Univerzální slunečník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4466
16.5.13 12:31

Univerzální slunečník

:mavam:
jak se přidělává univerzální slunečník na kočárek? Mám V travel a Teutonii
nemůžu to nikde vyzkoušet, ale našla jsem na netu univerzální. Kočárek (V travel) je z druhé ruky, slunečník k němu nebyl (někdo ho k němu má) :think:. Zacvakává se to někam? Já to z toho úchytu nedokážu poznat http://www.mamitati.cz/…y-29006.html :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
16.5.13 12:35

Ty slunečníky mají na konci černý plast, je tam otáčecí klička nebo jak to nazvat a když s tím točíš, tak se dva plasty rozevírají od sebe. Zevnitř na nich bývá guma, aby se nepoškrábala konstrukce. Takže se rozevře, usadí na místo a zase utáhne. Nejlepší je, když je na kočárku kulatá trubka, na oválných to hůře drží. A ještě musíš mít na kočárku kousek místa, aby to tam šlo přidělat - má to cca 3cm (možná méně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.5.13 12:35

@ynax díky :palec: jdu okouknout kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.5.13 12:36

@Žirafátko My jsme měli podobný, bylo k tomu držátko, které se přidělalo na kočárek a do toho se to zacvaklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.5.13 12:37

Tak trubka je taková kulatá oválná, snad to bude držet, místa je tam dost. Ještě jednou dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.13 12:40

Jo jsou dva typy, tenhle je ten „blbější“ bych řekla, lepší jsou slunečníky, kde přiděláš na konstrukci držák a jen vytáhneš slunečník a držák zůstává. Ale bacha, měla jsem 3 slunečníky a značkovej, teutonia mi zničila konstrukci na kočáru. Guma na zobáčkách na přimontování byla, ale bylo tem velký a nechráněný péro a to odřelo konstrukci, obyčejnej emitex a ještě nějakej mi to neudělaly :cert: :cert: :cert: Jinak fakt hledej vycvakávací, ať to nemusíš pořád šroubovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.13 12:41
@Žirafátko píše:
Tak trubka je taková kulatá oválná, snad to bude držet, místa je tam dost. Ještě jednou dík :palec:

Mě to na jane špatně drželo, byla to oválná trobka, tak jsem tam nalepila oboustranou lepenku a bylo po ptákách :mrgreen: :mrgreen: držel jak přibitej, ale musíš mít ten vycvakávací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.5.13 12:43

@araw tak mi poraď :mrgreen:, nějakej konkrétní tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.5.13 13:19

„@Žirafátko“: tady tady vidíš, jak má vypadat ten lepší, pak jsou právě nevyndavací a to furt jen montuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.5.13 10:00

@araw jak si psala o těch dvou typech uchycení slunečníku, tak když jsem kupovala slunečník, tak jsem na nějaký držák ani nepomyslela. Koupila jsem tenhle růžovej slunečník. eu/zbozi/3/cestovani/94/kocarky/prislusenstvi-ke-kocarku/&idd=10202-slunecnik-na-kocarek-svetle-ruzovy. html na fotce to není vidět, ale taky tam je oddělávací ta tyčka slunečníku a držák na kočáru zůstává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.5.13 10:01

Nějak se mi tam vložil blbě ten odkaz, tak ještě jednou :mrgreen: http://kojenecke-obleceni.eu/…-ke-kocarku/ je to ten růžovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí