Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
![]()
jak se přidělává univerzální slunečník na kočárek? Mám V travel a Teutonii
nemůžu to nikde vyzkoušet, ale našla jsem na netu univerzální. Kočárek (V travel) je z druhé ruky, slunečník k němu nebyl (někdo ho k němu má)
. Zacvakává se to někam? Já to z toho úchytu nedokážu poznat http://www.mamitati.cz/…y-29006.html ![]()
Ty slunečníky mají na konci černý plast, je tam otáčecí klička nebo jak to nazvat a když s tím točíš, tak se dva plasty rozevírají od sebe. Zevnitř na nich bývá guma, aby se nepoškrábala konstrukce. Takže se rozevře, usadí na místo a zase utáhne. Nejlepší je, když je na kočárku kulatá trubka, na oválných to hůře drží. A ještě musíš mít na kočárku kousek místa, aby to tam šlo přidělat - má to cca 3cm (možná méně)
@Žirafátko My jsme měli podobný, bylo k tomu držátko, které se přidělalo na kočárek a do toho se to zacvaklo
Tak trubka je taková kulatá oválná, snad to bude držet, místa je tam dost. Ještě jednou dík ![]()
Jo jsou dva typy, tenhle je ten „blbější“ bych řekla, lepší jsou slunečníky, kde přiděláš na konstrukci držák a jen vytáhneš slunečník a držák zůstává. Ale bacha, měla jsem 3 slunečníky a značkovej, teutonia mi zničila konstrukci na kočáru. Guma na zobáčkách na přimontování byla, ale bylo tem velký a nechráněný péro a to odřelo konstrukci, obyčejnej emitex a ještě nějakej mi to neudělaly
Jinak fakt hledej vycvakávací, ať to nemusíš pořád šroubovat ![]()
@Žirafátko píše:
Tak trubka je taková kulatá oválná, snad to bude držet, místa je tam dost. Ještě jednou dík
Mě to na jane špatně drželo, byla to oválná trobka, tak jsem tam nalepila oboustranou lepenku a bylo po ptákách
držel jak přibitej, ale musíš mít ten vycvakávací ![]()
„@Žirafátko“: tady tady vidíš, jak má vypadat ten lepší, pak jsou právě nevyndavací a to furt jen montuješ ![]()
@araw jak si psala o těch dvou typech uchycení slunečníku, tak když jsem kupovala slunečník, tak jsem na nějaký držák ani nepomyslela. Koupila jsem tenhle růžovej slunečník. eu/zbozi/3/cestovani/94/kocarky/prislusenstvi-ke-kocarku/&idd=10202-slunecnik-na-kocarek-svetle-ruzovy. html na fotce to není vidět, ale taky tam je oddělávací ta tyčka slunečníku a držák na kočáru zůstává ![]()
Nějak se mi tam vložil blbě ten odkaz, tak ještě jednou
http://kojenecke-obleceni.eu/…-ke-kocarku/ je to ten růžovej ![]()