Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
náhodou jsem narazila kočárek Hoco Master L - máte s ním někdo zkušenost?
Děkuju moc za radu.
Já měla teda Diamond, ale spokojenost… jen ta korbička je straaaašně malá, to myslím bude problém všech Hoco kočárků…
Já jsem měla Hoco Ranger s vložnou taškou, taška sice nebyla největší, ale sporťák byl ohromnej
a koukám na rakouský stránky a ta korbička u toho Mastera vypadá docela prostorně
.
Ahoj,
tak tenhle kocarek mne prijede veelice podobny I'COO PEAK AIR 4,ktery mame v planu…Akorat je o takovych sedm tisic LEVNEJSI!!!!!!
![]()
Nemuzu ale NIKDE najit velikost vnitrni u korby-mohla bych poprosit o odkaz na ty rakouske stranky???Zkusim si to tam rozlustit… ![]()
Diky moc ![]()
A jeste odkazy na oba zminene kocarky:
http://www.zlobitko.cz/…a-hoco-2009/
http://www.babybike.cz/detail.php?…
Už jsem to někde psala,má ho kamarádka,černý je strašně spokojená,má k němu Maxi Cosi a adaptéry, vloženou tašku, má taky letní miminko a v pohodě přečkali celou zimu v tašce.je moc pěkný,nešisuje,pěkný materiál,co mě se třeba líbí je ta překlápěcí stříška,když svítí sluníčko tak malou celou jakoby zaklopí
Určitě jde i do úplného lehu a otočit sedačka ![]()
Enny,
dekuju,ale-ROZMER KORBY ASI NETUSIS?! ![]()
Mne bylo holkama receno,ze letni mimi v tasce uvarim(no-ne takhle presne,ale pochopila jsme to tak:-)))) a ze je lepsi korba.......
Ahoj, ja ho mam a jsem s nim velice spokojena. Je jediny, ktery ma vlastni korbicku a ne tu tasku, co tam zasouvas - myslim u Hoco. Korbicku ma velikou, duvod, proc jsme ho kupovali, dobry podvozek i kolecka - jezdili jsme s nim po poli a nachodili hodne km. Pouzivala jsem na nej i autosedacku maxi-cosi pomoci adapteru. S nevyhodou jsem se nesetkala.
Ahoj, zaujal mě kočárek HOCO MASTER L, chci se zeptat, kolik je vnitřní rozměr korbičky a průměr kol? Má teda korbičku nebo tu vloženou tašku? Popřípadě jaká jsou negativa a pozitiva. děkuji
Ta pro mimi - 80 - délka korbičky, 36 - šířka, 25 průměr kol (tedy měřeno metrem. Kupovala jsem ho právě kvůli velké korbičce a není to nasouvací taška. Kočárek je super - jediné negativum - připadal mi těžký, jenže pak jsem zkusila porovnat s jinými kočárky a moje představa, že ho třeba unesu sama do MHD u těchto pořádných kočárků splnit nejde… Pozitiva -snadná manipulace, v terénu bezkonkurenční (pro mě), korbička u sporťáku se dá otočit tak, že mimi kouká na tebe, ta boudička je opravdu vymakaná - dítě se s ní dá zaklopit proti slunci, netřeba žádný slunečník a pak pro mě jako ženu pozitivum - je opravdu nádherný a za dobu, co jsem ho měla, jsem ho u jiných lidí potkala jen dvakrát. Stále mi jej někdo chválil, jaký mám pěkný kočárek (mám tu nádhernou hnědou barvu - čokoládovou). Teď koukám, že už jsi se ptala před delší dobou, tak nevím, jestli pomůžu.
Dobrý večer, koupila jsem si pouzity Hoco master L kvuli sportovni nastavbe. Nejde mi do hlavy, jak se i s tou nastavbou slozi. Zabere nam tak skoro cely kufr. Navod nam k tomu nedali. Muzu poprosit o radu ty z vas, ktere ho maji/mely? Dekuji.