Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, omlouvám se že zakládám znovu toto téma, ale co jsem se dívala, jsou všechny už hodně starý. Chtěla bych se zeptat na vaše rady, kde tento kočárek zakoupit. Já co se dívala na netu, tak by to nebyl problém, např http://www.ondalek.cz/…o-peak-4-air- akorát nevím, jestli je dobrý ho kupovat přes net, nebo raději přímo v prodejně. Vyzkoušený ho mám, jezdila jsem s ním, když měla kamarádka mimi. Prosím o vaše rady, zkušenosti, připomínky ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air@Halep - je to super kocarek a koupila bych ho v Handypraha, maji je i skladem, nevim jestli vsechny barvy. Jsou dovozci, maji i servis. Pokud to mate daleko, tak by to slo i pres jejich eshop.
Ahoj, já bych klidně koupila kočárek přes net. Já jsem si teda našla obchod, který má i kamennou prodejnu, tak v případě nouze bysme mohli dojet tam. Kamarádka kupovala kočárek v kamenné prodejně, nyní řeší reklamace a stejně se s ní hádají, nechtějí jí reklamaci uznat.
Je to bezva kočárek.
Kupovali jsme v Handy Praha. Jak píše kačka25 jsou dovozci, mají sklad i servis. My jsme ho koupili přímo na prodejně, ale nebála bych se ho u nich koupit ani přes e-shop.