Tako City MOVE 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2143
10.5.13 10:09

Tako City MOVE 2013

Ahoj holky :mavam:, chci se zeptat, jestli nemáte některá kočárek Tako City Move 2013.
Hledám kočárek pro naší princeznu a tento mě zaujal a chtěla bych na něj slyšet nějaké názory či recenze.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako City Move Marine?

Přidejte zkušenost s Tako City Move Ma...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
yse
994
10.5.13 10:13

Řekla bych, že je to vylepšený Tako Laret. Viděla jsem tento naživo a moc se mi líbil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
10.5.13 10:21

@yse Já ho zatím viděla jen na obrázkách a pořád hledám, kam se na něj můžem dojet podívat. A můžu se zeptat, kde jsi ho viděla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
10.5.13 10:37

Viděla jsem jen na netu, ale u nás v kamennem obchodě už ho mají. Moc se mi líbí, skoro láska na první pohled.:-) jen ten košík je divný.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
10.5.13 10:44

@GianaS no mě se taky moc líbí, akorát hledám prodejnu, kam se na něj dojedem podívat. jsme z Jižních čech a tady jsem ho zatím nikde nenašla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.5.13 11:38

@snikinka Ber ho :potlesk: Je parádní. Já mám verzi Warior a nemůžu si stěžovat :palec: ve všech směrech ( až na to, jak je těžký ) je vymakaný :palec: A tenhle k tomu vypadá luxusně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
10.5.13 11:43

Viděla jsem ho v Brně, ale podle mě i v Bejbycentru v ČB ho budou mít co nevidět. Nebo třeba pak odchytnout nějakou maminu, která si ho poveze. Já mám Laret a jsem moc spokojená - jasně mouchy jsou, ale který kočárek je nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
10.5.13 11:45

@Libza dekuji :kytka: no jen co jsem ho videla, tak jsem ze do nej zblaznila. :pankac: akorat bych ho chtela videt na zivo, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
10.5.13 11:46

@yse v Bejbycentru ho bohuzel nemaj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R111
26.5.13 16:50

tako city move

Ahoj,
kočárek mám objednaný vlastně už je na prodejně, ale pojedu si pro něj až v červnu dřív to nestíhám. Máme ten fialový ten jsem objednávala dle vzorníku, ale na prodejně jsem ho viděla v Kolíně tam ho měli mezi prvními. Moc se mi líbil vzhledem k tomu že prcka čekáme v červenci mě zaujala jeho velikost je srovnatelný s tako warior plast délka hluboké korbičky je cca 80 cm. Je fakt krásný. konstrukce je lehčí než u warioru. Koš je jiný než u ostatních kočárků tako ale určitě lépe přístupný.

• Citovat
  • Upravit
Lussy87
21.7.13 18:27

tako city move

Zdravím :mavam: chci se jen zeptat, jestli máte tento kočárek už některá doma, popř. už s ním jezdíte, uvažuji o jeho koupit, ale pořád váhám :think: díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14062
21.7.13 19:40

Ahoj, taky budu ráda za info, na netu mi kočárek padl do oka hned na první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.7.13 21:15

Ahoj holky, taky budu ráda za info, jak se s ním jezdí, jak je skladný do auta apod. Děkuji. Moc se mi líbí a nebudou levnější v Polsku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanubr
28.7.13 15:00

Ahoj holky, asi také budeme kupovat city move, jen ty barvy se mi zdají až moc pestré. Zkoušeli jsme si ho složit i do kufru a je krásně malý, výrazně menší než tako laret. Kolečka po složení jsou všechny na jedné straně, takže není špína po celém kufru.

• Citovat
  • Upravit
lussy87
29.7.13 14:47

Muzu se zeptat, kde jste videla kocarek city move a mohla si ho vyzkouset? Ja ho totiz v zadne prodejne zatim nevidela a zkusenosti s nim je taky malo, moc lidi ho asi jeste nema. Diky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4