Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hledám kryt na kolečko mutsy neporadíte někdo, nebo celý nový podvozek
přikládám co nám chybý ta krytka shora na kolečko
@mikitaa to je starý typ obávám se, že na to nebudou mít náhradní díl ![]()
Odkud si? jeste v hododnine umel pan opravar s mutsy cokoliv
sehnal fakt vsechno aji na stary kocary
ja tam jezdila 40 km
ale 200 uz asi nepojedes ![]()
Hm…to je do hodonina z ruky…tak zkus jeste hodit dotaz tu https://www.emimino.cz/…-mutsy-8191/ ale ten libfin bych zkusila aji tak..musi mit dily i na starsi kocary…:-)
Ahoj, ja zas shanim na Mutsy prezku k pasum u sportaku, nemate nekdo prosim tip? Myslela jsem, ze mi chybejici zobacek nebude vadit, ale vadi, preci jen ho rok-dva potrebovat budeme
(na te detailnejsi fotce je presne videt, co mi chybi). Nebo nemate nekdo prebytecnou z kocarku na vyhozeni??
@mafie píše:
Ahoj, ja zas shanim na Mutsy prezku k pasum u sportaku, nemate nekdo prosim tip? Myslela jsem, ze mi chybejici zobacek nebude vadit, ale vadi, preci jen ho rok-dva potrebovat budeme(na te detailnejsi fotce je presne videt, co mi chybi). Nebo nemate nekdo prebytecnou z kocarku na vyhozeni??
tak tu bych potřebovala taky ![]()
@terinka4444 píše:
Zavolej na libfin, seženou téměř všechno.
pán nesehnal tak nevím kde sehnat prá origo díl není a musela byhc vyměnit celý pásy a nebo koupit jinou přesku a přešít si to taky sama ![]()
@koralina11 No mam pocit, ze nam nic jineho nezbyde
Taky jsem neuspela - vsude mi dali kontakt na nekoho, kdo se neozyva nebo mi rekli, ze nemaji/neznaji/nevedi.
Ahoj kdyby si to někde zohnala dej mi prosím vědět. Já mám ten stejný problém. Děkuji. Silvia
@silviast píše:
Ahoj kdyby si to někde zohnala dej mi prosím vědět. Já mám ten stejný problém. Děkuji. Silvia
nedajís e sehnat origo jdou objednat celé pásy to je drahé a nebo koupit jinou přesku všechny 3 díly a přešít což mě se nechtělo takže jsme to zatím vyřešila kšírama