Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
, chci se zeptat, jestli nemáte některá kočárek Tako City Move 2013.
Hledám kočárek pro naší princeznu a tento mě zaujal a chtěla bych na něj slyšet nějaké názory či recenze.
Díky ![]()
Máte zkušenost s Tako City Move Marine?
Přidejte zkušenost s Tako City Move Ma...Řekla bych, že je to vylepšený Tako Laret. Viděla jsem tento naživo a moc se mi líbil ![]()
@yse Já ho zatím viděla jen na obrázkách a pořád hledám, kam se na něj můžem dojet podívat. A můžu se zeptat, kde jsi ho viděla? ![]()
Viděla jsem jen na netu, ale u nás v kamennem obchodě už ho mají. Moc se mi líbí, skoro láska na první pohled.:-) jen ten košík je divný.:-)
@GianaS no mě se taky moc líbí, akorát hledám prodejnu, kam se na něj dojedem podívat. jsme z Jižních čech a tady jsem ho zatím nikde nenašla ![]()
@snikinka Ber ho
Je parádní. Já mám verzi Warior a nemůžu si stěžovat
ve všech směrech ( až na to, jak je těžký ) je vymakaný
A tenhle k tomu vypadá luxusně ![]()
Viděla jsem ho v Brně, ale podle mě i v Bejbycentru v ČB ho budou mít co nevidět. Nebo třeba pak odchytnout nějakou maminu, která si ho poveze. Já mám Laret a jsem moc spokojená - jasně mouchy jsou, ale který kočárek je nemá.
@Libza dekuji
no jen co jsem ho videla, tak jsem ze do nej zblaznila.
akorat bych ho chtela videt na zivo, no…
Ahoj,
kočárek mám objednaný vlastně už je na prodejně, ale pojedu si pro něj až v červnu dřív to nestíhám. Máme ten fialový ten jsem objednávala dle vzorníku, ale na prodejně jsem ho viděla v Kolíně tam ho měli mezi prvními. Moc se mi líbil vzhledem k tomu že prcka čekáme v červenci mě zaujala jeho velikost je srovnatelný s tako warior plast délka hluboké korbičky je cca 80 cm. Je fakt krásný. konstrukce je lehčí než u warioru. Koš je jiný než u ostatních kočárků tako ale určitě lépe přístupný.
Zdravím
chci se jen zeptat, jestli máte tento kočárek už některá doma, popř. už s ním jezdíte, uvažuji o jeho koupit, ale pořád váhám
díky ![]()
Ahoj, taky budu ráda za info, na netu mi kočárek padl do oka hned na první pohled.
Ahoj holky, taky budu ráda za info, jak se s ním jezdí, jak je skladný do auta apod. Děkuji. Moc se mi líbí a nebudou levnější v Polsku? ![]()
Ahoj holky, asi také budeme kupovat city move, jen ty barvy se mi zdají až moc pestré. Zkoušeli jsme si ho složit i do kufru a je krásně malý, výrazně menší než tako laret. Kolečka po složení jsou všechny na jedné straně, takže není špína po celém kufru.
Muzu se zeptat, kde jste videla kocarek city move a mohla si ho vyzkouset? Ja ho totiz v zadne prodejne zatim nevidela a zkusenosti s nim je taky malo, moc lidi ho asi jeste nema. Diky ![]()