Tako City MOVE 2013

Máte zkušenost s Tako City Move Marine?

Přidejte zkušenost s Tako City Move Ma...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanubr
29.7.13 18:48

My jsme ze středních Čech, paní má kvanta Tako kočárků, i když samozřejmě ne ve všech barvách. My viděli city move pouze zelený, další barvy jen na vzorníku, ale já si to dokážu špatně představit na celém kočárku, tak bych také chtěla vidět někde naživo ten modrý nebo béžový. Jinak paní je z Luštěnic webovce kocarky-levne. Také se mi líbilo na city move, že síťka byla integrovaná, dala se rozepnout jen na tu část vlezu do kočárku, není pak kočárek celý osíťovaný, to pak nevypadá dobře. :)

• Citovat
  • Upravit
4
7.8.13 18:52

Ahojky ty z vás které jsou okolo Prahy, doporučuji prodejnu www.levne-kocarky.cz nebo najdete na googlu ve vyhledávači jako Mipesa kočárky, ukázky kočárků jsou potel domluvě. Paní je velmi ochotná a má většinu modelů plus výbavu:o)Jo a firma sídlí v vesnici Luštěnice je to kousek od Ml. Boleslavy, jinak kočárky Tako až na Moravě atd:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlasice
13.8.13 21:29

Vlasta

Dneska jsem ho koupili v Polsku přesně láska na první pohled měli ho tam asi ve čtyřech barvách

• Citovat
  • Upravit
hanubr
13.8.13 22:12

A jakou barvu jste vybrali?

• Citovat
  • Upravit
vlastice
14.8.13 07:34

Zeleno šedou prostě nádhera na živo

• Citovat
  • Upravit
hanubr
14.8.13 09:30

Viděla jsem u City move jen kombinace s cernými…možná jich v polsku mají víc :(

• Citovat
  • Upravit
vlastice
14.8.13 10:29

No měli jich skaldem a namístě asi čtyři barvy a dalších asi 150 jiných takže bylo z čeho vybírat

• Citovat
  • Upravit
4697
15.8.13 22:06

Ahoj kde v polsku jste kupovali? Jak na vás působí třesoucí se korba? Dnes jsem si ho prohlížela, moc se mi líbí, jen ta nestabilita hluboké korby a následně především sportovní verze? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petullaa
3.9.13 19:18

Holky, jste už tady některé, co kočárek TAKO CITY MOVE již používáte? napište nám stále ještě hledajícím vaši zkušenost prosím. Ohledně nákupu v Polsku bych taky poprosila paní „Vlastici“, kde kočárek v Polsku se dá sehnat a kolik tam stojí. Díky

• Citovat
  • Upravit
1
4.9.13 06:50

V Bialsko Biale v obchode DUDUS mají je tam skladem ve více barevných variantách a cena asi stejna jak u nás přes internet. zatím ho máme ve složenén stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mar-tu-la
25.10.13 19:02

Tako City Move

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo vlastní zkušenost s kočárkem Tako City Move. Moc se mi líbí, tady čtu samé kladné zprávy na vzhled, ale jak je na tom prakticky? Jste spokojené? Děkuji moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
hanubr
27.10.13 18:26

Připomeňte se tak za 3 týdny, to už budeme zkoušet v praxi.

• Citovat
  • Upravit
42
4.11.13 09:59

Ahojte, původně jsem měla také vybráno tako city move, ale naživo mě dost odradila korba. Na délku OK ovšem hodně úzká. Pokud byste plánovali tam případně dát dítě i s fusakem..nemáte šanci..( v prodejtě jsem tam zkoušla narvat fusak od Emitexu) Všel se tam..ale už nic víc byste tam nenarvali ;-). Takže za mě bohužel :( Kdyby měl korbu jako Tako monodi..hned bych do něj šla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra.pavlikova
17.11.13 14:12

Tak dneska sem byla v olomouci v sam baby a uz tam je vystaveny padl mi hned do ocka byl tam asi ve trech variantach v kombinaci s sedou. Ovladal se uplne bezvadne byl pro me dostatecne vysoky i pro manzela mame 180cm takze urcite jdu do nej :)

• Citovat
  • Upravit
2175
19.11.13 09:08

@hanubr Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli už jezdíš s kočárkem a jak jsi spokojená? Díky. Žandík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí