Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, prosím máte někdo zkušenost s kočárkem Joolz? Jak široká je korba kočárku doopravdy? V diskusích jsem našla, že je úzká, když se dívám na rozměry tak píšou 39cm a taky, že je jedna z nejdelších korbiček. Jinak ostatní kočárky mají tak 33cm a míň. Děkuji moc.
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayVnitrni rozmer je 33 x cca 79.. ale v pohode jsem odvozila dite od rijna az nekdy do zacatku kvetna.. pak uz nechtel v hluboke byt a chtel koukat tak sel do sportaku..
Děkuji moc za reálné rozměry a názor, jak dlouho v ní mimčo bylo. Čekáme v listopadu, takže do ní půjde mimčo s fusakem. Začala jsem se dívat po kočárku a nějak se mi nic moc nelíbí a je mi jasné, že aby měl kočárek úplně všechno, tak to bych asi ani nenašla
Na tento jsem se dívala už dávno. První jsme měli Casualplay s4,ale už nechci černej. U tohoto mám jen trošku obavy z těch předních menších koleček.
Já si na Joolz nemůžu stěžovat. Malý se narodil měl skoro 4kg a byl 54 cm dlouhý, dali jsme ho tam uplně v pohodě a vozili od listopadu do minulého týdne a ted má malej přes 8kg a vozil by se dál jenom ho už nebaví ležet tak má sporták, jinak kočárek je super a ty přední kolečka to zvládají. ![]()
Díky moc za kladné recenze o kočárku, je prosím kočárek odpružený tak, že se s ním dá jezdit i po horším terénu?
Vyuzivam ho ve meste.. ale pri aretaci kolecek zvlada i polni cesty.. pokud je nejaka fakt spatna cesta.. na chvilku predni kola nadzvednu a jedu jen po zadnich (se sportakem..)..
ta zvladnnou fakt vsechno.. jedine co me na nem vadi je, ze pokud je taska na kocarku vic nalozena, má tendenci se prevracet.. obzvlast kdyz vyndam dite tak casto kocar miri k zemi.. ale uz si na to davam pozor.. mluvim ted o sportovni verzi.. hluboka byla naprosto bez vyhrad!
@terysek09 My s ním jezdíme do lesa, i po poli jsme jeli, jsme už ve sporťáku, když už to fakt nejde, tak jedem pozpátku. Zatim jsme se dostali všude. U nás zatím bez výhrad. Kočárek je odpružený. Teď začali vyrábět i větší kolečka /přední/, který se dají využít právě v terénu. http://www.my-joolz.com/…rrain-wheels
Dobrý den,
mohla by jste mi prosím napsat jak jste byla s kočárkem spokojená v zimě. Rodiče bydlí v Liberci, tak potřebuji kolečka, která si poradí i s větším množstvím sněhu.
Předem děkuji za odpověď.
@Petua29 píše:
Dobrý den,mohla by jste mi prosím napsat jak jste byla s kočárkem spokojená v zimě. Rodiče bydlí v Liberci, tak potřebuji kolečka, která si poradí i s větším množstvím sněhu.
Předem děkuji za odpověď.
Co nešlo popředu, tak jsme vzali pozpátku a všude jsme projeli, jinak teď je novinka - dají se dokoupit ty přední kolečka i větší - na terén, sníh apod., což už jsem vlastně psala v příspěvku výše ![]()
V zimě jsou kolečka fajn, ale občas se mi stávalo, že se mi přední kolečka trochu zasekla jak se tam nahromadil sníh, ale nic hroznýho jinak jsem s tímto kočárkem opravdu spokojená a neměnila bych…
My jsme byli taky moc spokojený v zimě jsme s ním jezdili, jen když byla kalamita, tak jsme vytáhli sáně
, ale to si myslím, že by nezvládl žádný kočár
. Uvažuji o prodeji JOOLZ máme černou konstrukci a šedý potah, příslušenství - pumpička, adaptéry, pláštěnka originál + univerzální Emitex, stav - sjetá přední kola (dají se vyměnit)+ drobné škrábanečky na konstrukci od skládání a nandavání kočáru do auta, důvod prodeje často cestujeme a už nám budou stačit golfky cena 7.000 Kč ![]()