Kočárek Seed Pli

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
megi82
23.6.12 21:07

seed pli

Ahojte dievčata, potrebujem poradiť od vás čo máte tento kočiarik. Potrebujem dať do kočiara podložku (fusák) ale neviem ako mám vybrať pasy? Keď máte kočiar prerobený na športak a chcete dať dieťa do lahu, aj vy mate dieťa akokeby dole hlavou? Diky

• Citovat
  • Upravit
judinka
23.6.12 21:47

seed

Megi, zvedni kočárek do polohy polo leže, na rovno to opravdu nejde…

• Citovat
  • Upravit
megi82
26.6.12 15:24

seed

Judinka a ako sa dajú dať pasy dole, aby som tam mohla dať podložku, alebo fusák? To polohovanie na tom kočiariku dobre nevymysleli hm :(

• Citovat
  • Upravit
judinka
28.6.12 09:39

Megi, pásy musíš vyvléknout z toho posunování to také nedomysleli…

To polohování mě nevadilo, jezdila jsem s ním dlouho na tu polohu pololeh a sed, více nebylo nutné a malý v něm hezky spal :D

Ono i kdyby v lehu neměl hlavu dolů tak jistě by měl nohy nahoru což se mě ani u jiných typů kočárů fakt nelíbí takže raději pololeh a nohy dolů a vždy hezky spal, protože neměl pocit, že ho nutím, jen si koukal ven a pak usnul :lol: Měli jsme ho od narození do dvou let a nebyl problém

• Citovat
  • Upravit
megi82
17.7.12 09:58

Ahoj Judinka, ďakujem za odpoveď. Idem vyskušať tie pásy, dúfam že sa mni to podarí. No aj si ma potešila, že malemu nevadilo to polohovanie, dúfam, že aj malej to bude ok. Inak som s kočiarikom spokojna.

• Citovat
  • Upravit
7
4.8.12 19:53

Syn spinkal v polosedu od pěti měsíců a v pohodě, teď jsem se někde dočetla, že poloha zad jde upravit páskem v zadní části korbičky, to mě nikdy nenapadlo vyzkoušet u sporťáku v poloze leh, třeba by to pomohlo od té hlavičky dolů. Zkoušely jste to?

Příspěvek upraven 05.08.12 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romisa12
5.8.12 13:30

dotaz

Rada zeptala jak jste s nim spokojene zda je nejak odpruzeny nebo jestli aspon trosku houpe(chci ho pouzivat od mimca) jestli dobre projede i v terenu(mame tu nerovne cesty) a jestli se daji nekde koupit treba jine potahy-mam objednany cerny a ted jsem jeste nasla pani co prodava cervenou strizku kryt na korbu a tasku.....ale rada bych treba i jinou barvu..jo a na jednom videu ale od nekud ze spanelska nebo odkud jsem videla i pridavne madlo pripadalo mi podobne jako u golfek multiway tak jestli nevite jestli by tam nejake pasovalo diky

• Citovat
  • Upravit
judinka
5.8.12 19:33

Mě osobně ani ten pásek nevyhovoval, stejně měl zase nohy nahoru… takže jsem to nepoužívala

• Citovat
  • Upravit
judinka
5.8.12 19:37

Romiso, kočárek není vůbec odpružený a na špatné cesty bych ho nepořizovala. Navíc se zde už přestal prodávat, takže nějaký servis nebo tak už asi v nedohlednu. Já měla starší a na něj madlo bylo. Záleží jak starý model si koupíš. Myslím, že z Multiway na to nepůjde. Ono na ty starší madlo bylo, ale mě tedy brzy prasklo a moc pevně nedrželo proto asi přestali k němu dodávat.

• Citovat
  • Upravit
1
5.8.12 20:06

Já ho tedy používala více než rok a rozhodně ne jenom do města a bez problémů projel vše, i když jsem jela po polní či lesní cestě. Díky velkým kolům nedrncal, dcera v něm spala hodiny, ať jsem jela jakoukoliv cestou a že jsem toho najezdila. Na případné druhé mimi bych si ho koupila znovu, má obrovskou korbičku, do košíku se vejde i velký nákup v přepravce, jezdila jsem s ním i na bruslích a v pohodě. Prodává se pořád, akorát verze Mg, ačkoliv jsem viděla v internetových obchodech i starší verze. Madlo jsem neměla, takže v tom neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
judinka
5.8.12 20:11

Ono je to čerstvá věc cca 1-2 týdny co oficiálně se již nedá objednat od dovozce, třeba má někdo zásoby, ale ofiko už nebudou k objednání.. Prostorný je to ano, ale nám třeba po roce praskla konstrukce a byl docela problém s reklamací.. No jen osobní zkušenost. dle mého je to takový kočárek do města do přírody jsou rozhodně vhodnější modely co dítě natřásají míň a rodiče se míň nadřou v terénu. :D

• Citovat
  • Upravit
romisa12
5.8.12 20:16

No tak jako nerikam ze tady mame jen polnacky to ne jsme stredne velke mestecko jsou tu asfaltky, zamkovka i kocici hlavy do lesa s nim nepocitam na to mam klasicky Roan-kupuju ho pouzity tu starsi duralovou verzi ne tu novejsi z magnesia…tak snad neco vydrzi-jsem celkem kocarkomaniak kocarky rada stridam a zkousim nove tak ani nevim jak dlouho mi vydrzi :)

• Citovat
  • Upravit
judinka
5.8.12 20:20

Ta starší verze právě by měla mít to madlo.. Nám právě rupla ta duralová konstrukce :( já mám právě ráda kočárky co jsou fakt fortelní a nemusí na ně být člověk moc opatrný tak proto asi také nevydržel.. Jinak je krásný, moderní až se po nás každý otáčel. Jsme z velkého města a zrovně tu zimu co se malý narodil napadlo spousty sněhu a kočárek nemohl dlouho ven, ale pokud máš záložní s velkými koly tak fajn.. Já můžu mít doma vždy jen jeden takže musí splňovat hodně požadavků najednou :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
romisa12
5.8.12 21:23

No madlo tam, neni ani jsem ho nevidela na zadnych fotkach na netu-jen na jednom videu na youtube odnekud ze spanelska nebo portugalska podle reci teda jinak jsem ani nevedela ze se nekdy delalo..tak dural by mel byt snad odolnejsi nez magnesium-pani rika ze s nim jela i v lese no ale jak rikam vicemen jsem ho vzala jen abych ho ozkousela a otazka je zda me nadchne a necham si ho nebo zda za chvili poputuje zas k nekomu jinemu :)

• Citovat
  • Upravit
judinka
5.8.12 21:28

Romiso, také jsme si dali les a polní cesty a trochu dřina a vypadl ná šroub jistící konstrukci je to pitominka, ale bez něj kočárek trochu nepoužitelný takže doporučuji kontrolovat tento šroub.. Má být asi zalitý nějakým voskem, ale nám se povolovali. Je to fakt zajímavý kočárek a hlavně super skladný na to je geniální… :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4