I´Coo Peak Air

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
8.5.13 14:42

I´Coo Peak Air

Ahoj holky, omlouvám se že zakládám znovu toto téma, ale co jsem se dívala, jsou všechny už hodně starý. Chtěla bych se zeptat na vaše rady, kde tento kočárek zakoupit. Já co se dívala na netu, tak by to nebyl problém, např http://www.ondalek.cz/…o-peak-4-air- akorát nevím, jestli je dobrý ho kupovat přes net, nebo raději přímo v prodejně. Vyzkoušený ho mám, jezdila jsem s ním, když měla kamarádka mimi. Prosím o vaše rady, zkušenosti, připomínky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
8.5.13 14:49

@Halep - je to super kocarek a koupila bych ho v Handypraha, maji je i skladem, nevim jestli vsechny barvy. Jsou dovozci, maji i servis. Pokud to mate daleko, tak by to slo i pres jejich eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
8.5.13 15:17

Ahoj, já bych klidně koupila kočárek přes net. Já jsem si teda našla obchod, který má i kamennou prodejnu, tak v případě nouze bysme mohli dojet tam. Kamarádka kupovala kočárek v kamenné prodejně, nyní řeší reklamace a stejně se s ní hádají, nechtějí jí reklamaci uznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.5.13 17:21

Je to bezva kočárek.
Kupovali jsme v Handy Praha. Jak píše kačka25 jsou dovozci, mají sklad i servis. My jsme ho koupili přímo na prodejně, ale nebála bych se ho u nich koupit ani přes e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí