Firkon Vario a kufr auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18651
27.2.10 21:30

Firkon Vario

Kočárkující maminky, prosím vás vejde se tento kočárek do normálního kufru auta?. Máme opel astru 1,6 a lítáme s centimetrem jak blázni a vypadá to že se tam snad ani nevejde 8-o Vozíte tento kočárek (podvozek + hl. korba) v kufru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
27.2.10 21:59

AHOJKY,

Ladi,
tak vidím,že už máš náhradu vybranou?! :-P :mrgreen:
Tak-at se vám tam vejde :huban: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.2.10 22:01
farska píše:
AHOJKY,Ladi,
tak vidím,že už máš náhradu vybranou?! :-P :mrgreen:
Tak-at se vám tam vejde :huban: :palec: :palec:

hoj no právěže to vypadá že jsem pořád na začátku…Nějak se nám nechce riskovat že nevejde? Copak s ním? No nervy pracují… Manžel to vzdal a šel na TV..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.2.10 22:06

No,

tak si zajedte do Brna, do nejakeho velkoobchodu preci,tam si kocarky prohlednete ,pomerte a -S NIM I ODJEDTE!! :palec: :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.2.10 22:27
farska píše:
No,tak si zajedte do Brna, do nejakeho velkoobchodu preci,tam si kocarky prohlednete ,pomerte a -S NIM I ODJEDTE!! :palec: :wink: :kytka:

Ještě že si nepotrpím na sprostý slova :wink: :jazyk: V brně už není schop ve kterém bych fyzicky nebyla a nešaškovala s centimetrem a nerengenovala nabízené boží… Holt mám asi přehnané požadavky, ale mě se prostě nikdo nezavděčí :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.2.10 00:19

AHOOJ…značku Firkon ti schvaluju aj já v ní kdysi vozila-spokojenost velká.Třebas Ti pomůže toto z jejích stránek http://www.firkon.pl/?p=25 a jinak bych se vůbec nestyděla a požádala obsluhu obchodu o vyzkoušení, zda jde složit do mého kufru, ale já sem asik více oprsklá.Toto autko si ted koupila kámoška mne přijde, že má kufr velký, ale možná je to tím jak měla Fiata Tipo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.2.10 00:22

Jinak já se ted zamilovala do tohoto kočárku, ale kdybych měla kupovat, což zatim nehrozí zvolim jiný potah.
 http://www.firkon.pl/?p=28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.3.10 09:25

Včera kočárek dorazil a zatím předčil očekávání…Je moc hezký, teď jen aby i tak dobře jezdil a sloužil. Do kufru našeho auta se složený vejde, sice ho zabere skoro úplně celý,a le podvozek a vedle něho hl. korba se tam poskládá…Ufff se nám doscela ulevilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí