Tako kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.3.10 17:20

Tako kočárek

Ahojky všem, dnes jsem byla vracet kočárek Tako řadu Fast Rider z důvodu vadné rukojeti a vnitřní korbičky a prodejce se zachoval jako hulvát,nespolupracoval a ještě mi nehodlal nabídnout jiné řešení,vzal mi na 30 dní kočárek a já mám teď svého 9-ti měsíčního syna asi nosit v kapse.ČOIka stáhla danou řadu z prodeje a tento prodejce o ničem pomalu nevěděl a rozhodně mi nechtěl nabídnout jiné řešení než mi kočárek vzít. Prodejně „Od Korábu“ U Libenského pivovaru 20 se maminky raději vyhněte, zaráží mě, že ještě v 21. století existují takoví hulváti........Ahojky Tereza :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucka21
1.3.10 20:27

tak to mě teď pěkně vyděsilo jelokož čekám miminko a vybírám si kočárky a moc mě zaujal kočárek na netu u Firmy tako http://www.svetkocarku.cz/…-zeleny.html
a ted nevím , když si pročítám různé diskuze tak někdo haní a někdo pochvaluje a já nevím jak se rozhodnout.Ještě jsem neviděla v obchodě Tako- kočárky:-( prosím o radu nebo jaký kočárek je dobrý tak do 10 000,–? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
7366
1.3.10 21:15

máme dorjan danny sport, a dobrý.

Pokud netrváš na autosedačce na podvozek, jsou jich mraky. Pokud trváš, jsou jich o něco menší mraky:)
Z hlavy jsem ještě měla favorita V-cross (nebo V-travel) nebo ten druhý (prostě ne trojkolku) a pak je prý ještě dobrý Camarelo Q12

Je to veskrze všechno polsko, ale já v tom problém nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka21
1.3.10 21:42

děkuji moc , vidím že je tam podobná konstrukce jako u kočárku co jsem si vybrala:-) a kolik tobě váží kočárek mě straší že já mám moc těžký a budu mít stím problém!!! :-(

• Citovat
  • Upravit
39
1.3.10 21:54

Já vybírala kočárek hlavně podle prostornosti a pohodlnosti pro prcka. Luci, je dobrý vědět, jestli plánuješ jen jeden kočárek vícekombinační nebo na léto lehčí sporťák nebo jestli budeš často skládat kočár do auta… zvedat do busu… atd. Dnes je v nich neskutečnej výběr. Můj součet kočárků byl nakonec 4… na celkem dva prcky:) nějak rychle z všech vyrostou. Naštěstí je velkej výběr i v použitých, tak to pak není taková šupa v rozpočtu :palec:
Teri, přeju hodně štěstí v té reklamaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.3.10 13:06

Ahojky,
taky máme Tako Fast Rider, chystáme se ho jet vrátit prodejci. Na co máme vlastně nárok při reklamci zboží z důvodu závadnosti???
Poradíte někdo?
Dávám odkaz ze stránek ČOI.
 http://www.coi.cz/…t-rider.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka21
2.3.10 19:58

jak to že bude vrace kočárek?já stím nemám ještě zkušenosti jelikož si vybírám kočárek a rozhoduji se jaký:-)

• Citovat
  • Upravit
Lucka21
2.3.10 20:14

Jitula.Zet - no já bych chtěla kočárek s trojkobinací i stou autosedačkou:-) ale dneska jsem byla poprvé v krámu se kouknout na kočárky a měli tak kočárek Q12 … a krásně se složil jenom pak mě napadlo že bych se měla koukat na hlubokou korbu jak je dlouhá? Tako má 75cm je málo že? a Ten Firkon co se mi líbí má 80 tak nevím zda to není málo???jinak do auta budu dost dávat kočárek:-) a přišlo mi že je docela lehký ten kočárek Q12 VŮBEC NEVÍM:-( :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4