Korbička Joolz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
4.5.13 15:55

korbička joolz

Ahojky, prosím máte někdo zkušenost s kočárkem Joolz? Jak široká je korba kočárku doopravdy? V diskusích jsem našla, že je úzká, když se dívám na rozměry tak píšou 39cm a taky, že je jedna z nejdelších korbiček. Jinak ostatní kočárky mají tak 33cm a míň. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
12.5.13 13:16

Vnitrni rozmer je 33 x cca 79.. ale v pohode jsem odvozila dite od rijna az nekdy do zacatku kvetna.. pak uz nechtel v hluboke byt a chtel koukat tak sel do sportaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.5.13 14:08

Děkuji moc za reálné rozměry a názor, jak dlouho v ní mimčo bylo. Čekáme v listopadu, takže do ní půjde mimčo s fusakem. Začala jsem se dívat po kočárku a nějak se mi nic moc nelíbí a je mi jasné, že aby měl kočárek úplně všechno, tak to bych asi ani nenašla :) Na tento jsem se dívala už dávno. První jsme měli Casualplay s4,ale už nechci černej. U tohoto mám jen trošku obavy z těch předních menších koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.5.13 10:48

Já si na Joolz nemůžu stěžovat. Malý se narodil měl skoro 4kg a byl 54 cm dlouhý, dali jsme ho tam uplně v pohodě a vozili od listopadu do minulého týdne a ted má malej přes 8kg a vozil by se dál jenom ho už nebaví ležet tak má sporták, jinak kočárek je super a ty přední kolečka to zvládají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.5.13 13:35

Díky moc za kladné recenze o kočárku, je prosím kočárek odpružený tak, že se s ním dá jezdit i po horším terénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.13 19:49

Vyuzivam ho ve meste.. ale pri aretaci kolecek zvlada i polni cesty.. pokud je nejaka fakt spatna cesta.. na chvilku predni kola nadzvednu a jedu jen po zadnich (se sportakem..).. :) ta zvladnnou fakt vsechno.. jedine co me na nem vadi je, ze pokud je taska na kocarku vic nalozena, má tendenci se prevracet.. obzvlast kdyz vyndam dite tak casto kocar miri k zemi.. ale uz si na to davam pozor.. mluvim ted o sportovni verzi.. hluboka byla naprosto bez vyhrad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
30.9.13 17:32

@terysek09 My s ním jezdíme do lesa, i po poli jsme jeli, jsme už ve sporťáku, když už to fakt nejde, tak jedem pozpátku. Zatim jsme se dostali všude. U nás zatím bez výhrad. Kočárek je odpružený. Teď začali vyrábět i větší kolečka /přední/, který se dají využít právě v terénu. http://www.my-joolz.com/…rrain-wheels

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petua29
24.11.13 20:39

Dobrý den,

mohla by jste mi prosím napsat jak jste byla s kočárkem spokojená v zimě. Rodiče bydlí v Liberci, tak potřebuji kolečka, která si poradí i s větším množstvím sněhu.
Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
2502
24.11.13 20:43
@Petua29 píše:
Dobrý den,mohla by jste mi prosím napsat jak jste byla s kočárkem spokojená v zimě. Rodiče bydlí v Liberci, tak potřebuji kolečka, která si poradí i s větším množstvím sněhu.
Předem děkuji za odpověď.

Co nešlo popředu, tak jsme vzali pozpátku a všude jsme projeli, jinak teď je novinka - dají se dokoupit ty přední kolečka i větší - na terén, sníh apod., což už jsem vlastně psala v příspěvku výše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petua29
24.11.13 20:47

Jaj, my nedošlo.. moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
64
27.11.13 11:05

V zimě jsou kolečka fajn, ale občas se mi stávalo, že se mi přední kolečka trochu zasekla jak se tam nahromadil sníh, ale nic hroznýho jinak jsem s tímto kočárkem opravdu spokojená a neměnila bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.12.13 21:22

My jsme byli taky moc spokojený v zimě jsme s ním jezdili, jen když byla kalamita, tak jsme vytáhli sáně :-), ale to si myslím, že by nezvládl žádný kočár :-). Uvažuji o prodeji JOOLZ máme černou konstrukci a šedý potah, příslušenství - pumpička, adaptéry, pláštěnka originál + univerzální Emitex, stav - sjetá přední kola (dají se vyměnit)+ drobné škrábanečky na konstrukci od skládání a nandavání kočáru do auta, důvod prodeje často cestujeme a už nám budou stačit golfky cena 7.000 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí