Přebalovací batoh Babymule

20
22.5.13 16:31

prebalovaci batoh babymule

Ahojky, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s prebalovacim batohem, konkrétně se mi jedna o novinku na trhu Babymule. Máte ho některá? Mám plně zuby tašky přes rameno, na jedné ruce malého, na rameni tašku, občas si přijdu jako soumar… 8o díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
22.5.13 16:33

Přijde mi to jako předražený vynález :D Ale neber to jako rýpání :kytka: Co obyčejný batoh a do něj podložku, pleny a ubrousky? :)

• Citovat
  • Upravit
12067
22.5.13 16:57

@Janeway ja stim zkusennost nemam, ale libi se me to - take mam rada prakticke a ucelne veci a nevadi me si priplatit :palec: jdi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
22.5.13 17:08
@nikol.ondrášovka píše:
Přijde mi to jako předražený vynález :D Ale neber to jako rýpání :kytka: Co obyčejný batoh a do něj podložku, pleny a ubrousky? :)

Mám stejný názor. Obyčejný batoh s více kapsami ti udělá stejnou funkci a za míň peněz. Osobně mám jednu tašku napevno na kočáru, v ní pláštěnku, deštník, plenu atd. Pak mám teda přebalovací tašku, kterou vozím, když jedu někde autem, taky pleny, oblečení, jídlo atd. A když jdu pěšky tak mám batůžek na záda a v něm zase pleny, oblečení, jídlo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.5.13 20:00

Také se mi to zda praktické…a dost drahe, proto se nejdříve ptám, jestli už to někdo zkoušel :D vzhledem k tomu, že nemám prebalovaci tašku, jen takovou brasnu, se kterou jsem chodila do skoly, nemá oddelene prostory a neustále v tom něco hledam, tak mi dochází trpělivost. Nemluvě o tom, že je malá a věci na celý den se mi tam stejně nevejdou. klasický batoh jsem zkoušela, ale mrcha ne a ne držet na kočárku :twisted: a pak budu to mít i pro druhé dítě, doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
22.5.13 21:08

Taky nevidím rozdíl mezi tímto a obyčejným batohem. A proč pořád na rukách??? Nemyslím to jako rýpání, jen se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.5.13 21:40

Neberu to jako rypani, očekávala jsem i kritiku :) na rukách proto, že bydlíme na vesnici, kde se nedá pořádně ani na procházku, takže prakticky pořád prejizdim autem, takže nosím věci z bataku do úzké garáže do auta včetně autosedacky, tu pokaždé vyndavam, protože manžel strida naše auta podle toho kam pracovně jede. A když jdu někam na návštěvu, tak parkuju před barákem a ani kočár nevyndavam a vše nosím v rukou… a pak také satkuju, takže přendavam věci do toho obyc batohu, co mi padá z kocaru. A krapet mi to otravuje život :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
22.5.13 21:58

@Janeway Tak to znám, taky jsme na vsi, kočárek mám v garáži, musím po schodem venkem. Přejíždění autem taky znám… ale nějak ztahaná si nepřijdu… do auta a z auta jsem nosila věci na etapy. Nepíšeš, jak je malý starý. Naše už chodí, tak když toho mám víc, tak ji dovedu dolů k autu a vrtátím se rychle pro věci.
Svou kabelku mám takovou tu našikmo přes rameno, tak mi nezavazí a podle potřeby vozím věci pro malou v batohu nebo v tašce. Čím byla větší, tím častěji batoh - teď už hlavně jídlo pití, nějakou plínku a náhradní oblečení. NEmyslím, že by to drahý přebalovací batoh řešil lépe, jak obyčejný naplněný tím, co potřebuješ… ale jak chceš :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.5.13 22:21

Prcek mám 3,5 měsíce, tašku přes rameno napříč nedám, pač tam mám uzel na zkrácení popruhu na kočár a když jedu do prahy na rehabku s malým a k rodičům, tak musím balit ještě další tašku, pac do té moji alá prebalovaci se mi nevejde ani polovina věci co potrebuju a k tomu ještě svoji malou kabelku na peněženku, doklady atd.. stejně jsem si chtěla koupit něco většího a ten batoh mi přijde docela vychytany. Mám rada takové praktické veci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
22.5.13 22:35

@Janeway Tak taky mám ráda praktický věci, ale ne tak drahý… Kabelku šikmo přes rameno jsem právě myslela svoji. A k našim na víc dní jsem jezdila s cestovkou, to jo :D
Hele, jeslti se ti tam vejde všdchno a je opravdu tak vychytaná, tak si ji kup. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 15:45

Dobrý den, maminky,
já tyto přebalovací batohy Babymule do ČR dovážím a náhodou jsem narazila na Vaši diskusi. Nepopírám, že batoh není z nejlevnějších, ale je opravdu skvělý. To neříkám proto, abyste si ho všechny koupily (i když možná trochu jo(-:), ale protože si opravdu důsledně vybírám značky, které chci u nás zastupovat a tato mi v Anglii padla do oka. Krom toho ho vynalezla moc sympatická maminka… Kdybyste měly jakékoli dotazy, klidně se na mě obraťte, můžete si batůžek i přijít vyzkoušet, promyslet koupit a tak. Nyní jsem měla i na kamsdetmi.com soutěž o testování a čas od času nabízím i na další produkty zajímavé slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.14 00:51

Ahoj všem, kteří uvažujete o koupi batohu babymule jako já po narození syna. Ja je nedovážím, ani neprodávám, ale jsem uživatelka a to moc spokojená! Mohu jen doporučit!!! Batoh je super, velmi prakticky, má doplňky, které oceňuji a vyhovují i pro látkování. Cena je vyšší, to přiznávám, manžel se vyjádřil, že jej nepotřebuji (zkrátk nepochopil výhodu), ale i tak jsem si ho koupila a nelituji. Malého šoupnu do nosítka na břicho, batoh hodím na záda, ruce mám volné a spokojeně jdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.4.14 01:02

Tak tedy nevim ale prebalovaci batoh??? to zu je trochu moc ne? :mrgreen: ok pro maminy co nevi co by ok… za me jako za matku co prebalila, kdykoli a kdekoli za pomoci prebalovaci madrace pro cesty a kusu latkoveho ubrousku…zbytecne a vic veci navic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.14 23:09

Dotaz pro Elizabeth171

@elizabeth171 píše:
Dobrý den, maminky,
já tyto přebalovací batohy Babymule do ČR dovážím a náhodou jsem narazila na Vaši diskusi. Nepopírám, že batoh není z nejlevnějších, ale je opravdu skvělý. To neříkám proto, abyste si ho všechny koupily (i když možná trochu jo(-:), ale protože si opravdu důsledně vybírám značky, které chci u nás zastupovat a tato mi v Anglii padla do oka. Krom toho ho vynalezla moc sympatická maminka… Kdybyste měly jakékoli dotazy, klidně se na mě obraťte, můžete si batůžek i přijít vyzkoušet, promyslet koupit a tak. Nyní jsem měla i na kamsdetmi.com soutěž o testování a čas od času nabízím i na další produkty zajímavé slevy.

Dobrý den,
doufám, že Vám jsou obchody dobře a batoh se prodáva, jak jsem psala včera jsem spokojená a doporučuji ho :)
Ale chtěla jsem se zeptat, když dovážíte zboží z UK, nemáte náhodou v nabídce stroller extender, prodloužení rukojeti kočárku? Nebo možnost ho sehnat? např. toto http://mbsolutionsinc.com/
V nabídce českých obchodů jsem jej nikde nenašla, zato na zahraničních webech jich je spoustu. Díky za info a přeji pěkný den,
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.14 23:23

Odpověď Švýcarce

Ahoj Svycarko, podívala jsi se nejdříve co je předmětem diskuse, než jsi odepsala? nebo sis prostě řekla nemam co dělat, tak písnu někam, kde se zrovna někdo objevil? Ja osobně take přebalim uplně kdekoli, ani prebalovaci madraci pro cesty nepotřebuji, přebaluji na klíně a vše zvladáme s přehledem. Ale tato diskuse neni o tom, kde a jak přebaliješ, ale v čem to nosíš! Hledala jsem kombinaci batoh s připnutím na kočár a hlavně, aby byl přístupný obsah při zavěšení na rukojeti, což tento batoh maximálně splňuje, plus má doplňky jako neoprenový obal na lahev, nepromokavou kapsu na mokré oblečení a další na počurané látkové pleny, což denně využívám. Dále má několik dělených kapes, takže svě věci jako peněženku, klíče, doklady atd mám oddělené od miminkovských, lepší přehled a rozhodně lepší hygiena. Dá se připnout popruh přes rameno, i když toto ja výbec nevyužívám, sháněla jsem batoh, abych nemusela zatěžovat pateř jednostranně nošením na rameni. Je dostatečně prostorny, takže mi stačí na celodenní výlet, vejdou se mi tam náhradní látkové pleny, termoska s teplým obědem, svačina i náhradní oblečení. Prostě maximálně splnil mé očekávání a investice se mi už mnohokrát vrátila v podobě méně bolavých zad. To je asi v kostce vše. A pokud ty nosíš brašnu přes rameno, je to čistě tvoj věc. Měj se krásně a přebalování zdar :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí