Britax B Agile x Chicco Multiway

Lizzi
26.5.13 20:47

Britax B Agile X Chicco Multiway

Ahoj maminky, rozhoduji se mezi těmito dvěma kočárky. Pro některé z Vás budou asi neporovnatelné, ale mám z minula dobré zkušenosti s Chicco, ale Britax se mi taky moc líbí. Taky potřebuji, aby se na kočárek dal upevnit fusak Emitex, aby mohlo v kočárku mimi pohodlně spinkat a aby se tam vešlo i po 2. roce. Britax asi nemá polohovatelnou podpěrku pod nohy, že? Děkuji za rady, nebo za odkaz na nějakou jinou diskuzi, ale nenašla jsem tady jinou.. Popřípadě s jakým golfáčem máte dobré zkušenosti (max. do 5 tisíc)? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
146
26.5.13 20:52

Ahoj, já mám chicco… teĎ asi dva měsíce a jsem spokojená… do teď jsem měla Chicco Trio S3 a byla jsem taky moc spokojená.. ale zas musím říct, že jelikož jsem byla zvyklá na snadné ovládání sporťáku, gofky ho mají teda dost horší, ale to je normální :D Pokud vím, tak fusák se do něj taky v klidu vejde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.5.13 20:54

@Vembloudik a dá se tam nějak ten fusak připevnit? na zádech má takový dírky, sedí to tam, nevíš?

• Citovat
  • Upravit
146
26.5.13 20:57
@Lizzi píše:
@Vembloudik a dá se tam nějak ten fusak připevnit? na zádech má takový dírky, sedí to tam, nevíš?

to nevím, ale sousedka rikala, ze multiway kupovala prave kvuli moznosti vyuziti na zimu s fusíkem.. :-) pošli mi odkaz na ten fusák, at se podívám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.5.13 21:00

@Vembloudik já ho kupovala z druhé ruky je to starší verze toho klasickýho Emitexovýho spacákovýho fusaku, několik let starej. Spodní díl odepínací..

• Citovat
  • Upravit
146
26.5.13 21:02
@Lizzi píše:
@Vembloudik já ho kupovala z druhé ruky je to starší verze toho klasickýho Emitexovýho spacákovýho fusaku, několik let starej. Spodní díl odepínací..

myslím, že by držet měl.. většina fusáku se dá připevnit na zadní opěrku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.5.13 21:03

@Vembloudik děkuju, takže za Tebe Multiway OK, jo?

• Citovat
  • Upravit
146
26.5.13 21:04
@Lizzi píše:
@Vembloudik děkuju, takže za Tebe Multiway OK, jo?

jj :-))) já nechtěla dávat moc peněz za golfky a jsem spokojená :-) snadno se skládají, jsou pohodlné a hlavně se mi vejdou do auta :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.5.13 21:06

[* *] :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.5.13 21:15

U B-Agile fusak přes opěrku nepřipevníš, protože je tam síťka. Jinak ten fusak v něm celkem v pohodě drží jenom na poutání. Polohovací nohy nemá. Podnožka se dá vyboulit, není to nijak extra pevné, ale na spaní dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.5.13 21:41

Do Chicca se ti dvouletej prcek sice vleze, ale už to pro něj nebude moc pohodlný… Já ho měla na prvního prcka, ale ten jezdil v kočáru jen do 13 měsíců, druhej tam byl do cca roku a půl, pak se nám zlomila brzda, než jsme pořešili náhradní díl, koupili jsme sporťák od TFK a od té doby nám leží Chicco ve sklepě… A asi ho už dáme pryč…

Jako jo, vozili jsme v tom kočáru občas i staršího tříleťáka, ale nic moc pohodlnýho to už podle mě pro něj nebylo… I mladší už tam byl docela nacpanej… :think: :nevim: Ale kluci jsou docela velcí, takže pro drobnějšího prcka by to mohlo bejt v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.5.13 07:11

@kotyk ajo, jakože ten fusak nemlžu připevnit tou gumou dozadu? a ty ten kočárek máš?
A kterej Britax myslíte, že je lepší: tříkolečkovej, nebo čtyř?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
27.5.13 07:33

Za mě Multiway! Mrkni na Multiway Evo, fakt ho vychytali. Stojí teda tak o 1000,– víc než normální Multiway. Nám se sporťák rozbil, takže jsme jezdily s fusakem a ve sněhu. A šlo to super! Ale nebudu lhát, jednou rukou se dá řídit jen prázdný, takže je to pro jedináčky :mrgreen: Je fakt stabilní, vozím na madlech batoh a i nákupy a v pohodě, nepřevažuje se. Malá má 13,5 kg, 85 cm a pořád tam má dost místa. Já bych spojenou rukojeť nechtěla - právě kvůli nákupům, fakt odvezu obrovský náklady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.5.13 07:36

@gabriela82 koukala jsem na něj, v čem je vylepšený? Všimla jsem si jen těch jiných koleček, jsou nafukovací?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
27.5.13 07:48

@Lizzi to ne, to nemají snad žádné golfky. Jsou odpružené ;) Je dost vylepšená boudička - je větší a má 50 UV před sluncem.. Ono Multiway se prodávají už roky stejné, tak bylo na čase je trochu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí