Fialový kočárek, nebo jiný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.6.13 14:42

fialový nebo jiný

Prosím o radu objednala jsem fialkovej hodí se pro kluka? nebo to mám zrušit a vzít jiný mají 4barvy…http://www.eandilek.cz/kombinovany-kocarek-baby-design-lupo-2013/ děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
27.6.13 14:44

Prosím tě, na co se ptáš? Pokud se ti ta barva líbí, tak si jej kup. To bys opravdu kvůli názoru někoho z internetu měnila? Já rozhodně ne :mavam: Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.6.13 14:53

Vyber si barvu, která se ti líbí a neřeš jestli pro kluka nebo holku. Mně se například líbí i červené a veselé kočárky a hodí se určitě pro všechny. Pro syna jsem měla takový spíš neutrální, ale to proto, že byly zrovna trendy :roll: a veselé barvy nedělali. Řešila jsem to tím, že jsem doladila barevnými doplňky - deka, nánožník, podložka, hračky. :D Pokud další mimi bude dcera, tak jenom vyměním barvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
27.6.13 15:05

My jsme měli taky fialový kočárek pro kluka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
27.6.13 15:09

U prvního jsem měla oranžové jané a ted u druhého cam cortinu béžovo modrou a golfač mam buggstr červený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.6.13 15:23

Fialovy je vhodny pro kluka.. ja mela dokonce i cerveny pro kluka.. takze pokud se Ti kocarek libi, tak ho ber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.6.13 16:37

Pokud se ti líbí tak si ho kup já měla modrej pro obě holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.6.13 16:41

Přesně tenhle kočárek mám. Je krásnej, máme holčičku, ale koupila bych ho i klukovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 10:54

Fakt super teda a jak jste spokojena??dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.6.13 12:37

Jsem, jezdíme 3 měsíce a zatím bez problémů. Je dost lehký na ovládání, neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gebauerova21
1.7.13 08:48

A co materiál??je dobréj četla jsem že nic moc jako videla jsem že není tak pevnéj jak u jiných kočárku ale snad to nebude problém… a u sportáku jak ma ditko nožičky není to na otírani ale to snad nevadi

• Citovat
  • Upravit
72
1.7.13 15:00

Je pravda, že materiál není až tak pevný, ale nepřipadá mi, že by to bylo až tak špatné. Vycházela jsem z toho, že v hlubokém budem jezdit tak půl roku a pak chci nějaký jiný sporťák. Za ty peníze mi přijde dost dobrý.
Jinak na kočárku už se nám povedlo udělat flek od zmrzliny a šlo to naprosto bez problémů umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
1.7.13 15:06

Jejda, kočárek si vyber takový, který se Ti líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.7.13 15:13

A jinak, jak píše Ester13, kočárek si vyber podle svého. Já si do toho taky nenechala mluvit, prostě se mi líbil a mám ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča222
22.10.13 23:59

Holky a co tenhle kočárek pro kluka, také fialový, ale už je víc výrazný? Zatím se nám mrňousek schovává tak pořád nevíme, nejdříve jsme byla pro šedivý, ale radči bych nějakou veselejší barvičku. Díky
 http://kocarky.heureka.cz/…011-fialovy/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí