlavně sportovní verze.(jak se s ním jezdí, zda má nějaké mouchy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AKebulka
13.2.11 01:26

Seed Pli

Já jsem si tento kočárek pořídila a jsem spokojená. Nejprve jsem si nemohla zvyknout, protože jsem měla jiný kočárek, který jsem považovala za vůbec nejlepší co jsem kdy měla.
Krásně se s ním jezdí, není lehký jak tady někdo zmiňoval, ale právě proto je jízda ladná a stabilní. Používám jen sportovní verzi a líbí se mi, že lze otáčet ve směru i proti směru jízdy. Je tak jednoduchý, že na něm asi opravdu není co by se pokazilo. Nákupní koš sice vypadá zvláštně a lidi se na mě koukají, ale dám do něho opravdu hodně.Tašku do koše mám teprve objednanou. Ale musím říct, že jsem i v Brně s tímto kočárkem opravdu originální :mrgreen:
Drobné nedostatky samozřejmě také má. Já osobně si nemohu zvyknout, že přední koleečka jsou ve stejné šířce jako zadní (měla jsem užší u většiny kočárků s aretačními kolečky) a tak s nimi občas někam narazím :lol: Trošku se mi nelíbí, že boudička není tak vypnutá jako je na obrázku a že má jen 3 polohy (sed, pololeh a leh). U lehu mi vadí, že je to opravdu úplný leh až se mi zdá, že je dítě hlavičkou dolů :think: Jinak přestavba z hluboké na sportovní je tak jednoduchá, že to ani není možné. A hluboká korba je opravdu obrovská. Naše 15-ti měsíční holčička si do ní naprosto v pohodě lehne. Občas ji tam i dám třeba když ji potřebuji uspat v kočárku - smaozřejmě ji musím připoutat. Jestli se někdo chce zeptat tak mi napište na akebulka@seznam.cz. Už mám vyhlídnutý opět další kočárek na vyzkoušení tak možná půjde Seed zase o kus dál. Kdybyste měl někdo zájem, třeba bychom se domluvili (mám červený).

• Citovat
  • Upravit
18.3.11 15:19

Já mám černý je super ta plošina na nákupy super, boudička super nemusíte mít žádný stínítka atd.. prostorný, otočná korba fajn. Používám jen v poloze polosed v tom malý i spí leh je opravdu až hlavou dolů to nepoužívám a nevadí. Jediné co bych ocenila nafukovací kola. Jinak se do něj vleze i pěti leté dítě a je strašně originální to mám ráda. Hluboká korba má 80cm tak se tam vleze i velké dítě. Jediná nevýhoda je vyprodaný a nová kolekce v nedohlednu. Osobně mám prominentní Fiatovou kolekci, která ještě není ani v prodeji :-D :-D :-D miluju originalitu takový nikdo nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faninka Fiatu
12.5.11 10:05

Fiat :-)

Dobrý den, četla jsem si Váš příspěvek a chtěla jsem se zeptat, zda jste si koupila kolekci Fiat a v jaké barvě. Mám o něj veliký zájem a pokud ho budete prodávat, tak kdy zhruba.děkuji za odpovědi.
S pozdravem Markéta

• Citovat
  • Upravit
12.5.11 10:21

seed

Ahojky, díky za zájem budu mít koncem května nový z nové kolekce písni mi na mail mirka.chrpova@babymax.cz domluvíme se díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí