Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme jané slalom. Nebydlíme sice v paneláku, ale dost často ho v tom přenáším nebo uspávám.
Já mám xlander a jsem spokojená. Nechávala jsem kostru dole a korbičku jsem si pak vzala do bytu. ![]()
Já měla na holky kočárek akombinaci.Do hluboký korby jsem měla ještě přenosnou tašku a i tak byl prostornej. bydlím ve 4.patře bez výtahu a a představa že budu do 4.patra tahat celou korbu s mimčem, nic moc. S taškou jsem byla maximálně spokojená. Když se holky nevešli do tašky šli do hluboký korby. Hlavně jsem půlroční děti nevozila ve sporťáku.
Fajn korbičky dělá Jané a Peg-Pérego. Podvozek si k nim můžeš vybrat. Jinak taková technická poznámka. Taška je mnohem lehčí než korbička. Tahala jsem obojí a s taškou to bylo o chlup únosnější.
Cam Pulsar. Ale kocarky od Camu to maji myslim vsechny. Za me spokojenost.
@marki77 prosím můžeš mi poslat odkaz, případně fotku i do SZ?
Nemám v tom transportu pořád jasno, tak to musím promyslet a zvážit varianty…
A hlavně si říkám, že když mimi usne, tak v korbičce se doma dospí… no nevím ![]()
Záleží, jaká je tvá cenová relace. My máme hartan, přenosnou korbičku má, podvozek si můžeš zvolit jakej chceš, navíc pokud chceš otočný kolečka i pevnou, jde dokoupit. Kvalitní německá značka, já se do něj zamilovala v prvním okamžiku kdy jsem ho viděla.
Jinak má i vložný tašky, což je pro tvou situaci taky dobrý řešení, jsou i samozřejmě levnější než korba.
@Ali-Ali to bude to co hledám ![]()
Prosím, jak velká je korbička? Do kolika měsíců se tam mimčo vejde?
@Anais Já mám Peg Perego GT 3 a k němu korbičku a korba je super, jde nacvaknout snad na jakýkoliv Perego podvozek, takže ji krom té GT3 používám ještě na golfky (ty jsou stabilně v autě) a na Duette (na procházky s oběma dětma).
Je sice o něco těžší než taška, ale mě přijde taška taková forová a dítko jsem v ní nikdy nenosila, ač mám i kočár s vložnou taškou - takový ten určený na zlikvidování, tj. tam, kde si nechci zničit GT3.
@j.a.n.i1 taky dobrý tip ![]()
Prosím, do kolika měsíců se ti tam mimi vešlo i s fusakem - my budem koncem listopadu, tak proto to tak řeším…
@Anais Pokud ho budeš brát po prochajdě do bytu, tak stejně ho musíš vyslíknout… Otázka, jestli ho to vzbudí nebo ne - a tak ho rovnou můžeš přendat do postýlky…
(nebo jestli bys šoupla korbu na balkon třeba?)
@Pipet píše:
@Anais Pokud ho budeš brát po prochajdě do bytu, tak stejně ho musíš vyslíknout…
Nemusíš
stačí dát domácky oblečené dítko do teplého fusaku a doma jen rozepneš fusak
praktikovala jsem to tak…
Ahoj holky, potřebuju poradit.
Máte zkušenost s dobrým kočárkem, který má přenosnou korbičku k hlubokému kočárku, nejlíp s madlem?
Bydlíme ve 3 patře bez výtahu a mimčo bude na zimu, proto nechci kočárek jen s vložnou taškou, ale klasickou hlubokou korbičku, která se dá „vycvaknout“ a jednoduše přenést.
Díky za tipy