Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zienky chcelba by som sa spytat ci mate niektora skusenosti alebo ci poznate niekoho co ma skusenosti alebo vlastni tento kocik je to najnovsi model od Camarela a velmi sa mi paci a na nete som sa o nom docitala len parametre ale ziadne recenzie od mamiciek ktore ho pouzivaju. TAk ak sete ho videli drzali tak mi prosim napiste vase skusenosti ake ma + aj -.
Ahoj, ja som si tento kočík zajednala v modrej farbe, doma ho budem mať asi za 3 týždne… Je veľmi ľahučký, konštrukcia je ľahká ako pri Dakote - dobre sa s ním manipuluje, je odpružený - dá sa dobre húpať, aj keď tým že je ľahký tak pri húpaní dvíha predné kolieska - ale myslím, že keď bude „plne naložený“
tak to bude lepšie. Vanička je veľmi veľká priestranná, čo mi vyhovuje - dúfam, že sa tam bábatko zmestí aj v zime s fusakom.
Nevýhodou je asi len to, že pri hlbokej korbičke sa nedá odopnúť nič v strieške na vetranie… Viac budem vedieť až keď ho budem používať
takže v lete
Dúfam, že som pomohla…
Ahoj. My sme tento kocik uz kupili presne vo farbe ako si dala ty obrazok. Zatial ho skusame len teoreticky, lebo babo do neho bude az v septembri. Ten kocik je super. Lahucky, velka vanicka, pekny
Ja ho odporucam ![]()
@veronikuskars píše:
Ahoj. My sme tento kocik uz kupili presne vo farbe ako si dala ty obrazok. Zatial ho skusame len teoreticky, lebo babo do neho bude az v septembri. Ten kocik je super. Lahucky, velka vanicka, peknyJa ho odporucam
Ahoj, prosím jaké jsou vnitřní rozměry hluboké korbičky?
Ta bouda je jen jedna k hluboké i sportovní variantě nebo má každá varianta svoji boudu?
Také uvažuji nad touhle barvou ![]()
@figyuska zítra se jedu podívat na tento kočárek, novĕ se prý jmenuje Camarelo Malaga a má oproti prvnímu modelu vylepšení -větrání hluboké korby.
@pralinka2727 ale a to je teraz nejaka novinka alebo ako lebo ja som mala v ruke este sevillu a len hlboka korba bude mat vetranie alebo aj sportova cast?
@figyuska napíšu odpoledne a kdyžtak sem dám i fotku jak vypadá v reálu.
Ale měla by mít větrání jak hluboká tak i sportovní korba.
Zatím jsem ho neviděla, paní mi to takhle řekla do telefonu.
On tenhle kočárek totiž tady v okolí 100 km má jen jeden prodejce.
@pralinka2727 no som zvedava odfot aj to okienko ako to vyzra vsetko…dakujeeem…:)
Ahoj baby, včera sme kúpili v Poľsku Camarelo Carera, je dizajnovo rovnaký ako Sevilla, ibaže má navyše možnosť polohovania aj v hlbokej verzii a samozrejme má aj vetranie na hlbokej i športovej verzii. Predpokladáme, že je to nástupca Sevilly s pridaním polohovania a vetrania aj v hlbokej časti. Vnútorné rozmery vaničky sú 85 cm a celkovo váži 9 kg, teda má odľahčenú konštrukciu. Pridávam foto, aby ste videli to vetranie. Vajíčko som nefotila, ale samozrejme má striešku, nánožník a dá sa pripnúť ku konštrukcii kočiarika. Držte sa.
@inga365 píše:
Ahoj baby, včera sme kúpili v Poľsku Camarelo Carera, je dizajnovo rovnaký ako Sevilla, ibaže má navyše možnosť polohovania aj v hlbokej verzii a samozrejme má aj vetranie na hlbokej i športovej verzii. Predpokladáme, že je to nástupca Sevilly s pridaním polohovania a vetrania aj v hlbokej časti. Vnútorné rozmery vaničky sú 85 cm a celkovo váži 9 kg, teda má odľahčenú konštrukciu. Pridávam foto, aby ste videli to vetranie. Vajíčko som nefotila, ale samozrejme má striešku, nánožník a dá sa pripnúť ku konštrukcii kočiarika. Držte sa.
Sevilla -novĕ Malaga má také polohování a větrání i v hluboké korbě. Akorát má jiné barvy, ta tvoje se mi líbí více, že nemá ten černý spodek.No co, už je objednáno. Na netu jsem tu Careru ani nenašla, jen na polském a ty barvy jsou teda lepší.
@pralinka2727 na slovensku alebo v cechach sa to vola cmarelo granada je to presne to iste co sevilla alebo malaga len to ma ine farebne prevedenia ale ianc to iste…
Má prosím Camarelo Malaga větrání i na sportovní verzi, nebo jen na hluboké? děkuji ![]()
@kvedlinka píše:
Má prosím Camarelo Malaga větrání i na sportovní verzi, nebo jen na hluboké? děkuji
aj na sportovej maaa ![]()