Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj, já mám chicco… teĎ asi dva měsíce a jsem spokojená… do teď jsem měla Chicco Trio S3 a byla jsem taky moc spokojená.. ale zas musím říct, že jelikož jsem byla zvyklá na snadné ovládání sporťáku, gofky ho mají teda dost horší, ale to je normální
Pokud vím, tak fusák se do něj taky v klidu vejde… ![]()
@Vembloudik a dá se tam nějak ten fusak připevnit? na zádech má takový dírky, sedí to tam, nevíš?
@Lizzi píše:
@Vembloudik a dá se tam nějak ten fusak připevnit? na zádech má takový dírky, sedí to tam, nevíš?
to nevím, ale sousedka rikala, ze multiway kupovala prave kvuli moznosti vyuziti na zimu s fusíkem..
pošli mi odkaz na ten fusák, at se podívám ![]()
@Vembloudik já ho kupovala z druhé ruky je to starší verze toho klasickýho Emitexovýho spacákovýho fusaku, několik let starej. Spodní díl odepínací..
@Lizzi píše:
@Vembloudik já ho kupovala z druhé ruky je to starší verze toho klasickýho Emitexovýho spacákovýho fusaku, několik let starej. Spodní díl odepínací..
myslím, že by držet měl.. většina fusáku se dá připevnit na zadní opěrku ![]()
@Lizzi píše:
@Vembloudik děkuju, takže za Tebe Multiway OK, jo?
jj
já nechtěla dávat moc peněz za golfky a jsem spokojená
snadno se skládají, jsou pohodlné a hlavně se mi vejdou do auta
![]()
U B-Agile fusak přes opěrku nepřipevníš, protože je tam síťka. Jinak ten fusak v něm celkem v pohodě drží jenom na poutání. Polohovací nohy nemá. Podnožka se dá vyboulit, není to nijak extra pevné, ale na spaní dostačující.
Do Chicca se ti dvouletej prcek sice vleze, ale už to pro něj nebude moc pohodlný… Já ho měla na prvního prcka, ale ten jezdil v kočáru jen do 13 měsíců, druhej tam byl do cca roku a půl, pak se nám zlomila brzda, než jsme pořešili náhradní díl, koupili jsme sporťák od TFK a od té doby nám leží Chicco ve sklepě… A asi ho už dáme pryč…
Jako jo, vozili jsme v tom kočáru občas i staršího tříleťáka, ale nic moc pohodlnýho to už podle mě pro něj nebylo… I mladší už tam byl docela nacpanej…
Ale kluci jsou docela velcí, takže pro drobnějšího prcka by to mohlo bejt v pohodě ![]()
@kotyk ajo, jakože ten fusak nemlžu připevnit tou gumou dozadu? a ty ten kočárek máš?
A kterej Britax myslíte, že je lepší: tříkolečkovej, nebo čtyř?
Za mě Multiway! Mrkni na Multiway Evo, fakt ho vychytali. Stojí teda tak o 1000,– víc než normální Multiway. Nám se sporťák rozbil, takže jsme jezdily s fusakem a ve sněhu. A šlo to super! Ale nebudu lhát, jednou rukou se dá řídit jen prázdný, takže je to pro jedináčky
Je fakt stabilní, vozím na madlech batoh a i nákupy a v pohodě, nepřevažuje se. Malá má 13,5 kg, 85 cm a pořád tam má dost místa. Já bych spojenou rukojeť nechtěla - právě kvůli nákupům, fakt odvezu obrovský náklady ![]()
@gabriela82 koukala jsem na něj, v čem je vylepšený? Všimla jsem si jen těch jiných koleček, jsou nafukovací?
@Lizzi to ne, to nemají snad žádné golfky. Jsou odpružené
Je dost vylepšená boudička - je větší a má 50 UV před sluncem.. Ono Multiway se prodávají už roky stejné, tak bylo na čase je trochu změnit.
Ahoj maminky, rozhoduji se mezi těmito dvěma kočárky. Pro některé z Vás budou asi neporovnatelné, ale mám z minula dobré zkušenosti s Chicco, ale Britax se mi taky moc líbí. Taky potřebuji, aby se na kočárek dal upevnit fusak Emitex, aby mohlo v kočárku mimi pohodlně spinkat a aby se tam vešlo i po 2. roce. Britax asi nemá polohovatelnou podpěrku pod nohy, že? Děkuji za rady, nebo za odkaz na nějakou jinou diskuzi, ale nenašla jsem tady jinou.. Popřípadě s jakým golfáčem máte dobré zkušenosti (max. do 5 tisíc)? Děkuji