Hoco Master L

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.3.10 15:51

Hoco Master L

Ahoj,

náhodou jsem narazila kočárek Hoco Master L - máte s ním někdo zkušenost?

Děkuju moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21983
1.3.10 16:50

Já měla teda Diamond, ale spokojenost… jen ta korbička je straaaašně malá, to myslím bude problém všech Hoco kočárků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
1.3.10 19:29

Já jsem měla Hoco Ranger s vložnou taškou, taška sice nebyla největší, ale sporťák byl ohromnej :palec: a koukám na rakouský stránky a ta korbička u toho Mastera vypadá docela prostorně :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.3.10 14:45

Ahoj,

tak tenhle kocarek mne prijede veelice podobny I'COO PEAK AIR 4,ktery mame v planu…Akorat je o takovych sedm tisic LEVNEJSI!!!!!! 8-o 8-o 8-o

Nemuzu ale NIKDE najit velikost vnitrni u korby-mohla bych poprosit o odkaz na ty rakouske stranky???Zkusim si to tam rozlustit… :mrgreen:

Diky moc :palec:

A jeste odkazy na oba zminene kocarky:

http://www.zlobitko.cz/…a-hoco-2009/
http://www.babybike.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.3.10 19:59

Už jsem to někde psala,má ho kamarádka,černý je strašně spokojená,má k němu Maxi Cosi a adaptéry, vloženou tašku, má taky letní miminko a v pohodě přečkali celou zimu v tašce.je moc pěkný,nešisuje,pěkný materiál,co mě se třeba líbí je ta překlápěcí stříška,když svítí sluníčko tak malou celou jakoby zaklopí :-P Určitě jde i do úplného lehu a otočit sedačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.3.10 20:03

Enny,

dekuju,ale-ROZMER KORBY ASI NETUSIS?! :nevim:
Mne bylo holkama receno,ze letni mimi v tasce uvarim(no-ne takhle presne,ale pochopila jsme to tak:-)))) a ze je lepsi korba.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.3.10 20:07

Nevím zeptám se :nevim: Má černý a letní mimi a neuvařila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.3.10 20:16
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.1.12 14:09

Ahoj, ja ho mam a jsem s nim velice spokojena. Je jediny, ktery ma vlastni korbicku a ne tu tasku, co tam zasouvas - myslim u Hoco. Korbicku ma velikou, duvod, proc jsme ho kupovali, dobry podvozek i kolecka - jezdili jsme s nim po poli a nachodili hodne km. Pouzivala jsem na nej i autosedacku maxi-cosi pomoci adapteru. S nevyhodou jsem se nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťik J.
2.3.13 21:23

Ahoj, zaujal mě kočárek HOCO MASTER L, chci se zeptat, kolik je vnitřní rozměr korbičky a průměr kol? Má teda korbičku nebo tu vloženou tašku? Popřípadě jaká jsou negativa a pozitiva. děkuji

• Citovat
  • Upravit
41
23.7.13 12:59

Ta pro mimi - 80 - délka korbičky, 36 - šířka, 25 průměr kol (tedy měřeno metrem. Kupovala jsem ho právě kvůli velké korbičce a není to nasouvací taška. Kočárek je super - jediné negativum - připadal mi těžký, jenže pak jsem zkusila porovnat s jinými kočárky a moje představa, že ho třeba unesu sama do MHD u těchto pořádných kočárků splnit nejde… Pozitiva -snadná manipulace, v terénu bezkonkurenční (pro mě), korbička u sporťáku se dá otočit tak, že mimi kouká na tebe, ta boudička je opravdu vymakaná - dítě se s ní dá zaklopit proti slunci, netřeba žádný slunečník a pak pro mě jako ženu pozitivum - je opravdu nádherný a za dobu, co jsem ho měla, jsem ho u jiných lidí potkala jen dvakrát. Stále mi jej někdo chválil, jaký mám pěkný kočárek (mám tu nádhernou hnědou barvu - čokoládovou). Teď koukám, že už jsi se ptala před delší dobou, tak nevím, jestli pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.2.16 22:52

Dobrý večer, koupila jsem si pouzity Hoco master L kvuli sportovni nastavbe. Nejde mi do hlavy, jak se i s tou nastavbou slozi. Zabere nam tak skoro cely kufr. Navod nam k tomu nedali. Muzu poprosit o radu ty z vas, ktere ho maji/mely? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí