Přenosná korbička kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
10.5.13 10:19

@j.a.n.i1 tak nějak si to představuju, pls, ten rozměr korbičky??? ;)

• Citovat
  • Upravit
101531
10.5.13 10:20
@Anais píše:
@j.a.n.i1 taky dobrý tip :kytka:
Prosím, do kolika měsíců se ti tam mimi vešlo i s fusakem - my budem koncem listopadu, tak proto to tak řeším…

Já mám malé děti, takže to mladší má aktuálně půl roku a ještě se s fusakem vejde… ale je dobré koupit přímo fusak do krobiček, ty jsou totiž dole do oblouku a lépe tam padnou…
Myslím, že s koncem listopadu velikost naopak moc řešit nemusíš, starší bylo říjnové a taky v pohodě přes celou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
10.5.13 10:21

@Anais Teď ti ji nezměřím, mrně ji okupuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 10:34

@j.a.n.i1 jo v pohodě, až budeš mít čas, já jen jestli jsi nezapomněla :oops:
Velikost řeším, spíš ještě na jaro, člověk neví, jaké bude počasí…
Jaký je kočárek v terénu? Štěrkové cesty a tak a jak se s ním pohybuje v busu a městské hromadné, pokud využíváš? Nemáme auto, tak aspoň nemusím řešit skládání do auta.

• Citovat
  • Upravit
25109
10.5.13 10:57

Kamarádka má BAMBI DODGER a hluboká korba má uši jako taška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531

@Anais Jo, fusak do toho mám tenhle http://www.detskyraj.cz/…ni-2012/2013
Terén v pohodě, štěrková cesta taky, co se MHD týká, tak to není zrovna drobeček, ale dá se to s ním, nicméně do vysokého autobusu se musí nakládat ve dvou, když je tam korba tak 100%, sporťák v případě nouze zvednu i sama, ale na zvedání v jednom to běžně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301

@Anais máme mutsy transporter, ten má vycvakávací korbičku a nedokážu si představit, že bych tahala malého v korbě do patra. Já jsem měla problém ho v té korbě unést a to nejsem nějak moc křehká.
U našich mám starší kočár s vložnou taškou a tam jsem malého do druhého patra vynesla v pohodě. Nepřišlo mi, že by v tom kočáru u našich bylo malému v zimě zima. Byl tam stejně zachumlaný jako v korbě, jen to přenášení bylo o dost lepší. A do vložné tašky se vešel stejně dlouho jako do korby, z korby jsem ho vyndala až v 9 měsících, kdy už stejně chtěl z kočárku koukat a už seděl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.13 11:01
@Anais píše:
@Ali-Ali to bude to co hledám ;)
Prosím, jak velká je korbička? Do kolika měsíců se tam mimčo vejde?

tak na cm to ted nevim. jestli si vzpomenu, tak zmerim :D

ale byla to urcite jedna z tech vetsich. prcek ted ma 9 mesicu a na spani ji jeste pouzivame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 11:07
@Ali-Ali píše:
tak na cm to ted nevim. jestli si vzpomenu, tak zmerim :Dale byla to urcite jedna z tech vetsich. prcek ted ma 9 mesicu a na spani ji jeste pouzivame.

super, moc díky :)) ;)

• Citovat
  • Upravit
657
10.5.13 11:13

Ahoj,
máme X-lander a ten má přenosnou korbičku a má madla - tedy ještě nemám vyzkoušeno, ale nandává se pouze na zasvaknutí ( dá se měnit s autosedačnou - máme Cybex Atom 2 2013) na stejné adaptéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.13 11:16

@Anais
tak vyrobce uvadi 83×35. ja jsem vnitrni matraci na delku zmerila na 78cm - takze „na dne“, nahoru se trochu rozsiruje - to bude mozna tech 83.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.5.13 11:18

@Ali-Ali super, moc díky, až budeš mít čas, můžeš mi klidně i do SZ hodit fotku, nebo odkaz, který kočárek přesně máš.
Spolu s pelegro je cam zatím můj favorit, to madlo bude potřeba.

• Citovat
  • Upravit
13943
10.5.13 12:23
@j.a.n.i1 píše:
@Anais Jo, fusak do toho mám tenhle http://www.detskyraj.cz/…ni-2012/2013
Terén v pohodě, štěrková cesta taky, co se MHD týká, tak to není zrovna drobeček, ale dá se to s ním, nicméně do vysokého autobusu se musí nakládat ve dvou, když je tam korba tak 100%, sporťák v případě nouze zvednu i sama, ale na zvedání v jednom to běžně není.

Já s GT nastupuju do vysokého běžně sama, i vystupuju :wink: Chce to jen cvik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
12.5.13 10:13

@PetiteFillette prosím rada porada, koukala jsem a PP, tu nejnovější verzi, 4 kolečko nafukovací, a chci se zeptat, co zimní nánožník, je potřeba, když mimoušovi na druhou zimu, kdy bude už ve sporťáku bude cca 1 rok :?: :?:
A ještě mě napadá, jak jednoduše se „vycvakává“ hluboká korbička? Jde to jednoduše? Používala bych to denně, tak proto…
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13943
12.5.13 10:15

@Anais Já zimní nánožník mám a budu ho používat i příští zimu, kdy bude malému rok a půl. Asi bych se bez něj obešla, ale je nepromokavý, tak jsem ráda, že mi nebude sněžit na fusak :nevim: Hlubokou korbu vycvakneš jednou rukou, jde to lehce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí