Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky..
Chtěla bych Vás poprosit o rady. Pomalu začínám vybírat kočárek a jsem v rozpacích. Moc se mi líbí Espiro Altantic nebo Enzo evo.. Máte některá zkušenosti s některým tipem? Popřípadně i fotky..?
Za každou radu budu ráda
![]()
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticAhoj. Ono ve finále jsou ty kočárky stejné, já ač mám Atlantic 2011 (jen vzhledem se liší od 2013), tak jsem spokojená. Kočárek je ale těžší a absolutně nepéruje, takže při hojdání to je utrpení
A vzhledem k tomu, že to tam nepíšou, tak bych jen upozornila, že u sporťáku nejde dát opěrka do úplného lehu..
@Monika92 No tak je docela velké mínus když nejde dát opěrka u spor%táku do lehu.. Já myslela že jo.. To je blbý.. ![]()
Taky se mi tyto kočárky líbily, ale nakonec jsem si vybrala tako laret, zkus se na něj mrknout, třeba tě také zaujme
@Michalka92 Jo TAKO LARET je moc hezkej, ale nelíbí se mi sporťák.. je takovej robustní a přijde mi nehezkej.. Moc se mi líbí barevné kombinace…
Asi stejně vyhraje ENZO EVO jelikož ten Atlantic se mi nevejde do výtahu ![]()
@VVveronika no na obrázku mi taky nepřišel nějak krásnej ten sporťák, ale na ivo je moc pěknej a navíc jde otočit po i proti směru jízdy a je celkově vychytanej