Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte některá zkušenost s tímto kočárkem? A jestli ne, jak se Vám jeví?
http://www.babydracek.com/…omplete-2010
Máte zkušenost s Inglesina Otutto?
Přidejte zkušenost s Inglesina OtuttoAhojka,
nemám ale má ji tu jedna známá, řekla bych že je s ní hodně spokojená, od narození v něm vozí malou a té budou 2 roky,.
Jen tě upozorním že to jsou golfky - tedy ten podvozek, kolečka jsou fakt hodně malá, a navíc to lůžko je spíše pro drobnější dítka
takže třebas děti naší velikosti by v něm nejezdily dlouho ![]()
já bych na miminko koupila určitě s velkýma nafukovacíma kolama!
Zase s těmihle kolečky se dobře zatáčí a tak nebo ne? Já bydlím v Praze takže by to možná až tak nevadilo, nebo myslíte, že i na chodníky jsou lepší ty velké nafukovací?
Taky hlasuju pro vetsi kolecka, nafukovaci nebo jeste lepsi komorova - co takhle Teutonia? Vyrabi se s 3 nebo 4 kolecky a lepsi kocarek neznam ![]()
Ja si Ottuto objednala a zase vratila. Po teto zkusenosti uz kupuju kocarky jen po obhlidnuti a po vyzkouseni s ditetem.
Chtela jsem Ottuto pote, co mi ditko vyrostlo z Quinny korbicky v zime - u Ottuta melo byt neco jak korbicka, ale bohuzel pro nas to bylo male a muj problem - dokud nebude teplo a nepujdem do sportaku -to nevyresilo. Jinak se mi Ottuo libilo tim, ze ma spojenou rukojet a moznosti otocne sportovni nastavby. Korbicku maji Inglesiny velkou, to je dalsi plus, ja kupovala verzi bez klasicky hluboke korby a ta sportovni s nastavcem nam byla mala.
Takze jsem pak vzala dite, vyzkousela do tri vybranych kocarku a zvitezil Nomad.
Ale potkala jsem v Ikea pani a jezdilo se ji s nim dobre - podvozek je golfkovy a nekomu po Praze staci.
AHojky holky,
nevíte náhodou jak narovnat stříšku od inglesiny? Koupila jsem si po jednom dítěti skoro jako nový kočárek inglesina vinaccia otutto, ale stříška mi přijde jako kdyby ze shora promáčkla, přijde mi, že se to dá narovnat (tak aby, když se stříška dá do stojící polohy, aby byla krásně do obloučku:), jen nevím jak… Nemáte někdo zkušenost?
Děkuji moc za rady.
Ahoj, mám možnost koupě pro 14 měsíční dceru - tedy sportovní sedačky, ve 14 měs. má 74 cm a 10 kg. Jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? Nadchla mě hlavně možnost sedačky proti směru a spojená rukojeť..