Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu objednala jsem fialkovej hodí se pro kluka? nebo to mám zrušit a vzít jiný mají 4barvy…http://www.eandilek.cz/kombinovany-kocarek-baby-design-lupo-2013/ děkuji
Prosím tě, na co se ptáš? Pokud se ti ta barva líbí, tak si jej kup. To bys opravdu kvůli názoru někoho z internetu měnila? Já rozhodně ne
Stani
Vyber si barvu, která se ti líbí a neřeš jestli pro kluka nebo holku. Mně se například líbí i červené a veselé kočárky a hodí se určitě pro všechny. Pro syna jsem měla takový spíš neutrální, ale to proto, že byly zrovna trendy
a veselé barvy nedělali. Řešila jsem to tím, že jsem doladila barevnými doplňky - deka, nánožník, podložka, hračky.
Pokud další mimi bude dcera, tak jenom vyměním barvičky.
U prvního jsem měla oranžové jané a ted u druhého cam cortinu béžovo modrou a golfač mam buggstr červený ![]()
Fialovy je vhodny pro kluka.. ja mela dokonce i cerveny pro kluka.. takze pokud se Ti kocarek libi, tak ho ber.
Přesně tenhle kočárek mám. Je krásnej, máme holčičku, ale koupila bych ho i klukovi ![]()
Jsem, jezdíme 3 měsíce a zatím bez problémů. Je dost lehký na ovládání, neměnila bych.
A co materiál??je dobréj četla jsem že nic moc jako videla jsem že není tak pevnéj jak u jiných kočárku ale snad to nebude problém… a u sportáku jak ma ditko nožičky není to na otírani ale to snad nevadi
Je pravda, že materiál není až tak pevný, ale nepřipadá mi, že by to bylo až tak špatné. Vycházela jsem z toho, že v hlubokém budem jezdit tak půl roku a pak chci nějaký jiný sporťák. Za ty peníze mi přijde dost dobrý.
Jinak na kočárku už se nám povedlo udělat flek od zmrzliny a šlo to naprosto bez problémů umýt.
A jinak, jak píše Ester13, kočárek si vyber podle svého. Já si do toho taky nenechala mluvit, prostě se mi líbil a mám ho ![]()
Holky a co tenhle kočárek pro kluka, také fialový, ale už je víc výrazný? Zatím se nám mrňousek schovává tak pořád nevíme, nejdříve jsme byla pro šedivý, ale radči bych nějakou veselejší barvičku. Díky
http://kocarky.heureka.cz/…011-fialovy/