Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte prosím někdo zkušenost s kočárky značky Baby Design, jakýkoliv typ? Jestli to nejsou šunty, jsou kvalitní? Děkuji.
Máte zkušenost s Baby Design Lupo?
Přidejte zkušenost s Baby Design LupoMy jsme od týhle značky měli golfák, a byla jsem moc spokojená. Kluk se tam vešel ještě kolem 3 let.kdy jsme je využili na dovče. A nejvíc praktický mě přišel velkej košík na věci. A spojená rukojeť ![]()
Ten Baby Design Lupo se nám právě líbí a tu diskusi jsem četla, ale je to poměrně novej kočárek a hodně maminek s ním jezdí např. dva tři měsíce. Spíš mě zajímá, jestli to nejsou nějaký polský šunty, což se za 3 měsíce nezpozná. Tak jestli máte někdo s Baby Design jako značkou zkušenost, jestli jsou OK a nemaj nějaký mechanický vady a tak… Děkuji.
@Janazzzz měli Babydesign Sprint ještě ze staré kolekce a je fajn. Měli jsme ho z druhé ruky, vozila jsem v něm letáky a oddělala jsem uchycení předních kol (jízda po schodech), takže vypadávaly. Kamarádka má z nové kolekce a má tenčí potahy, ale je s ním taky spokojená - prostorný, dobře řiditelný i na horším povrchu, spojená rukojeť, velký košík (jen při sklopení do lehu hůř přístupný). Celkově spokojenost - dobrá kombinace sporťáku a golfek.
@Aknyt tenčí potahy? Jakože jsou chatrnější, někde se i pářou?
Já mám lupo jsem nadmíru spokojená tenčí potahy sice jsou než u jiných kočárku ale na léto paráda a na zimu kvalitní fusak
kočárek je prostorný, praktický, velký koš, lehce se ovládá jezdím i jednou rukou když vedu psa, docela houpá, vše se dá vyprat už jsem prala a barva nevybledla
mám dvě kamarádky co už koupily nové kočáry neb s původníma nebyly spokojené, je to polský kočár ale když vidím ty drahé hrůzy do kterých se pomalu dítě nevejde tak nevím nemám ráda plastová kola co drncají a dělají rámus
kola jsou nafukovací, součástí je pumpička nevím co ještě napsat, jsem zatím moc spokojená ![]()
Uprimne, mam Lupo, jsem spokojena, nemenila bych, protoze se mi libi a vyhovuje mi odpruzeni, vyska…
Ale polskej sunt to je. Latka ze ktere je usity nic moc, kvalita uboha, siti taky.
Ale za ty prachy… Dala bych i vic za kocarek, ale tenhle se mi proste libi.
Holky, pořád tu mluvíte o těch látkách, někde se Vám pářou? Nebo jsou tak tenké, že profukujou na miminko? Jak jste vyřešili pláštěnku, jde přikoupit nějaká, která zakryje celou korbu/sporták?
@Janazzzz Látka je prostě řídká, konkrétně výstelka korby.
Nánožník na korbu se mi nelíbí vůbec, zespod prosvítá přes bílou řídkou látku žlutej molitan. Přichycení všeho je na suchý zipy, takže všechno takový odrbaný, když se netrefíš, zachytne se ti ten suchej zip za okraj a škube se a tahají se vlákna.
Ale výstelku korby si chci nechat ušít novou - teď teda přemýšlím, jestli to má ještě cenu… A ten nánožník (kryt) na korbu už nenosím, venku je teplo, jen zakrývám tenčí dekou.
Pláštěnku na Lupo jsem koupila v Rossmannovi a sedí super. Četla jsem, že i z DM sedí.
Teda na korbu.
Tak korba se vozí třeba půl roku a miminka jí asi tolik nezničí jako potom sporťák. Máte zkušenost u Lupa někdo i se sporťákem, jestli tam je to provedení kvalitnější?
mě se látka nikde nepáře ani neprosvítá molitan, suché zipy drží dobře když se pořádně vše zadělá tak jak má
jak říkám na jaro léto v pohodě a na zimu to chce kvalitní fusak, pláštěnku jsem koupila přímo v tom obchodě kde kočár za cca 400 což se mi zdálo drahý no ale já to neplatila
a tak je na korbu i na sporťák a je velká zakryje celý kočár
myslím že neexistuje dokonalý kočár na každém si vždycky někdo nějakou chybu najde já ho koupila proto že splňoval vše co jsem chtěla a to čtyři nafukovací velká kola, trochu houpací, velká korbička, velká sedačka střecha jde hodně zatáhnout na zimu, a hlavně jde jednoduše skládat,
když vezu pidi kočárek od sestry tak si připadám jak když mám kočárek pro panenky
lupo je fakt koráb ![]()
Jo a jednu chybu jsem našla, když odbrzdím kola tak se občas zaseknou ale stačí cuknout s kočárem a jede se dál a tohle dělal i sestry kočár Mutsy asi za 15tis ![]()
@natyber Díky za reference. Ten zelený se nám taky líbí
Rozmýšlíme mezi zeleným a šedým.