Kočár na chalupu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
29.4.13 22:24

Kočár na chalupu

Ahoj, poradíte mi při výběru kočáru? Chci koupit takový ten klasický velký kočár. Syn spí v kočáru tři až čtyři hodiny po obědě, takže potřebuji větší prostor pro spaní. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
689
29.4.13 22:26

@zuzka.mamka no tak jestli myslíš hluboký, tak Roan Marita, Inglesina jsou fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.13 22:27

To jsem zapoměla zmínit, potřebuji sportovní kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
29.4.13 22:33

Jané slalom pro je uvnitř velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.13 22:34

DorJan - splnuje pozadavky velikosti a projede jakykoli teren…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.13 22:35

Slalom mám, je fajn, ale opravdu sháním takový ten klasický čtyřkolový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.4.13 22:43

Já mám, taky před barák, dcera v něm v pohodě spala ještě ve dvou a půl, je obrovský, při tom lehký, zítra ti napíšu, co je to značku, už se mi nechce dolů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.4.13 22:49

Na chalupu bych koupila starou iglesinu. Jednu stařičkou 9 let do terénu a na zahradu máme a slouží dobře, bezporuchově odvozila v terénu už 5 dětí (ne jen mých) a šesté ji čeká.
Na „parádu“ do města máme Jane Slalom. Ten by nepřežil v terénu ani 1 dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.13 22:52
@terinka4444 píše:
Já mám, taky před barák, dcera v něm v pohodě spala ještě ve dvou a půl, je obrovský, při tom lehký, zítra ti napíšu, co je to značku, už se mi nechce dolů :oops:

jasné, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.13 22:53
@Alenaxxxx píše:
Na chalupu bych koupila starou iglesinu. Jednu stařičkou 9 let do terénu a na zahradu máme a slouží dobře, bezporuchově odvozila v terénu už 5 dětí (ne jen mých) a šesté ji čeká.
Na „parádu“ do města máme Jane Slalom. Ten by nepřežil v terénu ani 1 dítě.

jakto? já mám z jané jen dobré zkušenosti, měla jsem už hodně kočárků, a nedám na něj dopustit, je nejlepší co jsem kdy měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.4.13 23:55

U toho mého Jané klepe brzda a taky mi přijde, že těm kolečkům a brzdě nedělalo dobře bláto a případná namotávající se tráva a v boudičce máme průhledné „okénko“ nebo jak to nazvat, to je zatím vcelku, ale určitě citlivé na zacházení a na černém podhlavníku zanechala zpocená hlavička dítěte ošklivé zesvětlené skvrny v látce… hlavně toto by se stát nemělo. Kočárek jsem fakt šetřila, tak vypadá OK na další dítě, korba pro miminko je jako nová, ale kdybych kočárek používala pořád, tak nevím, nevím… Celkově jsem od Jane čekala vzhledem k ceně víc… Ve městě nebo na rovné cestě určitě oceňuju, že se lehce a snadno ovládá, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.4.13 10:24

Já už mám slalom podruhé, poprvé jsem měla černočervený s černou konstrukcí a jezdila jsem s ní denně, i do terénu a nebyl vyšisovaný, s brzdou nebyl jediný problém ale četla jsem hodně recenzí kde ženský nadávaly na brzdu, pak jsem ho teda vyměnila když jsem čekala na zimu druhé kvůli malé korbičce ale jak syn vyrostl zase jsem si ho koupila a opět naprosto bezproblémový kočár a nešetřím ho vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí