Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky. prosim o rady a postrehy.mam britax b agile. moderni lehka 4 kolla s polohou vleze. velkou striskou, zadni cast je odnimatelna a je tam sitka. V boudicce okenko..mam moznost jej vymenit za jane slalom…menily by jste.nebo by jste zustaly u britaxe? U britaxe mi vadi.ze nema nafukovacky a na b..motion jsem jeste nenasetrila
..
@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila ![]()
@quinny píše:
@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila
ja evím, ja mam dobré zkusenosti s baby joggerem
@quinny píše:
@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila
jo tak bych zustala u britaxe, nemenila bych z mv žádném případě
Mám oba dva doma. Každý je o něčem jiném. Slalom více do terénu a na výlety do přírody. Britax do města a do nákupních center. Britax má hodně vychytanou tu stříšku ale polohování nožiček žádné. Slalom 2011 bouda na prd, svítí tam všude a nevidím na malou, ale je polohování nožiček. Mám zatím malé dítě takže ve Slalomu jela 2× a neosvědčil se, teď jezdíme v Britaxu. Na zimu mi možná přijde zase lepší Slalom. Uvidíme až bude sedět co jí bude vyhovovat.
Záleží na co chceš ten kočár používat…