Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla jsem se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? Já ho doma už mám a jsem silně nespokojená s jízdními vlastnostmi. V době kdy jsem kočárek kupovala (cca 2 měsíce) byl na trhu jen ve 2 barvách (4kolka) a to černá nebo červeno černá. Já jsem si ale přála modrý a ten měli jen ve variantě (3kolka). Po dlouhém váhání jsme se rozhodli pro 3kolku. Bohužel jsem ale po týdnu jezdění zjistila že kočárek si jede kam chce. Neustále ho musím korigovat. Bolí mě z toho dost ruce. A když jsem někde kde je dlažba, např. v nákupnim centru, tak tam kola už vůbec nefungují, ale pouze se šoupou (myslím ty přední kola). Jednou rukou se tento kočárek nedá řídit, to možná když tam dítě nesedí. Tak mě zajímá jestli máte také takové zkušenosti? Nebo jestli jsme snad koupili vadný kus? Raklamovat se to určitě nedá, tak asi uvažuji, že ho prodám. Věřím tomu, že ta 4kolka bude jezdit lepší. Budu ráda, za vaše zkušenosti. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgilePromazat kolečka (jako bys promazávala třeba panty u dveří). Tohle mi dělá (i když mám teda jiný kočárek), když chybí mazivo a kolečka nefungují hladce…
Snad se tím tvůj problém vyřeší a kočárek bude ok. Myslím, že je to jinak kvalitní výrobce ![]()