Britax b agile versus Jané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
12.9.13 13:28

Britax b agile versus jane

Ahojky. prosim o rady a postrehy.mam britax b agile. moderni lehka 4 kolla s polohou vleze. velkou striskou, zadni cast je odnimatelna a je tam sitka. V boudicce okenko..mam moznost jej vymenit za jane slalom…menily by jste.nebo by jste zustaly u britaxe? U britaxe mi vadi.ze nema nafukovacky a na b..motion jsem jeste nenasetrila :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
12.9.13 13:35

@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.13 14:12
@quinny píše:
@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila :mavam:

ja evím, ja mam dobré zkusenosti s baby joggerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.13 14:13
@quinny píše:
@Denyska22 na jak velke dite? Britax mam jako golfky takze za velky sportak od jane bych ho nemenila :mavam:

jo tak bych zustala u britaxe, nemenila bych z mv žádném případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
12.9.13 14:38

Mám oba dva doma. Každý je o něčem jiném. Slalom více do terénu a na výlety do přírody. Britax do města a do nákupních center. Britax má hodně vychytanou tu stříšku ale polohování nožiček žádné. Slalom 2011 bouda na prd, svítí tam všude a nevidím na malou, ale je polohování nožiček. Mám zatím malé dítě takže ve Slalomu jela 2× a neosvědčil se, teď jezdíme v Britaxu. Na zimu mi možná přijde zase lepší Slalom. Uvidíme až bude sedět co jí bude vyhovovat.

Záleží na co chceš ten kočár používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4