Kočárky - Baby Design

Máte zkušenost s Baby Design Lupo?

Přidejte zkušenost s Baby Design Lupo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
10.5.13 13:54

@Janazzzz :mavam: jj je to krásná zelená já ho brala když jsem ještě nevěděla zda to bude kluk či holčička tak aby se to hodilo šedý my přišel takový smutný ale to je jen věc vkusu ;) vybírala jsem ještě tako laret viděla jsem ho a byl nádherný ale na mě malá korbička a na přítele nízký ale mají velký výběr barev a už jsem ho viděla i ve městě v modré, nádnera a pak celý hnědý taky krásný :)
 http://www.e-batole.cz/…-02/d-70413/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
10.5.13 13:55

@Janazzzz akorát jsem si vzpomněla že u toho taka se blbě dostávalo do košíku, ta korbička je dost nízko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.5.13 14:03

@natyber nám se líbí taky velká korba a manžel potřebuje i vyšší kočár, protože má dva metry. A mimčo tedy asi taky nebude prcek, takže velká korba přijde vhod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.13 23:17

Tak každý máme na kvalitu asi jiná měřítka… Já si kvalitu představuji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
12.5.13 22:18

Jj u lupa je jasné že cena odpovídá kvalitě :lol: přesto jsem spokojená :palec: je jasné že každý má jiná měřítka a tak bych si kočárek nikdy nekoupila aniž bych ho nejprve neviděla na vlastní oči :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.9.14 22:01
@Janazzzz píše:
Holky, pořád tu mluvíte o těch látkách, někde se Vám pářou? Nebo jsou tak tenké, že profukujou na miminko? Jak jste vyřešili pláštěnku, jde přikoupit nějaká, která zakryje celou korbu/sporták?

Já jsem pláštěnku vůbec neřešila. Zakryla to hlavní - aby nepršelo dovnitř a zbytek je nepromokavý, takže v pohodě.
A to jsem chodila často a dlouho v dešti (kvůli pejska) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.11.15 16:33

Obnovuji diskuzi, maminky je tu někdo kdo má tento kočárek ze série husky??? Líbí se nám a rada bych znala zkušenosti těch, co ho již mají. Jak jste spokojene??? Pokud někdo ma i konkrétně v této barvě (sedo-modrý) ocenim reálnou fotku, ptz na prodejně v našem okolí ho nikde nemají, mají jen lupo a lupo comfort :pocitac: Diky moc :)

A nejake zkušenosti s autosedackou-vajickem teto značky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí