Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.novinky.cz/…casopis.html
co vy na to? mame Firkon Verano a nemuzu si stěžovat, před par lety byl vitezem nejakeho testu, ted zase propadl, tak uz nevim, podle ceho by se clovek mel ridit ![]()
Ahoj ja mam doma Firkon Verano a jsem s nim spokojena, je sice trochu neskladny a tezky, ale co se tyce bezpecnosti myslim, ze je na velmi dobre urovni a cena je fantasticka. Ja test videla, a jen jsem se tomu vysmala.
TEd jsem na to koukala. Pry propadl z duvodu ze si tam deti mohou skripnout prsty…
Pořadí dle dTestu:
1. Bugaboo Cameleon 3 82%
![]()
2. Koelstra Binque Daily 80%
3. Baby Jogger City Versa 81%
4. Bumbleride Indie 79%
5. Britax Romer B-Agile 3 78%
6. DorJan Danny Sport Prestige 73%
7. Stokke Crusi 73%
8. Hauck Shopper Trio Set 68%
9. Stokke Scoot 68%
10. ABC Design Turbo 4S 66%
11. Easywalker June 66%
12. Teutonia BeYou 64%
13. Firkon Verano 39%
14. Patron Terix 4R 35%
15. Liberta 1lib0008 15%
My jsme třeba měli DorJan, který má hodnocení dobré a už bych ho nechtěla ni omylem! ![]()
Ja treba nasla http://www.dtest.cz/…ccolino/1017?… tohle. Tenhle propadl kvuli tomu pred par lety taky kvuli t estejne veci jako zmineny verano a kamaradka snim jezdi a dite si nikde nic nepriskriplo a nespolklo.
.No myslim ze nektere veci mi prijdou uz jako prehanka ![]()
Zdravím, také jsem na to koukala. Po několika měsíčním pročítání testů, recenzí, diskuzí, atd. a ještě s přidáním svých hledisek, jsem se rozhodla koupit Firkon Balance 2013. Ptala jsem se venku maminek, které Firkon měly, žádná si nestěžovala. Protože budu mít mimčo přelom srpen říjen, potřebuju větší korbičku. No, vážně jsem byla jak vědec a nakonec se ustálila na tomhle. No a za týden vyšel ten test, který popřel všechny zkušenosti maminek v recenzích, novinách a diskuzích.
Ale asi to risknu i tak, protože ten výherce stojí vážně moc a to fakt nezvládneme. A to přehlížím fakt, že se mi krutě nelíbí. Tímto se omlouvám majielkám, věřím, že jim by se nelíbil můj ![]()
Příspěvek upraven 07.05.13 v 13:27
D test odebírám, opravdu to bylo u firkonu kvůli skřípnutí prstů, pak ještě patron terix a liberta-(která mimochodem vůbec nemá jakékoliv upoutání
), propadly.
já bych se tomu moc nevysmívala, d test je myslím celkem spolehlivý zdroj
našli možnost nebezpečí, tak na to upozornili, to je snad správné ![]()
@adeeelia píše:
D test odebírám, opravdu to bylo u firkonu kvůli skřípnutí prstů, pak ještě patron terix a liberta-(která mimochodem vůbec nemá jakékoliv upoutání), propadly.já bych se tomu moc nevysmívala, d test je myslím celkem spolehlivý zdroj
našli možnost nebezpečí, tak na to upozornili, to je snad správné
d tetsu se nesmeju ale v pripade kocarku ano.Kdyt se na to podivej a jde to podle ceny od nejdrazsiho po nejlevnejsi.
![]()
@adeeelia jj souhlasím s tvým názorem. pokud si takový kočárek někdo koupí tak je to jeho věc, ale myslím, že je dobré upozornit na potencionální rizika.
docela mě mrzí že netestovali ani jeden x-lander, protože těch je opravdu plno.
@adeeelia Jo správné to je, ale proč nezatrhnou prodej nebezpečných kočárků nebo nesjednaj s výrobci nápravu. Myslím, že není dobře když se tu dá koupit kočár nebezpečný pro dítě. Ne každej má přístup k jejich testům.
@kattkka píše:
nejdrazsiho po nejlevnejsi.![]()
opravdu myslíš že Teutonia beyou je levnější kočárek než třeba Britax nebo ABC?
@paola white píše:
opravdu myslíš že Teutonia beyou je levnější kočárek než třeba Britax nebo ABC?
Mrkni na ceny za kolik je sezenes. Nechce se mi to serazovat…Ale vetsina tech kocaru je skoro na s tejno a neni mezi nimi rozdil v cene. ![]()
My máme taky Firkon Verano a nemám s ním žádné problémy, zatím naprostá spokojenost jak u vaničky, tak u sporťáku. Malý si v něm teda zatím nic nepřiskřípl a to je celkem živé dítě, tak snad si nepřiskřípne nic ani v budoucnu. Sama jsem si ale nevšimla ničeho nebezpečného, o co by si mohl ublížit, takže nevím
Stejný kočárek má i moje švagrová a taky jsem od ní neslyšela žádné výtky. S kočárkem jsem nadmíru spokojená, nemám tedy zkušenost s kočárkem třeba za 25 000,– ale ten se tlačit musí stejně jako ten za 8 000,– ![]()
@kattkka no hádat se nebudu, ale rozhodně mi nepřipadá že by Stokke Crusi byl stejně drahý jako Dorjan ![]()