Přenosná korbička kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anais
10.5.13 09:41

Přenosná korbička kočárku

Ahoj holky, potřebuju poradit.
Máte zkušenost s dobrým kočárkem, který má přenosnou korbičku k hlubokému kočárku, nejlíp s madlem?
Bydlíme ve 3 patře bez výtahu a mimčo bude na zimu, proto nechci kočárek jen s vložnou taškou, ale klasickou hlubokou korbičku, která se dá „vycvaknout“ a jednoduše přenést.
Díky za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
794
10.5.13 09:45

My máme jané slalom. Nebydlíme sice v paneláku, ale dost často ho v tom přenáším nebo uspávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
10.5.13 09:46

Já mám xlander a jsem spokojená. Nechávala jsem kostru dole a korbičku jsem si pak vzala do bytu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.5.13 09:49

To má myslím hodně kočárků ne? Měla jsem na PP GT3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.5.13 09:49

Já měla na holky kočárek akombinaci.Do hluboký korby jsem měla ještě přenosnou tašku a i tak byl prostornej. bydlím ve 4.patře bez výtahu a a představa že budu do 4.patra tahat celou korbu s mimčem, nic moc. S taškou jsem byla maximálně spokojená. Když se holky nevešli do tašky šli do hluboký korby. Hlavně jsem půlroční děti nevozila ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.5.13 09:50

Fajn korbičky dělá Jané a Peg-Pérego. Podvozek si k nim můžeš vybrat. Jinak taková technická poznámka. Taška je mnohem lehčí než korbička. Tahala jsem obojí a s taškou to bylo o chlup únosnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.13 09:51

Cam Pulsar. Ale kocarky od Camu to maji myslim vsechny. Za me spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 09:52

@marki77 prosím můžeš mi poslat odkaz, případně fotku i do SZ?
Nemám v tom transportu pořád jasno, tak to musím promyslet a zvážit varianty…
A hlavně si říkám, že když mimi usne, tak v korbičce se doma dospí… no nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21848
10.5.13 09:59

Záleží, jaká je tvá cenová relace. My máme hartan, přenosnou korbičku má, podvozek si můžeš zvolit jakej chceš, navíc pokud chceš otočný kolečka i pevnou, jde dokoupit. Kvalitní německá značka, já se do něj zamilovala v prvním okamžiku kdy jsem ho viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.5.13 10:00

Jinak má i vložný tašky, což je pro tvou situaci taky dobrý řešení, jsou i samozřejmě levnější než korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 10:01

@Ali-Ali to bude to co hledám ;)
Prosím, jak velká je korbička? Do kolika měsíců se tam mimčo vejde?

• Citovat
  • Upravit
101523
10.5.13 10:02

@Anais Já mám Peg Perego GT 3 a k němu korbičku a korba je super, jde nacvaknout snad na jakýkoliv Perego podvozek, takže ji krom té GT3 používám ještě na golfky (ty jsou stabilně v autě) a na Duette (na procházky s oběma dětma).
Je sice o něco těžší než taška, ale mě přijde taška taková forová a dítko jsem v ní nikdy nenosila, ač mám i kočár s vložnou taškou - takový ten určený na zlikvidování, tj. tam, kde si nechci zničit GT3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 10:04

@j.a.n.i1 taky dobrý tip :kytka:
Prosím, do kolika měsíců se ti tam mimi vešlo i s fusakem - my budem koncem listopadu, tak proto to tak řeším…

• Citovat
  • Upravit
24798
10.5.13 10:11

@Anais Pokud ho budeš brát po prochajdě do bytu, tak stejně ho musíš vyslíknout… Otázka, jestli ho to vzbudí nebo ne - a tak ho rovnou můžeš přendat do postýlky…
(nebo jestli bys šoupla korbu na balkon třeba?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
10.5.13 10:18
@Pipet píše:
@Anais Pokud ho budeš brát po prochajdě do bytu, tak stejně ho musíš vyslíknout…

Nemusíš :-) stačí dát domácky oblečené dítko do teplého fusaku a doma jen rozepneš fusak :-) praktikovala jsem to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí