Jané matrix - Jané slalom pro

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eevcca
23.5.13 13:20

jane matrix - jané slalom pro

Ahoj holky, chci se zeptat, od svagrove dostaneme kocarek jane matrix, je tam ta autosedačka a korba 2v1, po precteni diskuze tady na emiminu sem se rozhodla koupit autosedačku a korbu zvlast. Paní na bazosu prodává korbu a autosedacku z kocarku jane slalom pro. Chci se zeptat zda mi bude korba sedět i na te konstrukci matrix? Když koukam na obrázek tak je to vlastne stejna konstrukce ale co uchyty? Pujde to tam nasadit? Doufám, že jsem to vysvětlila trochu chápavě. Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
23.5.13 13:34

Konstrukce matrix neexistuje, tak se jmenuje ta sedacka a lůžko v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.5.13 13:34

Matrix je ta korbosedačka :mrgreen: Ne podvozek. pokud máte bezadaptérový slalom, pak tam půjdou všechny korby bezadaptérového typu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
23.5.13 15:33

A jak mám poznat jestly je to s adapterem nebo bez???

• Citovat
  • Upravit
eevcca
23.5.13 15:34

Ta sedačka matrix je adapterového typu?? Nebo ne??? Holky ja ten kočárek ještě ani neviděla naživo, netuším vůbec…

• Citovat
  • Upravit
eevcca
23.5.13 15:54

Holky prosim poradte, dost na to specham

• Citovat
  • Upravit
17013
23.5.13 18:44

Tak jaký je to rok? Nebo ten, od koho kočárek budeš mít, ti to musí sdělit. Kdybys ho měla, tak to poznáš, pokud je bez adaptérová, tak nacvakneš sedačku na kočár, pokud je adptérová, musí se na kočárek nasadit adaptér :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
23.5.13 18:46

Sakra premyslim jak to poznas…adapterove verze byly snad naposled rok vzroby 2006…na co spechas? na tu koupi sedacky a korby? Tech je porad na prodej mraky…pockej, az budes mit kocar doma…nebo svagrova urcite bude vedet, jestli je kocar bezadapterovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
23.5.13 20:48

On je prave dost starej, taky ho má z druhé ruky a taky neví jak to má poznat. Jen vim ze je k tomu ta korba matrix 2v1 ale co jsem se koukala na net tak ted tam jsou samí 2012 ročníky a toto je snad ještě uplně ta první. Uchyty tam jsou proste uplne jinak nez na tech novějších, tu mou jsem tam nenašla.

• Citovat
  • Upravit
eevcca
23.5.13 21:41

Tady za tyto packy se to nacvakne na kocar.

• Citovat
  • Upravit
eevcca
23.5.13 22:01

Tak už sem našla přesně ten kočár i s tou věcí co tam paní nasazuje. Je to ten adapter? Jaký korby na to budou pasovat?
 http://m.youtube.com/#…

• Citovat
  • Upravit
1342
24.5.13 08:27

Tak to bude jeste adapterova verze, podle matrixu urcite, to je hodne starej kočárek…vyplatí se to tu korbu a sedačku do auta vubec kupovat? Navíc sedacka ma životnost nejaky 4 roky tuším… Pak je tam únava materialu a neni uz tak bezpečná…to bych se bála používat v aute…podle uchytu na matrixu se určo jedna o adapterovou verzi kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
24.5.13 09:02

Ja osobne bych si novej poridila, ale pritel je proste takovej, ze kdyz nam nekdo neco da tak nema cenu kupovat novej. Takže se adapterova korba uz nesezene? Ja ju teda na netu nikde nemuzu najit.

• Citovat
  • Upravit
1342
24.5.13 10:34

Tak tu adapterovou uz sem taky nikde nenašla…ony bezadapterove se delaji uz od roku 2004 co jsem koukala…to uz asi fakt nesezenes…a ten matrix co mas jako je fajn ale jako sedacka do auta kterou budes i nosit v ruce dost tezkej a zas abys ho používala porad místo korby tak je zas nepohodlnéj nejde uplne do rovného lehu a mimi si bude křivit zadicka…zkušenost mela sem ho na mladší…a opravdu se nedoporučuje používat takto stare autosedacky…jde přeci o bezpečí mimina v aute… Spis bych si ten matrix nechala pro doma jako lehatko, Kočár používala jen jako sportak a pro mimi koupila sedačku novou a hluboký pohodlný Kočár klidne je ty za par slupek to sezenes vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.5.13 12:26

Ojetej jane, pokud se ti líbí seženeš do 2tisíc, když budeš hledat. K tomu korbu. :nevim: Takovej starej bych ani nechtěla :oops: ty bezadaptérové verze jsou mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí